Opinie o Mera schody SA Koneczny Lewin Brzeski

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mera schody SA Koneczny

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Opolskie, Lewin Brzeski
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 89% pozytywna 25x 3x

Jakość usług: 89% wysoka 25x 3x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 23x 3x
Ceny usług: 94% niskie 16x 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 3268
Data utworzenia profilu: 2011-04-03 11:45:10
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-03 11:45:10 

Opinie o Mera schody SA Koneczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawny montaż schodów, efekt bardzo dobry, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarczyk dnia: 2018-05-21 13:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody z mery już użytkujemy.Fajnie wykonane, podziwiam sprawny montaż jak i na początku ustalenia i negocjacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ruda Śl. dnia: 2017-10-08 21:38:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: schody montaż elementów na beton wykonany sprawnie, chociaż patrząc z boku czasochłonny, fajnie wyszło dobry efekt, schody i wykonania godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pako dnia: 2017-08-08 21:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż zgodnie z ustaleniami, schody wykonane, realizacja jak najbardziej pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-31 23:12:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody wykonane zgodnie z ustalona wersją, sprawny montaż, wizualnie ładne, od miesiąca są użytkowane bez zastrzeżeń, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-29 11:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra realizacja schodów sprawnie i w ustalonym terminie. Szczerze Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Śląsk Marek dnia: 2016-12-23 22:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wykonanych w rozsądnej cenie schodów jestem w pełni zadowolony. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2016-10-09 18:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.Wszystko od przygotowania do montażu schodów poszło sprawnie. Schody ładne i solidne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2016-07-29 22:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To był dobry wybór ! Schody spełniają wszelkie moje oczekiwania. Ekipa monterska na medal. Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-05 14:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni temu zakończyliśmy etap wykończenia domu i zamieszkaliśmy w nim, a jednym z wykonawców w naszym domu była firma od schodów mera. Mamy od nich piękne schody i miło będziemy wspominać z nimi współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jarek katowice dnia: 2016-04-30 23:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie firma schody zmontowała 3 miesiące temu. Dobrze wspominam zaangażowanie i współprace, i co ważne posiadam ładne i porządne schody. polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander -Ruda dnia: 2016-03-05 12:10:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawne wykonanie realizacji schodów począwszy od ustalenia szczegółów zamówienia i finalnego montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-11-12 12:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody zmontowane sprawnie bez zastrzeżeń i w terminie. Dobry kontakt i współpraca ze sprzedawcą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona i Olek dnia: 2015-10-18 23:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: schody ładne, dla mnie przede wszystkim wygodne, montaż nieco się przedłożył ale za to efekt super.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-09-19 23:22:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mamy wykonane dwa biegi schodów, to znaczy jeden obłożenie betonu oraz drugi schody wiszące samonośne. Z dwoma kompletami poradzili sobie sprawnie szczególnie z samonośnymi gdzie w ciągu dnia były gotowe.Polecamy nie zawiedliśmy się z polecenia znajomej która tez była zadowolona z wykonania schodów przez firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.A. Jaworscy dnia: 2015-08-18 15:19:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Omijać szerokim łukiem!Firma miała bardzo poważny problem z obłożeniem drewnem betonowych schodów. Montaż zakończył się 4 miesiące po planowanym terminie, po setkach telefonów i wielu prośbach. Firma do tego stopnia nie szanuje klientów indywidualnych, że potrafi wyznaczyć termin montażu, a następnie na montażu się nie pojawić. Straciliśmy kilka dni urlopu czekając na panów, ktorzy nie przyjechali. Nikt nas nie informował o zmianach planów. Błędy w projekcie sprawiły, że balustrady były niestabilne. W dodatku "sprzedawca" wykazał się strasznym chamstwem - wrzeszczał, gdy zgłaszaliśmy mu uwagi dotyczące nieterminowości. Bardzo, bardzo odradzam. Mnóstwo straconych nerwów, efekt pracy bardzo przeciętny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-13 22:19:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody obłożenie wylewki betonowej drewnem jesionowym mającym fajne usłojenie, wyglądają bardzo ładnie i solidnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: tomek śląsk dnia: 2015-06-24 19:24:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dla mnie jako technika schody są solidnie z montowane, a i oczywiście wizualnie też zachwycają, to była dobra współpraca z firmą mera
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MACIEK dnia: 2015-02-25 11:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wykonawcę, przede wszystkim za doradztwo przedstawiciela i oczywiście wykonane schody które w pełni spełniają moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Urszula S. dnia: 2015-02-24 11:58:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra robota, ładne i porządnie zmontowane schody. Godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr-Skoczów dnia: 2015-02-12 23:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż przebiegł firmie sprawnie, a schody są ładne solidne i dopracowane. Ze względu na pracę którą wykonuję, dostawa wyposażeń kilka razy spotkałem się z realizacjami schodów przez firmę mera, też się zdecydowałem i jestem zadowolony wykonnia. śmiało polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mieczysław dnia: 2014-10-31 15:08:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pełni zadowolona z jakości obsługi oraz wykonania schodów, które są solidnie wykonane i wyglądają ślicznie. Polecam udana współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARIA dnia: 2014-10-01 21:53:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody zamontowane w ciągu dwóch dni z dużą ilością balustrad na antresoli. Jak dla mnie miła współpraca, schody solidnie wykonane i zamontowane. Z terminem realizacji dla nas dogodnym też się wyrobili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olek Kraków dnia: 2014-08-12 17:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody zamontowane,śmiało polecam wykonawcę schodów. Schody w naszym salonie prezentują się bardzo ładnie, przyznam robią wrażenie. Zaraz po przyjeździe pozytywne zaskoczenie ładnie w paczkach spakowane, a i przy montażu montażyści dokładni, milo patrzeć było jak im szła praca przy montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ROMEK dnia: 2014-08-05 12:23:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie wywiązuje się ze zobowiązań w terminie. Przedstawiciel handlowy jest niesłowny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-07-26 12:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody na wylewkę betonową, wyglądają i są zmontowane super, efekt nawet lepszy niż się spodziewałem, wyróżnić można też zaangażowanie przedstawiciela i ekipy montującej. polecam sylwek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sylwester dnia: 2014-06-18 20:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy z mężem zadowoleni po zamontowaniu schodów, także za pomoc na etapie projektu i koncepcji. W naszej rodzinie to już następne zamontowane przez firmę mera schody. Polecam Kasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kaśka dnia: 2014-05-03 23:04:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorsza firma z jaka mialem do czynienia. Wlasnie mija blisko 5 miesiecy od podpisania umowy a schodow dalej nie mam. Oczywiscie caly czas sie produkuja ale nikt nie zadzwoni, mozna jedynie dzwonic i sie prosic... Uprzedzam aby nie zamawiac u nich schodów... żałuje że mnie nikt nie uprzedził.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Żadna.
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-12-13 10:36:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją