Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

wypromuj.pl

Zawód: komputery - oprogramowanie  
Adres: Podlaskie, 18-400 Łomża Sikorskiego 10
Telefon: 86 218 18 15 Kom. 668 630 810 Fax: 86 218 18 15
Adres e-mail: kontakt(małpa)wypromuj.pl
Strona internetowa: www.wypromuj.pl
NIP:
291-014-38-32
Opis działalności: Tworzenie stron internetowych, pozycjonowanie, reklama Słowa kluczowe: Pozycjonowanie, reklama, agencja reklamowa, strony internetowe

Ocena: 75% pozytywna 57x 10x 19x

Jakość usług: 73% wysoka 56x 8x 20x
Terminowość: 71% bez zastrzeżeń 55x 6x 22x
Ceny usług: 82% niskie 57x 15x 12x
Ilość opinii w serwisie: 86
Ilość odsłon profilu firmy: 3751
Data utworzenia profilu: 2011-04-06 00:29:28
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-06 00:29:28 

Opinie o wypromuj.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne doświadczenie. Minus - niektóre telefony nie są aktualne. Dobra jakość super cena i termin. Wrócę i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2014-12-02 19:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Państwu za harytatywne wykonanie strony dla naszej fundacji! Świetna obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Wasilik dnia: 2014-11-11 20:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma chyba się rozrosła, teraz znaleźć szefa to graniczy z cudem, ale usługi na najwyższym poziomie. Ocena jak najbardziej pozytywna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2013-12-24 16:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi utrzymane na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-23 02:34:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa i super kontakt. Polecamy. PHU Wasilkowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-08 00:02:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero kontaktu. Brak możliwości jakiego kolwiek zaktualizowania strony.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dioni dnia: 2013-02-05 08:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba ktos wykupil firme, ale usluge zrealizowali mi blyskawicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2012-09-27 15:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała i szybka realizacja zlecenia,na koniec dostalismy bezplatne wizytowki.Jestesmy zadowoleni z firmy dlatego wysylamy pozytywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-09-20 22:07:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja, solidna firma, współpraca dana. Rekomenduję pozytywnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-05-11 02:25:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOBRZY FACHOWCY, ZNAJĄ SIĘ NA RZECZY, WYKONUJĄ SUPER RZECZY NA ZLECENIE KLIENTA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-06 16:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oprogramowanie wykonane terminowo, konsultacje i wstępny projekt wykonany bezpłatnie, Pan Krzysztof od razu wiedział o co nam chodzi. Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji brak
Opinia dodana przez: Paweł Bednar dnia: 2012-03-20 21:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DUŻY POZYTYW dla pani Sandry. Bardzo profesjonalna obsługa w tym co robi. Miła i ciepła atmosfera. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2012-03-08 20:21:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SĄ FAŁSZYWI I NIE DOTRZYMUJĄ PODANYCH TERMINÓW I DO TEGO P.K.( KEROWNICZKA) JEST PORISKLIWA DO KLIJENTÓW .
Opinia dodana przez: gość dnia: 2012-02-22 19:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo proszę, w moim regionie taka firma, ceny na poziomie, jakość rewelacyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-27 15:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakosc na 5+
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H.L dnia: 2011-10-31 20:39:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DUŻY PLUS za wykonanie wizytówek,nie spotkałam się z tak dobra jakością wizytówek w naszym mieście jeszcze - jak widać jak ktoś chce to potrafi...no i w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Brzybylska dnia: 2011-10-12 21:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma dobre zdanie wśród firm, które je polecają. Ja się też nie zawiodłem, polecam. Fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czarek dnia: 2011-09-27 01:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W porządku firma i dobre realizacje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz S. dnia: 2011-09-06 23:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zamówionych wizytówek. + dla firmy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-03 16:44:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie! To już nasze trzecie spotkanie i jak zwykle na poziomie a cena zaskakuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon Maleńczyk dnia: 2011-08-30 00:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JEST OK I W PORZĄDKU
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-15 18:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług bez zastrzeżeń, ceny niskie i ogólna opinia jak najbardziej pozytywna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek B. dnia: 2011-08-10 14:09:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka reakcja na zauważony problem. Zasługują na same plusy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2011-08-04 18:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług bez zastrzeżeń, polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-04 10:29:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepiej zwalać złe opinie na konkurencję. Może jednak warto było by zadbać o jakość własnych usług to i opinie negatywne by się nie pojawiały. No i ktoś kto dodaje te beznadziejne opinie chyba powinien pójść na ten upragniony masaż bo najwyraźniej bardzo mu tego brakuje
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-03 21:08:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług na przyzwitym poziomie, cena zadowalająca. Poleciłbym firmę innym. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam S. dnia: 2011-08-02 11:11:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doceniaja klienta i staraja sie pomoc,doradzic.Swietna firma. Z tymi masazami to niezle:P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-02 00:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki poziom obslugi klienta i wysoka jakosc uslug. Projiekt wykonany bez zadnych opoznien, bardo dobry kontakt. Jestem bardzo zadowolony ze wzpolpracy. Firma dodatkowo doradzila mi ciekawe propozycje na rozpromowanie biznesu no i czekam na zyski. Rewelaca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Choinowski dnia: 2011-08-01 14:16:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Szef nie wykonuje masazow przez telefon a je obiecuje.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jamber dnia: 2011-08-01 13:12:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma dla cierpliwych Klientów.Proponuję spróbować dodzwonić się do szefa z pytaniami jeśli Ten nie wykona czegoś w ustalonym czasie, potem coś obieca a i tak nic z tego. Wpis jest poważny a nie naciągany jak połowa tutaj ( w 100% pisanych przez pracowników lub samego szefa)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-01 11:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wesolo tu.firma powinna zadbac zarowno o kllientow jak i klienci o firme.wszedzie tak jest a ja firmy nie znam.tylko po prostu smiesznie tu haha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Felek dnia: 2011-08-01 01:10:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej firmy, jakoś dziwię się niektórym komentarzom, ale jak widać konkurencja (u której byłam) pewnie zazdrości klientów tej firmie. Mi wszystko firma dobrze i sprawnie wykonała, jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę w przyszłości polecając każdego. Z tego co widziałam to firma nie robi masaży hehehhe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Doma dnia: 2011-07-31 15:04:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po głupich wpisach pracowników firmy widać jaki poziom ona reprezentuje. Zastanówmy się jaka normalna firma zamiast dojść do tego czemu klienci są niezadowoleni i próbować to jakoś naprawić woli się z nich nabijać? Żenada. Skoro wolą robić z siebie idiotów to proszę bardzo ale nie wróżę tej firmie przyszłości. Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych klientów :(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-29 19:54:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pedicure wykonany niestarannie, brudne reczniki i kiepska obsluga. Kosmetyki to jakas chinczyzna. Nie dziwie sie ze masaze kiepsko robia!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-29 10:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Aha i zeby szybciej pisali programy jak te opine to wtedy nie dziwilabym sie i byblabym zadowolona. W gruncie rzeczy to jestem zadwolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-29 09:43:34 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żeby ta firma tak samo szybko robiła realizacje jak wystawiała sobie pozytywne jak i negatywne komentarze które są śmiesznie głupie co od razu widać i czuć że pisane specjalnie przez pracowników, to wtedy byłabym na pewno bardziej zadowolona.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-29 09:06:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: .... tanio i niesolidnie jeszcze w dodatku, bo wykonał mi masaż i w dodatku plecy mnie bolały ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-29 05:04:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szef często unika kontaktu z klientem. Prace wykonywane opieszale, co z tego, że tanio? Nie polecam takiego wykonawcy...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-28 22:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość zachwyca, cena rewelacyjna. Ogólnie zachwyt w porzadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-28 19:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo mówić? Bardzo przyjemna obsługa i szybka realizacja zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-28 12:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pogratulowa profesjonalismu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 22:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mili ludzie na poziomie, uslugi tez niczego sobie. Expresowa realizacja prezentacji. Jak dla mnie bomba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 13:38:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Same ++++ Brak Minusow!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 03:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie ceni się jakość i dobre wykonanie. Super podejście, szybka realizacja powierzonych usług. Polecam jako stała klientka. Z miesiąca na miesiąc wykonują mi kolejne usługi i jest coraz lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stałosia dnia: 2011-07-26 01:18:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też ich polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2011-07-26 01:05:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna aż oczy nie mogą napatrzeć. Jak widać poniżej firma padła ofiarą jak wiele tutaj. Niektórzy mają rozum a inni nie. Szkoda tylko że 99% opinii to czyjeś widzi mi się. Polecam firmę, jej usługi, szybki kontakt i dobrze wykonane zlecenia. Polecam też spotkanie osobiste w firmie z pracownikami, może ten kto pisze negatywy będzie mógł je powiedzieć w oczy pracownikom tejże firmy? To ciekawe, że często opinia jest po opinii a w opiniach aż nadtko pojawia się jakiś Kacper. Żalcik necik pelcik. POLECAM! FIRMA GODNA ZAUFANIA !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 01:01:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za sto pięćdziesiąt złotych (150zł) firma wykonała mi stronę aż w ciągu 3 dni. Kompletny negatyw. A telefon odbierają po 4 dzwonkach, tylko czasem po 3. Za stówkę mogłam mieć stronę na jutro. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2011-07-26 00:57:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ... ale szary też jest moim faworytowym kolorem. Bez sensu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 00:51:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma jest niepoważna. Dodają sobie jakieś bezsensowne komentarze
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-25 22:36:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szef obiecuje coś i potem nie dotrzymuje słowa, częsty brak kontaktu, powolne działanie. Firma skierowana do cierpliwych Klientów.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-25 09:35:13 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś lecimy na szaro. Szara opinia.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariuszek dnia: 2011-07-25 01:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw dla firmy.Realizacja bez zastrzeżeń.Cena nie rozczarowuje ale warto się targować.Polecamy.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-24 22:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyzwoita firma i przyzwoite realizacje.Skorzystam ponoqnie z ich uslug.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2011-07-22 23:28:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A jeszcze za sprawą Kacpra firma zyskuje dużo opinii :D
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-21 21:21:50 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma to jak z Kacpra zrobić maniaka. W sumie dobra metoda by zatuszować negatywy, tak dalej pracowniku wypromuj.pl..
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-21 08:57:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś zielona wersja. Polecam tę firmę. Jutro dam negatywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: normalna a co
Opinia dodana przez: Kacperr dnia: 2011-07-20 18:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie Polecam Firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-07-19 20:29:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A może firma podpadła tylu klientom że nie chcą oni dłużej czekać na wykonanie swoich zleceń i zwrot pieniędzy? Może warto wywiązywać się z warunków umowy?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: utrudniona
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-19 19:29:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szaro, czerowono czasem zielono. Jak na śmeitniku, nie polecam niewywiązującej się firmy!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zerowa
Opinia dodana przez: Kacper Liwski dnia: 2011-07-19 18:39:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czerwona kartka! Nie polecam firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kacperro dnia: 2011-07-19 18:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak sadze firma padła ofiarą jak wiele innych tu firm maniaka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ol dnia: 2011-07-19 16:13:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będą tutaj same czerwone opinie. Tak będzie i tak zrobię.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2011-07-19 15:04:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawe skąd nagle tylko pozytywnych opinii o wypromuj.pl i ciekawostka, że wszystkie pisane w podobnych godzinach. Widzę że pracownicy tejże firmy sami wystawiają sobie pozytywne komentarze a prawda niestety jest inna...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2011-07-19 11:06:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tej firmy. Nadal nie wywiązała się do końca z umowy a mineło już mnóstwo czasu!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-16 10:00:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żenada aby samemu dodawać sobie pozytywne wpisy!!! Przecież to widać że wpisy pojawiają się codziennie, a raczej klienci by się tak nie rzucili ochoczo do pisania :(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-16 09:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto na nich polegać - SUPER!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Walczak dnia: 2011-07-16 01:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po tygodniu zmagan nad specyfikacja firma wykonala mi serwis ogloszeniowy,podejscie bardzo profesjonalne do klienta.firma sugeruje wiele ciekawych rozwiazan ale oczekuje tez od innych konkretnego podejscia.ja osobiscie polecam i rekomenduje firme wszystkim zainteresowanym.radze tylko przed zapoznaniem sie z konkurencja podejscie do jakosci i sprawnosci dzialania programu czy strony. Warto dodac,ze nie zostalem nigdy sam jak to mialo miejsce z inna firma z branzy,jestem ogolnie zadowolony!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Slawomir Malczewski
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-15 00:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako stała klientka polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2011-07-14 18:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne rozwiązania i propozycje,brakuje w naszym regionie takich firm.!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-13 22:09:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie dotrzymuje terminów. Jakość usług także nie zachwyca.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-07-12 00:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WZOROWO. PANOWIE I PANIE GRATULUJĘ PROFESJONALIZMU. PZDR. ADAM WALCZAK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AW. dnia: 2011-07-11 21:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję firmę i polecam.Wykonaną stronę zaakceptowałam za pierwszym razem i poleciłam firmę znajomym.Realizacja na wysokim poziomie,szybki czas reakcji i bardzo miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2011-07-10 01:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecamy tą firmę. Strona wykonana przed czasem, doskonała komunikacja. Zostaliśmy poleceni przez przyjaciela (dzięki Jacek). Strona internetowa fajna. Serdecznie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Krzynówek dnia: 2011-07-09 20:21:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma to jakaś jedna wielka lipa. Pozytywne komentarze które tu podają, są wyciągnięte z nikąd. Świadczy o tym choćby podkreślanie własnych dodatkowych usług, lub typowo marketingowe zdania typu "Strony internetowe wykonane przez firmę są przejrzyste a cena zaskakuje". Za to negatywne komentarze dawane zresztą przez tą samą osobę są na pewno wiarygodne. Znam ludzi którzy korzystali z ich usług i firma ta na pewno nie wykonała przynajmniej niektórych zleceń którymi tu się chwali. Ciągle są na nią skargi a terminowość jest godna pożałowania. Faktem jest to że jedyna zaleta to niskie ceny, ale niestety idzie to w parze z niską jakością wykonania, co można zauważyć po prezentowanych na stronie firmowej realizacjach.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-08 19:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziwne, że firma przy tylu realizacjach "prawie" wyrabia się przy zleceniach. Lekki minusik za termin ale naprawdę mają dużo zleceń. Dla szefa rada - może pomyśli Pan o dodatkowym programiście? :) CENY ŚREDNIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-06 18:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strona wykonana wg. umowy, cena interesująco wynegocjowana - zaproponowano mi szereg usług dodatkowych w ramach całkowitej realizacji zlecenia. Do wielkich plusów można zaliczyć dobrą optymalizację strony pod wyszukiwarki - już od chwili uruchomienia strona dobrze się zindeksowała. Jak będzie z pozycjonowaniem to zobaczymy...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Miecznikowski dnia: 2011-07-06 01:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WIELKI PLUS, WŁAŚNIE ODEBRAŁAM KATALOG FIRMOWY Z DARMOWYM PREZENTEM< KTÓRY BYŁ DLA MNIE ZASKOCZENIEM - WYDRUKOWANE WIZYTÓWKI!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2011-07-04 11:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjnie szybka obsługa, bardzo dobra reakcja na zgłoszenie serwisowe, ogólnie takich firm jak ta brakuje w Polsce!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub Rutkowski dnia: 2011-07-03 13:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała dla mnie wizytówki, cena wyższa niż srednia w mieście ale jakość przebija każdą inną firmę.ŚWIETNIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marta dnia: 2011-07-03 00:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo braku mojej koncepcji firma idealnie uderzyła w moje gusta wykonując mi stronę internetową. Bez zastrzeżeń!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2011-07-01 12:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, konkretna firma. Szybka realizacja. Brak zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2011-07-01 01:31:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szef obiecuje daje słowo że zwróci niesłusznie zagarnięte pieniądze i nic !!! niestety zapłaciłem im przed wykonaniem pracy w listopadzie tego roku teraz dzięki małemu przypadkowi udało mi się rozmawiać a właścicielem i co obiecywał przepraszał że zwróci pieniądze że zrobi stronę za darmo i co tylko tyle że na obiecywał i nic !!! ODRADZAM !!! nie dajcie się naciągnąć jeżeli ktoś chce zemną porozmawiać na ten temat nie jestem anonimowy jak te wpisy pozytywne kontakt do mnie na www.g-fiore.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Darek K. dnia: 2011-06-27 16:36:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strony internetowe wykonane przez firme są przejrzyste a cena zaskakuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2011-06-26 19:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sprawnie i szybko, nie są najtańsi ale bardzo konkretni. Wykonali mi oprogramowanie do wystawiania faktur i prowadzenia księgoeości. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Weronim dnia: 2011-06-25 14:34:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biorą pieniądze za usługi których nie wykonują
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie odbierają telefonów, biuro zamknęli i nie można ich znależć
Opinia dodana przez: Andrzej W. dnia: 2011-05-23 21:08:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wykonała zapłaconej aktualizacji !!! nie odbierają telefonów ) kontaktu i możliwości odbioru kasy Odradzam !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2011-04-07 21:20:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją