Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma SIMBA Andrzej Kuzawinski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 02-352 Warszawa Szczęśliwicka 19/36
Telefon: Kom. 601322348 Fax: 226599411
Adres e-mail: simba(małpa)simbabud.pl
Strona internetowa: www.simbabud.pl
NIP:
522-00-60-202
Opis działalności: Kompleksowe remonty budowlane i wykończenia lokali. Remonty Warszawa i okolice. Słowa kluczowe: firmy remontowe Warszawa, malowanie wnętrz, sufity mineralne, remont domu, usługi porządkowe, ocieplanie poddaszy, hydroizolacje, sufity podwieszane kartonowo-gipsowe, sufity podwieszane mineralne, budowlana, remontowe, aranżacja wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4320
Data utworzenia profilu: 2011-03-21 08:18:06
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-21 08:18:06 

Opinie o Firma SIMBA Andrzej Kuzawinski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Andrzeja Kuzawińskiego wykonała remont mieszkania z wielkiej płyty z lat 60-tych.Wszystkie prace wykonano profesjonalnie i terminowo. W zakresie zlecenia była wymiana instalacji elektrycznej, wodociągowej, gładzie i malowanie ścian, cyklinowanie i lakierowanie podłogi, ułożenie terakoty i glazury, montaż kabiny prysznicowej, umywalki, wyburzanie oraz przesunięcie ściany itp. Ekipa pracowała z pełnym zaangażowaniem reagując na wszystkie sugestie i proponując swoje rozwiązania. Pan Andrzej zawsze do dyspozycji i pomocy.Efekt imponujący. Polecam firmę wszystkim, którzy chcieliby spokojnie, bezstresowo przejść przez remont i mieć nowe fantastyczne wnętrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta Życzyńska dnia: 2015-12-30 19:17:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Andrzeja Kuzawinskiego wykonała u mnie kapitalny remont mieszkania profesjonalnie i terminowo. W zakresie zlecenia była wymiana instalacji elektrycznej, wodociągowej i gazowej, wymiana drzwi wewnętrznych, gładzie i malowanie ścian, położenie paneli podłogowych, terakoty i glazury, montaż kabiny prysznicowej, umywalki itp. Ekipa pracowała od 7 rana do 17 po południu czysto i fachowo. Z wykonanego kapitalnego remontu jestem bardzo zadowolona, a tym samym polecam firmę pana Andrzeja Kuzawinskiego innym i wystawiam ocenę na szóstkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Kucharska dnia: 2015-07-12 10:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Solidnie (może nie tanio) ale za to bezstresowo przeżyłam remont w mieszkaniu :) Jestem naprawdę zadowolona z firmy Simba, a Pan Andrzej ma święta cierpliwość, co jest sprawą niedoprzecenienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 2015-03-19 13:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesionalna ekipa, solidne wykonanie, wszystkim polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Galina Khomyn dnia: 2013-09-27 16:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie tego profilu jak najbardziej zasłużone. Firma Pana Andrzeja wykonała swoje zadanie bardzo rzetelnie i terminowo. Remont mieszkania przebiegł pomyślnie i w bardzo kulturalnej atmosferze. Ekipa niepaląca, nałogów, zawsze doradziła i podpowiedziała rozwiązanie. Panie Andrzeju- Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Ścisławska dnia: 2012-06-27 20:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzesza zadowolonych i stałych klientów potwierdza wysoką jakość i profesjonalizm wykonywanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Kuzawiński dnia: 2011-03-21 08:23:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją