Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

HYDROLUX Zakład Instalacji Sanitarnych i Gazowych Jan Wolszczak

Zawód: instalacje gazowe - usługi Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, 00-725 Warszawa Chełmska 50
Telefon: 7110285 Kom. 503-734-488 Fax: 22 711-02-85
Adres e-mail: j.wolszczak(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Przeglądy gazowe, montaż instalacji i urządzeń gazowych. Montaż i konserwacja instalacji i urządzeń centralnego ogrzewania Naprawa i montaż instalacji i urządzeń wod-kan Słowa kluczowe: Hydraulik, hydrauliczne usługi, instalacje hydrauliczne - usługi, instalacje c.o. - usługi, instalacje sanitarne, woda, kanalizacja, gaz, gazownicze, grzewcze, ogrzewanie, ciepłownicze, Hydraulika, Warszawa, Piaseczno

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 75% niskie 3x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3871
Data utworzenia profilu: 2010-06-14 23:27:18
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-10 09:26:11 

Opinie o HYDROLUX Zakład Instalacji Sanitarnych i Gazowych Jan Wolszczak

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wolszczak wykonał u mnie podłączenie do grzejnika. Na oko było w porządku, ale "moi" panowie od remontu musieli po nim poprawiac, nie wszystko było zrobione, jak trzeba. Wycenił dosyć drogo. Miły człowiek, ale spodziewałam się lepszej pracy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2014-11-23 17:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam! Rzeczowy, solidny, a co najważniejsze rzetelny fachowiec:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka K. dnia: 2014-09-23 22:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Szybko, fachowo i niedrogo:) Pozdrawiam, Krzysztof
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-21 12:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jan jest fachowcem, bez dwoch zdan, blyskawicznie zmodyfikowal instalacje wodna pod nowa pralke, cena nie byla zla.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marcin dnia: 2013-02-07 00:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jan naprawiał u mnie kuchenkę... Facet jest punktualny, niedrogi i widać, że jest fachowcem... Polecam i sam też zapisuje jego nr w razie przyszłych awarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Paszkowski dnia: 2012-10-23 17:34:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie usunięta usterka. Następnym razem napewno także skorzystam z usług tego Pana. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-24 19:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam tego fachowca. wykonywał u mnie w domu usługę gazowniczą. wszystko zostało zrobione bardzo dobrze. cena mnie nie zabiła a do tego miły człowiek. polecam ;-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-14 23:31:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją