Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM MEDIX

Zawód: przychodnie lekarskie specjalistyczne  
Adres: Dolnośląskie, 53-413 Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 34 127 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Centrum diagnostyki medycznej Słowa kluczowe: dermatolog, kardiolog, okulista, laryngolog, chirurg onkolog, internista, pulmonolog

Ocena: 97% pozytywna 80x 2x

Jakość usług: 98% wysoka 74x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 64x
Ceny usług: 100% niskie 38x 21x
Ilość opinii w serwisie: 82
Ilość odsłon profilu firmy: 5533
Data utworzenia profilu: 28.05.2010 12:33:44
Data ostatniej aktualizacji: 29.03.2011 11:17:30 

Opinie o CDM MEDIX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferują kompleksową pomoc. Ja jestem bardzo zadowolona że niedaleko mojego miejsca zamieszkania mam taką przychodnię oferująca dostęp do wszystkich specjalistów. Ceny niewygórowane, wszystko na plus. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.Marcinkowska dnia: 27.09.2020 12:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry i nowoczesny sprzęt , placówka nowoczesna i dobrze wyposażona. Jestem zadowolona z wizyty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: inna dnia: 05.09.2020 16:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna klinika, ultranowoczesna. Byłam tam u chirurga, wszystko odbyło się mega profesjonalnie. Duży zakres usług, miałam tam usuwane znamię, wszystko odbyło się bezboleśnie i bez najmniejszych powikłań.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: urszula dnia: 31.08.2020 18:14:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miłe miejsce, w którym można skorzystać z fachowej pomocy medycznej, lekarze i pielęgniarki są bardzo mili i pomocni, co ważne także sama rejestracja i dostanie się na wizytę nie sprawiają większych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.08.2020 16:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne miejsce na wysokim poziomie, czysto, schludnie, profesjonalnie. Na pochwałę zasługuje cały personel medyczny. Wszyscy uśmiechnięci, nie ma głupawych odzywek czy też zachowań rodem z kolejek z PRL-u. Pozatym ultra nowoczesna przychodnia, szybkie terminy tomografii komputerowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 22.08.2020 18:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i fachowość lekarzy, wzorowa opieka na poziomie. Świetne warunki i i bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Adaś dnia: 13.01.2019 19:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychodnia na najwyższym poziomie, miła obsługa, która chętnie udziela pomocy. Jestem bardzo zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 21.04.2018 19:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, profesjonalna opieka ; zaangażowanie całego personelu, poczucie bezpieczeństwa, pełna wygoda-wszystko w jednym miejscu, nie trzeba latać po całym Wrocławiu a to duży plus.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: angela dnia: 08.04.2018 17:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że nie musiałam latać po całym Wrocławiu i robić zleconych badań, profesjonalnie i szybko - pełen wachlarz usług w jednym miejscu Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wika dnia: 15.02.2018 10:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza poradnia wszyscy specjaliści w jednym miejscu. Naprawdę cieszę, że to właśnie tą poradnię wybraliśmy z mężem. Lekarze (ja-kardiolog; mąż-neurolog) to ludzie zaangażowani i doswiadczeni, cechuje ich również empatia . Dodają pacjentowi energii do walki z chorobami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M i N dnia: 28.01.2018 18:42:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobre warunki poradni, przytulnie i nowoczesny wystrój, W pełni profesjonalna opieka, mili lekarze, polecam bo warto !!! Bardzo dobrzy radiolodzy !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 30.12.2017 18:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą palcówkę, chodze tu już dość długi czas . Za kazdymrazem jestem zadwolona . Miałam tu leczony bark oraz zatoki, polecam i zachęcam innych do odwiedzin medixu
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: iga dnia: 25.11.2017 16:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam po raz drugi na wizycie z dzieckiem i w dalszym ciągu jestem pod wrażeniem fachowości i wrażliwości lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: basia b. dnia: 13.10.2017 16:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonali specjaliści. Jestem pod ogromnym wrażeniem po wizycie u mojego p.Doktora. Zostałam dokładnie zbadana i wyczerpująco poinstruowana co dalszego przebiegu leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 01.10.2017 19:13:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tą placówkę! Poleciła mi ją koleżanka która była w Medixie na usg ciąży. Pracują tu świetni specjaliści. Panie w rejestracji życzliwe. Wszystko Super!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 21.07.2017 14:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecsmy i pozdrawiamy, miła placówka i profesjonalna obsługa.
Opinia dodana przez: M-K dnia: 25.06.2017 11:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bywam tam od czasu do czasu i zawsze wychodze zadowolona. Umawiam się do lekarzy na konkretną godzinę i nie czekam niepotrzebnie- jest to dla mnie ogromnie ważne. Pozdrawiam :)
Opinia dodana przez: dnia: 14.10.2015 13:32:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety mammografię (nieprzyjemne i bolesne dla piersi badanie) wykonuje kobieta niecierpliwa i mało delikatna, wręcz szarpała mi ręką ustawiając przy urządzeniu, każąc mi się "rozluźnić". Piersi po badaniu bolały mnie do końca dnia i do dziś psychicznie mam bardzo niemiłe wspomnienie badania. Miałam już w życiu robioną mammografię 3-krotnie i wiem, że można ją wykonać z wyczuciem i delikatnie. Trzeba jednak być cierpliwą, profesjonalną i życzliwą osobą.
Opinia dodana przez: Dora50plus dnia: 24.08.2015 10:18:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MEDIX tworzy najbardziej wykwalifikowany zespół specjalistów z jakimi miałem do czynienia, sama placówka jest wypasiona jesli chhodzi o wrażenia ogólne i zawartość :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ~pacjent dnia: 04.06.2015 15:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i rzetelna opieka nad pacjentem...posiadają nowoczesny gabinet tomografii komputerowej. gorąco polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: AD dnia: 13.03.2015 18:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum poleciła mi moja znajoma. W Medixie byłam 2 razy u doktor Wilczek. Po terapii czuję się zdecydowanie lepiej. Mam problemy z kręgosłupem, a po każdej wizycie ból malał. Myślę że jeszcze nie raz skorzystam z usług tej przychodni. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 07.03.2015 16:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwa klinika XXI wieku - pełen profesjonalizm w super warunkach !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 25.02.2015 19:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę się w Medixie od jakiegoś czasu, chodzę do dr Kasperkiewicz-pulmonologa i dr Wilczek-neurologa , obie są GENIALNE, rzeczowe, miłe, zawsze wszystko wytłumaczą, odpowiedzą na każde pytanie. Pozdrawiam obie PANIE, życzę wszystkim takich właśnie lekarzy- SPECJALISTÓW.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 19.02.2015 19:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczni lekarze mający podejście do pacjentów.Nie ma problemu ze skierowaniem na badanie. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2015 19:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mili ludzie, fachowa pomoc !!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2015 18:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRE CENTRUM DIAGNOSTYKI MEDYCZNEJ. DOKTOR SZYBKO USTALIŁ U MNIE WADĘ SERCA. PANIE W REJESTRACJI PRZEMIŁE. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: BRONEK dnia: 08.02.2015 17:26:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim Medix. Ja uczęszczałam do okulisty Pani Jolanty Ćwioro-Mulak. W gabinecie zawsze jest miła i przyjazna atmosfera. Dodatkowym atutem jest nowoczesny sprzęt. Jeszcze raz wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marylka dnia: 05.02.2015 09:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podejscie do pacjenta celujące, eleganckie wnętrza, miła obsługa i świetni fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2015 17:14:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi specjaliści z jakimi do tej pory miałem do czynienia. Przemiły personel. W 100 % ufam tej klinice
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2015 18:32:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę się w tej przychodni od ok. 10 lat i jestem zadowolony. Ostatnio rozbudowali się bardzo. Słyszałem że mają nowoczesne i bardzo dobre urządzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: j. dnia: 15.01.2015 18:41:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite miejsce dla wszystkich, którzy chcą skorzystać z wysokiej jakości usług medycznych. Ja jestem naprawdę zadowolony!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 12.01.2015 17:40:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam porównanie z kilkoma innymi miejscami i MEDIX wypada zdecydowanie najlepiej, a lecze się u kilku specjalistów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.01.2015 13:58:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sterylność, nowoczesność i profesjonalizm - to zaważyło że całą rodziną leczymy się w Medixie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 28.12.2014 21:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalistyczna obsługa w 100 %, doskonali specjaliści potrafiący obsłużyć w odpowiedni sposób swoich pacjentów. Polecam bardzo gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 20.12.2014 17:43:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MEDIX z Wrocławia to bardzo dobra i profesjonalna kadra medyczna -miła i wykwalifikowana. Mi pomagają. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: obecna pacjentka dnia: 16.12.2014 18:57:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy moich znajomych zgłosiłam się na wizyte do Medixu do kardiologa . Jestem bardzo wdzieczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 10.12.2014 16:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jednia z najlepszych przychodni specjalistycznych we Wrocławiu w których byłam. Fachowe i kompleksowe leczenie, nie można się do niczego przyczepić :)lekarze specjaliści wszystkich specjalizacji. Faktycznie wysoki poziom. Wszystkie potrzebne badania wykonane zostały na miejscu. Polecam wszystkim !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2014 11:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i pozdrawiam doskonałych specjalistów z Przychodni Medix. Pozdrawiam dr T. Śliwińskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 28.11.2014 16:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim tą przychodnię. Wspaniali specjaliści z różnych specjalizacji. Osobiście chodzę do okulisty i polecam serdecznie. W gabinecie jest miła i przyjazna atmosfera, nowoczesny sprzęt medyczny. Jeszcze raz wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Doni dnia: 23.11.2014 16:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Centrum świetne, nowoczesne, godne polecenia, począwszy od pierwszego kontaktu aż po opiekę do samego końca leczenia. Nie mówiąc już o samym zabiegu. Miałem przyjemność już po raz drugi korzystać z usług chirurga. Centrum robi wrażenie. Pozdrawiam cały personel.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 19.11.2014 18:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - profesjonalna prywatna przychodnia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.11.2014 19:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładnie urządzona przychodnia, do tego lekarze rzetelni i z dobrym podejściem. Placówka pozytywnie mnie zaskoczyła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.11.2014 17:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godne polecenia miejsce dla wszystkich !!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 15.11.2014 17:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Przychodni Medix spotkałam się z niesamowitą życzliwością całego personelu. Miałam okazję korzystać z porady specjalisty laryngologa i pulmonologa. Mam więc bardzo dobre doświadczenia z tym miejscem, w szczególności, że za badania zapłaciłam mniej, niż u konkurencji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misia4 dnia: 13.11.2014 13:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie najlepszym lekarzem w medixie od kręgosłupa jest dr Barbara Wilczek, a od kolan dr Sobolewski. Sam sprawdziłem dlatego polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 09.11.2014 20:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W porównaniu do innych molochów we Wrocławiu to różnica jak niebo i ziemia. Polecam ze względu na kulturę i kompleksowe podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2014 16:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze gabinety specjalistyczne we Wrocławiu z bardzo dobrze wyposażonym sprzętem medycznym i miłą obsługą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2014 21:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Empatia i kultura względem chorego - to podstawa na jakiej bazuje personel tego ośrodka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.10.2014 17:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na zapisanie sie do lekarza w rejestracji nie czekałem długo,a do lekarza byłem pierwszy w kolejce!!! Dziękuję że jesteście. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.10.2014 19:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne podejscie do pacjentów. Cieszy fakt, że taka klinika znajduje się w centrum Wrocławia. Brakowało mi takich specjalistów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2014 18:54:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też jestem zadowolona. Wszędzie kolejki i nerwówka a w tej placówce klasa i profesjonalizm w dodatku niedrogo. Bardzo fajne gabinety. szczerze polecam i pozdrawiam załogę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2014 16:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obawiałam się pierwszej wizyty u proktologa, ale zupełnie niepotrzebnie! Już od progu wyluzowałam się mając do czynienia z niezwykle miłą obsługą i ładnym wnętrzem. Dostałam cenne wskazówki. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 05.10.2014 18:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę wszystkim bardzo gorąco polecić to miejsce. Panuje tu bardzo dobra, ciepła atmosfera a personel jest miły i wyrozumiały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 26.09.2014 18:15:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chętnie wystawię pozytywną opinię Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX we Wrocławiu, gdzie właścicielem jest dr Tadeusz Śliwiński. Moja córka znalazła się pod opieką przesympatycznej Pani doktor Krystyny Lipowskiej- alergolog, gdyż strasznie kaszlała w nocy i dusiła się. Okazało się że nie potrzebnie przyjmowała wcześniej sterydy bo po diagnozie i zebraniu szczegółowego wywiadu przez p. doktor okazało się że przyczyną jest pierze w poduszkach i kołdrze. Po wyeliminowaniu przyczyny i dzięki radom pani dr śpimy spokojnie a córka nie męczy się. Jeszcze raz polecamy i dziękujemy za współpracę z taki alergologiem. Pani doktor wykazała się ogromną wiedzą i sympatią do pacjenta. Serdecznie dziękuję za poświęcony czas i opiekę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 13.09.2014 16:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazna przychodnia, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 02.09.2014 20:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera, bardzo dobrze wyposażone gabinety,lekarze - prawdziwi specjaliści; z pewnością Centru godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 25.08.2014 18:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, świetni specjaliści i miła obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.08.2014 17:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna przychodnia na wysokim poziomie, czysto, schludnie, profesjonalnie !!! Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 19.07.2014 21:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalni i sympatyczni lekarze pracują w Centrum Diagnostyki Medycznej Medix we Wrocławiu, widać że jest to dla nich przyjemność, a nie tylko obowiązek. Oby więcej takich przychodni nie tylko we Wrocławiu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 06.07.2014 18:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy laryngolodzy, 100% profesjonalizmu. Gabinet świetnie wyposażony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.06.2014 18:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy spoza Wrocławia byliśmy w Medixie na konsultacji laryngologicznej. Polecamy tą placówke, mają bardzo dobry, dokładny i profesjonalny sprzęt laryngologiczny. Wizyta spełniła nasze oczekiwania w 100 %. Jesteśmy zadowoleni z wizyty jak i z samej placówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Biskupscy dnia: 18.05.2014 16:39:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce, do którego chodzimy całą naszą rodziną , kiedy potrzebna jest fachowa pomoc. Wolę to miejsce niż wielkie ośrodki w których trafia się za każdym razem na innego lekarza. Lubię tą przychodnię i polecam cały czas moim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CCC dnia: 20.04.2014 16:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce na wysokim poziomie, czysto, schludnie, profesjonalnie. Na pochwałę zasługuje cały personel medyczny. Wszyscy uśmiechnięci, nie ma chamskich odzywek czy zachowań rodem z kolejek z PRL-u. Doskonałe miejsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bella dnia: 21.03.2014 14:35:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe miejsce, które naprawdę może rozwiązać problemy zdrowotne. głównie te laryngologiczne. Dzięki udzielonej mojemu mężowi pomocy nareszcie śpi spokojne a i ja nie słyszę uciążliwego chrapania :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinia33 dnia: 13.03.2014 17:11:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta przychodnia powinna być wzorem dla innych. Opieka jaką zapewnia placówka jest naprawdę bez zarzutów. Zarówno lekarze jaki i panie z recepcji są bardzo kompetentni i mili. Poza tym można kompleksowo się przebadać. Polecam - jak ktoś szuka kompetentnego specjalisty polecam właśnie przychodnię MEDIX !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 13.02.2014 15:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś szuka świetnych specjalistów polecam przychodnię Medix. Lekarze tam pracujący są mili i kompetentni. Łatwy kontakt telefoniczny, super obsługa w rejestracji. Bardzo miło wspominam tą przychodnię - otoczyli mnie troskliwą opieką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 23.01.2014 10:04:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dluga kolejka pomimo rejestracji na okreslona godzinę, czekam juz 1,5 po czym do gabinetu pcha się znajoma doktora. Odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 02.12.2013 17:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila i fachowa obsluga, personel marzenie. Serdecznie polecam kardiloga. Na miejscu mozna wykonac wszelkie badania kardiologiczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.01.2011 16:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna placówka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 21.12.2010 13:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam na razie negatywnych doświadczeń z tą placówką, co rokuje bardzo dobrze na przyszłość. Po wizycie u laryngologa jestem pewna że jeszcze skorzysztam z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maryś dnia: 09.12.2010 16:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Placówka do której chodzę od niedawna, nie mam żadnych zastrzeżeń, no może jedynie odległość miedzy jedną a drugą siedzibą, szkoda że nie mieszczą się jakoś bliżej siebie, można by wtedy wszystko szybciej załatwić, ale ogólnie to polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mat dnia: 24.09.2010 14:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bas dnia: 14.09.2010 14:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam placówkę. Dobra przychodnia z dobrymi specjalistami. Polecam dr Obremską szczególnie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.08.2010 17:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychodnia nowoczesna, zadbana, z przyjemna atmosfera. Oferuje szereg uslug, caly wachlarz specjalistow do dyspozycji. Ceny - takie jak wszedzie, goraco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.08.2010 09:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powinno byc więcej takich miejsc!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MagdaS dnia: 16.08.2010 10:35:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra i kompleksowa placówka, sprawdzona przeze mnie dość dobrze, w związku z tym że muszę często odwiedzać lekarzy, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 09.08.2010 15:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowocześnie wyposażona przychodnia i mila obługa na rrecepcji, na lekarza też nie mogę narzekać, a wręcz jestem bardzo zadowolona z konsultacji, dr Obremska-kardiolog to dobry specjalista i sympatyczna osoba,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzenka dnia: 31.07.2010 11:40:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce, miła obsługa, a dr Fraączek u którego byłam z dzieckiem to na prawdę dobry specjalista, ma podejście do dzieci jak mało kto.
Opinia dodana przez: dnia: 27.07.2010 16:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowoczesna placówka, nowy sprzęt, a do tego miła obsługa. Polecam szczególnie kardiologie: dr Obremska-świetny specjalista!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mini30 dnia: 10.06.2010 10:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafilam do Medixu z polecenia kolezanki. Swietna obsluga, swietna atmosfera i tak nowoczesnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 01.06.2010 08:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę od dawna. Gdy poszłam tam pierwszy raz, jakiś rok temu, miałam wrażenie że w końcu znalazłam przychodnie nastawioną na dobro pacjenta, a nie odwrotnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elena dnia: 29.05.2010 09:11:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa placówka. Miła atmosfera i dobrzy specjaliści. Profesjonalizm! nic dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 28.05.2010 12:35:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją