Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Monika Wnuk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo Krakowska 12
Telefon: Kom. 796-804-901
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-legionowo.pl
Strona internetowa: www.adwokat-legionowo.pl
NIP:
536-161-55-53
Opis działalności: Porady prawne: prawo cywilne,karne,rodzinne,pracy,kanoniczne Słowa kluczowe: rozwód, rozwód kościelny, podział majątku, adwokat, porada prawna, prawo karne, alimenty, prawo pracy, radca prawny, prawo, pełnomocnik, prawo kanoniczne, prawo rodzinne,

Ocena: 100% pozytywna 16x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 15x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 14939
Data utworzenia profilu: 2011-02-28 21:04:04
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-28 21:04:04 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Monika Wnuk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Póki co same plusy, jesteśmy przed sprawą. Potrafi doradzić, uspokoić, zawsze można się skontaktować z p. Moniką z najmniejszymi wątpliwościami. Panikuję, ale to chyba normalne :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Spanikowana :) dnia: 2014-04-17 11:34:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drugi kotylion dla p.Moniki byłby najlepszym komentarzem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej. g dnia: 2013-11-27 18:56:40 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie zamieszczone opinie dotyczą spraw rozwodowych. Mnie interesuje prawo podziału nieruchomości , zniesienie współwłasności.Bylismy o poradę u p.mecenas rok temu i wydaję mi się ok.Dobrze byłoby przeczytć czyjeś pozytywne opinie w tej dziedzinie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2013-03-10 15:32:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wróciłem do p. mecenas z trzecią już sprawą. Mam 100% zaufanie. Jak jest źle - mówi szczerze, że jest źle, jak jest dobrze - mówi że jest dobrze. Nie zwodzi mnie i nie zawiodłem się do tej pory. Na przestrzeni tych przeszło 2 lat naszej współpracy tylko terminy oczekiwania na spotkanie się wydłużyły, co też chyba o czymś świadczy.Ale zaangażowanie ciągle to samo. Dla mnie same plusy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2013-02-19 13:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wprawdzie moja "przygoda" z Panią Adwokat ograniczyła się jak na razie tylko do porady prawnej - rozwód, podział majątku to moje pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne. Przemiła osobowość i fachowe podejście... Przede wszystkim podbudowała mnie psychicznie. Myślę, że to będzie właśnie ta Pani Adwokat, której powierzę obronę w sprawie rozwodowej. Mam nadzieję, że utrze nosa niewiernemu mężowi...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jak najbardziej pozytywnie.
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-10-05 15:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z przedmówczynią. Rozwód w towarzystwie p. Mecenas wydaje się być " do przeżycia". Nie owija w bawełnę,nie czaruje, jasno mówi od razu czy są na coś szanse, czy nie ma ich wcale. Przez półtora roku mojej sprawy miałyśmy bardzo częsty kontakt. Plus za cierpliwość. Poza tym szczera, uczciwa, przygotowana. Drugi raz też bym się zdecydowała na usługi p. Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia z Nowego Dworu Maz. dnia: 2012-09-27 18:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze sposobu, w który p. mecenas przeprowadziła mnie przez traumę jaką był dla mnie rozwód.Miała dla mnie czas za każdym razem kiedy tylko potrzebowałam pomocy. Nie ograniczała mi ilości i czasu trwania spotkań za co jestem jej dogłębnie wdzięczna. Na pierwszym miejscu stawia człowieka a nie kwestie finansowe. A to chyba rzadkość. Wielki szacunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2012-09-03 19:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie poczytać sobie komentarze, żeby się dowiedzieć że nie tylko ja miałam przejścia z fachowcami ;) a p. mecenas Monikę polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaM. dnia: 2012-02-08 19:05:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika jest nie tylko przemiłą osobą ale osobą doskonale znającą się na swoim fachu. Rzetelnie udziela porad i szczerze mówi jakie są szanse na wygranie sprawy. Polecam wizytę u Pani Moniki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-01-20 11:43:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcam niezdecydowane osoby do skorzystania z usług Pani Mecenas. Miła, konkretna, dobrze przygotowana, ceny jak na standardy legionowskie zaskakująco przystępne, bez dopłat za kolejne terminy - co chyba jest dziś rzadkością. Kontakt telefoniczny i mailowy prsktycznie o każdej porze. Ja korzystałam przy ciężkim rozwodzie ( sprawa wygrana) i w sprawie z byłym pracodawcą ( bardzo korzystna dla mnie finansowo ugoda). Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2012-01-07 17:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za uratowanie głowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JużPaniWieKto dnia: 2011-11-14 22:58:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług p. Mecenas po lekturze opinii w tym właśnie serwisie, w związku z czym czuję się zobowiązana dodać swoje "trzy grosze". Jestem bardzo zadowolona. Polecam osobom, które cenią sobie uczciwość i solidność. Bardzo dobry kontakt. Dba o klienta. Poleciłam p. Mecenas swojej znajomej i ona też ma takie zdanie.Na pewno wrócę z kolejnym problemem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2011-09-19 20:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani za indywidualne podejście i wyrozumiałość. Polecam z czystym sumieniem. Niestety życie mnie nauczyło, że bez adwokata nie idzie się na sprawę sądową...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2011-08-11 16:57:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem. Każdego przecinka w piśmie dopilnuje. Dba o rozhisteryzowanych klientów ( takich jak ja). Nie zdziera z ludzi jak inni krwiopijcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna.k dnia: 2011-07-06 17:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne zaskoczenie. Pani wygrała mi praktycznie przegraną sprawę rozwodową. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: perez75 dnia: 2011-05-04 17:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niskie ceny. Wysoka jakość usług. Polecam, szczególnie w sprawach rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nina k. dnia: 2011-03-28 20:47:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani bardzo rzeczowa,dobrze przygotowana. Duże zaskoczenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Wójcik dnia: 2011-02-28 21:06:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją