Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Budowlane Piotr Radwan

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 55-003 Chrząstawa Mała Czernica Wrocławska 103
Telefon: 71 301 07 06 Kom. 662 25 54 18
Adres e-mail: m_radwan(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.budowlanyekspert.pl
Opis działalności: Docieplanie budynków, prace remontowe, wykańczanie wnętrz Słowa kluczowe: docieplanie, elewacje, tynki strukturalne, gładzie, regipsy, usługi budowlane

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4750
Data utworzenia profilu: 2011-02-22 21:59:04
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-22 21:59:04 

Opinie o Usługi Budowlane Piotr Radwan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tynki wykonane sprawnie, współpraca bez problemów. Jedna z lepszych ekip na naszej budowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: A.Frankiewicz dnia: 2014-08-19 22:37:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma na jaką mogłam trafić! Zleciłam remont małej łazienki w typowym bloku z lat 70, ten pan dokonał cudu na tak małej przestrzeni, solidnie wykonana robota z dbałością o najdrobniejsze szczegóły, nie dość, że solidnie to jeszcze szybko i za niewygórowaną sumę :) Fachowiec przez duże F. Jestem bardzo zadowolona, będę wszystkim polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-15 11:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solida i fachowa firma. Podpisuje się pod poprzednim komentarzem, u nas również ocieplenie domu (dwurodzinnego) zostało wykonane szybko, profesjonalnie i w przystępnej cenie. Bardzo miły kontakt z właścicielem. Pan Piotr w pełni angażuje się w swoją pracę oraz służy fachową radą i wsparciem również w innych zagadnieniach budowlanych. Z czystym sumieniem GORĄCO POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-15 18:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam tę firmę,zlecenie (elewacja domu jednorodzinnego) zostalo wykonane terminowo, bardzo profesjonalnie i w przystępnej cenie. Właściciel firmy jest osobą bardzo kontaktową, chętnie służył radą także w innych tematach budowlanych.Jeszcze raz POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2013-11-22 08:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa i b.miły kontakt. Firma solidna - robiła u nas ocieplenie poddasza - uwinęli się w 1,5 tygodnia. Wszystko zrobione bardzo ładnie, zgodnie z umową. Konkurencyjni cenowo, nie palą w domu, dbają o porządek, sprzątają po sobie przed opuszczeniem budowy. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Węgrzynowska dnia: 2012-11-09 13:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna z doświadczeniem, solidna, godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2012-09-09 20:49:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym wszystkim polecić firmę Pana Piotra Radwana. Zanim podpisaliśmy umowe spotykałem sie z różnymi firmami oglądając ich realizacje. Juz wtedy firma p. Piotra wybijała się ponad pozostałe. Cena usługi nie była wyśrubowana natomiast ogólne wrażenie z realizacji jak i z kontaktu z p. Piotrem wyróżniało Jego firmę...nie pomyliłem się, współpraca układała się bezproblemowo, była zawsze możliwosci konsultacji a moje sugestie nie odbijały się "od ściany".Na razie zakończyliśmy realizajcę na położeniu siatki w kleju. Na jesień będzie kładziony tynk. Chętnie podzielę się dalszymi wrażeniami po realizacji. Jeszcze raz polecam współpracę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej M. dnia: 2012-08-30 14:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1-wszy etap prac przy ociepleniu domu (położenie styropianu i kleju) wykonany solidnie, w terminie i bez dodatkowych kosztów.Właściciel firmy, pan Piotr jest człowiekiem ugodowym i rzetelnym, można się z nim dogadać. Mamy nadzieję, że położenie struktury pójdzie tak samo sprawnie. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: madmarie dnia: 2012-06-22 22:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Piotra Radwana wykonywała u nas zabudowę poddasza oraz sufity podwieszane na parterze, z czystym sumieniem możemy polecić usługi tej firmy. Główne atuty to rzetelność, terminowość , wysoka jakość wykonywanych prac (dokładnie i precyzyjnie), czystość na budowie w trakcie i po zakończeniu prac . Wszystko wykonane zgodnie z Umową. Pan Piotr jest zawsze pod telefonem, a punktualność i słowność to jego dodatkowe atuty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia & Krzysztof dnia: 2012-01-17 23:04:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Piotra wykonywała docieplenie elewacji na naszym nowym domu. Podpisaliśmy wcześniej umowę, z której się wywiązano.Mogliśmy liczyć na doradztwo w zakresie doboru materiału, a przy tym na korzystne rabaty przy zakupie w hurtowniach budowlanych, z którymi firma współpracuje. Bezkonfliktowa atmosfera, uczciwość, zaangażowanie pracowników,właściciel firmy do dyspozycji cały czas, pracuje na równi ze swoimi pracownikami. Po zakończeniu prac przeprowadzono prace porządkowe, co jest bardzo ważne, bo spotkałem się z firmami, które po rozliczeniu zostawiły bałagan. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Jankowski dnia: 2011-04-01 11:18:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała ocieplenie poddasza wełną. Prace wykonane solidnie (sprawdzał kierownik budowy) a przede wszystkim "z głową". Pracownicy mają wiedzę, sami sugerują dobre rozwiązania i pomysły. Jak najbardziej godni polecenia. Ja na pewno będę się decydował kolejny raz - tym razem elewacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-02-24 20:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Firmą Pana Piotra układała się bardzo pomyślnie.Jestem pod wrażeniem kompetencji,rzetelności a także wysokiej kultury osobistej pracowników.Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Kownacka dnia: 2011-02-24 09:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam!!! Firma wykonała ocieplenie domu jednorodzinnego bardzo profesjonalnie bez żadnych zastrzeżeń. Dodatkowym atutem było zakończenie prac przed terminem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2011-02-23 12:42:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją