Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mar-Bud Maciej Milewski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 60-523 Poznań Wojska Polskiego 68
Telefon: Kom. 500 029 311
Adres e-mail: gustawx(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.remontyx.cba.pl
NIP:
781-157-27-22
Opis działalności: Zajmujemy się również remontami i wykończeniówką domów jak i mieszkań,wszelkiego rodzaju obiektów osób prywatnych. Słowa kluczowe: Poznan,remonty,uslugi,budowlane,ogólnobudowlane,szpachlowanie,malowanie,zabudowy,sufity podwieszane,panele,demontaz,plytki,bialy montaz,adaptacja wnetrz,wykonczenia,izolacja,poddasza,elewacje,tynki szlachetne,wycena, firmy remontowe

Ocena: 71% pozytywna 5x 2x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2880
Data utworzenia profilu: 2011-03-04 10:54:26
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-04 10:54:26 

Opinie o Mar-Bud Maciej Milewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, wykonywali dla mnie remont małego mieszkania,łącznie z wykonaniem łazienki od zera, której nie było. Pełen profesjonalizm a co najważniejsze doradztwo i rozwiązywanie problemów związanych z moimi planami i wizjami polecam Państwu z całego serca mogę nawet przesłać zdjęcia efektu końcowego zainteresowanym mój email elkax@onet.eu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-10-23 15:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma posiada bardzo duże doświadczenie. Remontowali mi dom piętrowy. Wszystko wykonane profesjonalnie i nowocześnie jestem bardzo zadowolona z tej Firmy. Naprawdę polecam i na przyszłość będe wiedziała gdzie się zgłosić jesli chodzi o remot mieszkania. Pozdrawiam Pana Macieja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-03-11 14:31:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pierwszy rzut oka wszystko ok,pieknie,ale po czasie wszystko bardzo szybko odpada-mówimy o elewacji i wykończeniu kominka,reszta niby ok.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: niezadowolony dnia: 2011-10-05 13:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli chodzi o tą Firme to remontowała u mnie cały dom od parteru aż po poddasze jesteśmy z Zoną zachwyceni wszystko w terminie czysto po prostu profesjonalizm i ceny usług dobre jak na dzisiejsze czasy POLECAMY wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DAREK dnia: 2011-03-05 17:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zawiedziona tym opisem tu.Ja osobiscie mialam tych panow wykazali sie uczciwą praca,wykolanie super.A robili mi nową łazienke duzą kuchnie,elewacje domu a nie wspomne juz o malowaniu calego domu.Dodam tez ze praca wykonana w terminie i wcale nie tak drogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-05 16:23:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie dajcie sobie spokój z tymi pseudo fachowcami dwóch braci jeden lepszy od drugiego.Co im dobrze wychodzi umieją zrobić wrażenie choć nie do końca a z resztą przekonajcie się sami szkoda gadać.Robili mi remont a w zasadzie to miał być remont.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2011-03-05 15:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedzę oraz doświadczenie dotyczące świadczenia usług remontowych nabywamy od 1990 roku. Wykorzystujemy nowe technologie, jak i sprawdzone techniki, idące w parze z zaangażowaniem oraz dobrą organizacją, wszystko to dla zaspokojenia klienta w kwestii terminowości, jakości jak i przystępnej ceny.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ares dnia: 2011-03-04 10:56:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją