Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jupiter Transport Przeprowadzki

Zawód: przeprowadzki  
Adres: Świętokrzyskie, 25-430 Kielce Jaworskiego 24
Telefon: 041 345-43-10 Kom. +48 696-126-142
Adres e-mail: jupiter.transport(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.jupiter.e-biznes.org
Opis działalności: Transport Przeprowadzki Krajowe i Międzynarodowe Słowa kluczowe: usługi transportowe, przeprowadzki, transport międzynarodowy, przeprowadzki zagraniczne

Ocena: 94% pozytywna 17x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 17x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 5x 13x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 2528
Data utworzenia profilu: 2011-03-23 23:32:28
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-23 23:32:28 

Opinie o Jupiter Transport Przeprowadzki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończyliśmy przeprowadzkę na trasie Anglia - Polska. Przeprowadzkę przeprowadzili panowie Patryk, Rafał i Michał. Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Jupiter, na początku obawiałam się, że stosunkowo niska cena w porównaniu do konkurencji przełoży się na niską jakość usług, ale nic takiego nie miało miejsca. Materiały do pakowania, kartony itp. były nowe, wszystkie sprzęty zostały dobrze zapakowane i zabezpieczone. Panowie mieli duże doświadczenie, wszystko sprawnie zapakowali, i mieli bardzo pozytywne podejście do całego przedsięwzięcia. Ale najbardziej jestem wdzięczna za to jak zajęli się moim ogromnym fikusem żeby zabezpieczyć go przed zmarznięciem w podróży: zbudowali z kartonów i folii bąbelkowej szklarnię, dzięki czemu bezpiecznie i w dobrym stanie dojechał na miejsce mimo niskich temperatur.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-04-02 10:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadzka udana dzięki fachowemu podejściu pracowników. Jupiter transport to firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: _marmar_1 dnia: 2018-01-05 16:05:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Jupiter transport to bardzo dobrze zorganizowana grupa pracowników, rewelacyjnie wspominam współpracę. Polecam tą firmę każdemu, kto potrzebuje dobrej jakości usług przeprowadzkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2017-08-25 10:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z ta firmą to sama przyjemność. Bardzo miła obsługa, świetne doradztwo, solidnie spakowane i zabezpieczone rzeczy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Hajduk dnia: 2016-11-29 15:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość i dobra organizacja to priorytet tej firmy! Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam068 dnia: 2016-09-26 11:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zadowolenia z usług tej firmy. Kolejny raz współpracuję z tą firmą i do tej pory współpraca jest rewelacyjna. Bardzo miła obsługa, świetne doradztwo, usługi wykonywane na czas i bardzo profesjonalnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hrisch dnia: 2016-08-25 11:59:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo wykonana przeprowadzka, Panowie bardzo mili i pracowici, jakość obsługi rewelacyjna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kołodziejczyk dnia: 2016-08-17 13:18:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa została solidnie wykonana, dobra współpraca z biurem, mogę polecić tą firmę do współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KaminskiJakub dnia: 2016-02-17 14:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą Jupiter transport była jednym z najlepszych wyborów. Bezproblemowy kontakt z biurem, wszystko zorganizowane tak, że nie musiałam się o nic martwić. Meble dostarczone w nienaruszonym stanie, świetnie zabezpieczone, wniesione do mieszkania i ustawione na swoich miejscach. Jestem bardzo zadowolona, 100 % polecam tą firmę innym osobom szukającym usług przeprowadzkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-11 14:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość wykonanej usługi wysoka, terminowość przewozu rewelacyjna wszystko profesjonalnie wykonane. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-05 14:51:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez Jupiter transport. Bardzo miła obsługa, Panowie szybko zrobili przeprowadzkę, solidnie zabezpieczyli rzeczy. Generalnie wszystko było zgodnie z umową, nie mam żadnych zastrzeżeń. W przyszłości skorzystam ponownie z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MargaretM dnia: 2015-12-08 16:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo zrealizowana usługa, możliwość negocjacji ceny i szybko wykonany przewóz. Polecam usługi tej firmy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KBłasik dnia: 2015-10-15 14:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług firmy, przewóz został wykonany według wcześniejszych ustaleń, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2015-09-15 17:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko na czas, świetnie rozplanowany przewóz, bardzo dobry kontakt z biurem, a rzeczy dostarczone w nienaruszonym stanie. Polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: I.Trzebińska dnia: 2015-03-09 12:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Juz drugi raz korzystam z firmy Jupiter i bede dalej to robil. Dzieki za solidnosc, punktualnosc,dokladnosc i fachowosc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szypulski dnia: 2013-09-12 20:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i solidna firma, współpracujemy już kilka lat i do tej pory nie zawiedli dlatego uważam że są jak najbardziej godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lucjan dnia: 2012-11-16 14:43:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest takie powiedzenie "you pay peanuts, you get monkeys..." Firma nieprofesjonalna, nieprzygotowana do przeprowadzek, panowie nie mieli podstawowego sprzetu do rozkrecania mebli, samochody byly za male, meble nie byly opakowane w skutek czego zostaly USZKODZONE. Na dodatek zostaly zle poskrecane, sruby powyrywane. Oczywiscie zadnej rekompensaty. Kontakt z wlascicielem niemozliwy. zadzownil do nas tylko raz proszac od odatkowe pieniadze dla panow przeprowadzajacych. Nie kontaktuje sie z nami mimo obecanych telefonow.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie uznaje zadnych reklamacji mimo obiecanego ubezpieczenia mienia.
Opinia dodana przez: banka1 dnia: 2012-10-07 12:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna i dobrze zorganizowana firma, doradzają, pomagają, dopasowują ceny indywidualnie do klienta, jak najbardziej godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina Kubacka dnia: 2011-03-23 23:33:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją