Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Yorka "Milia"

Zawód: Groomer 
Adres: Dolnośląskie, 54-401 Wrocław Szwedzka 19/D
Telefon: 71 374 25 34
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.centrumyorka.pl
NIP:
898-120-34-09
Opis działalności: Salon Piękności dla Zwierząt, Przychodnia Weterynaryjna, Sklep Zoologiczny Słowa kluczowe: psi fryzjer,strzyżenie psów, Wrocław,groomer,weterynarz,grooming,kursy strzyżenia,kurs groomingu,kurs groomerski

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 80% wysoka 8x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 3x 1x
Ceny usług: 33% niskie 1x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3704
Data utworzenia profilu: 2011-04-04 07:12:00
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-04 07:12:00 

Opinie o Centrum Yorka "Milia"

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 2014 roku /listopad/ ukonczylem kurs groomerski w Centrum Yorka Milia. Zostalem otoczony wysoko wykwalifikowanymi profesjonalistami, od pierwszego dnia kursu praktyczne zajecia i strzyzenie!Od godz 10 do 18 a czesto do 20 rednio 2-3 rasy. Zaraz po zakonczonym kursie, rozpoczolem wlasna praktyke ( https://www.facebook.com/peluqueria.canina.topdog ). Serdecznie POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-04-17 00:36:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba jeden z najlepszych salonów we Wrocławiu, nasza Daisy bardzo denerwuje się pielęgnacją, tu po raz pierwszy była spokojna, doskonałe strzyżenie, przyjedziemy znowu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-07-10 10:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłem z psiakiem , myslalem ze kipnie uratowali go :) i jest super :) psiak teraz sie tam strzyze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 13:43:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super miejsce i obsługa polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paris dnia: 2013-11-28 15:42:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszedłem z koleżanką i dużym psem do tej kliniki, okazało się, że miał zapalenie oczu i kazano jemu kropić oczy x2 dziennie samemu albo przyprowadzać go do nich, żeby sami to zrobili (przy okazji wciskano nam byle zabawkę i karmę dla psa + wyczyścili psu uszy i zęby mimo, że o to nie prosiliśmy i kazali nam zapłacić). Oczywiście pies jest duży i silny i w dwie osoby nie daliśmy rady tego zrobić więc skorzystaliśmy z oferty. Po zapytaniu się się wcześniej o koszty kropienia dostaliśmy odp., że to "groszowe sprawy", więc się zgodziliśmy, byliśmy/była sama koleżanka x3 i za każdy razem wyglądało to tak samo czyli: powiedziano żebyśmy przytrzymali/a psa, a Pani weterynarz zakropi oczy... Czyli pomocy żadnej w sumie nie otrzymaliśmy bo wszystko robiliśmy sami, a właściwie jedna osoba co trzymała psa z całych sił, zęby się nie szarpał. Po trzech wizytach zażądano 35zł, czego nie rozumiem bo pracownicy zwyczajnie stali sobie z boku i jak było można podejść to nacisnęli tylko podajnik z kroplami. Poszliśmy do weterynarza obok, który sam potrafił zakropić oczy psu do tego wziął za wszystko niecałe 10zł i mam pewność, że je zakropił a nie lał płyn po powiece.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Freak dnia: 2013-11-25 21:16:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdzie lepiej nie strzygą yorków - mój piesek wygląda wspaniale, zresztą polecam tego fryzjera (oraz sklep, czy przychodnię) znajomym i każdy jest równie zadowolony, jak ja. Jestem ich stałą klientką - wspaniałe podejście do zwierząt, ale również do właścicieli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-05 11:41:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samouki, strzyżenie i kąpiel małego yorka trwa cztery godziny, uważam za przesadę. ceny wysokie, z kosmosu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ola dnia: 2012-05-25 11:03:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam strzyzenie i pielęgnację w Centrum Yorka Milia.Profesjonalne podejście do zwierząt,miła i fachowa obsługa.Rewelacja!!!Polecam takźe kurs strzyżenia i pielęgnacji zwierząt w Centrum Yorka Milia:-)Pozdrawiam całą załogę Wioletta K.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: www.dzikiestado.pl dnia: 2012-02-17 11:41:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś sama strzygłam moje sznaucerki, może nie było idealnie, ale też nie najgorzej. teraz już kręgosłup odmawia posłuszeństwa. Do Centrum Yorka "Milia" dotarłam z polecenia koleżanki, i cóż, stałam się tzw. "stałą klientką". Jestem bardzo zadowolona. Jak czytam, że gdzieś tam usypiają pieski do strzyżeń (makabra!), albo są wystraszona, włos mi się na głowie jeży. Tym bardziej doceniam pracę pań w tym Centrum Yorka "Milia". Myślę, że bardzo kochają zwierzęta i stąd ich tak wspaniałe podejście do zwierząt. Naprawdę polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata G. dnia: 2011-07-08 06:44:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne, profesjonalne podejście do zwierząt, nasz Yorczek wygląda super, będziemy tu wracać.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2011-04-04 07:14:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją