Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

J.K. Meble. Usługi stolarskie. Ściesiński K. Karol Ściesiński

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Pomorskie, 80-538 Gdańsk Wolności 62
Telefon: 583422050 Kom. 507751889
Adres e-mail: jk-meble(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.jk-meble.com.pl
Opis działalności: meble na wymiar Słowa kluczowe: meble na wymiar meble kuchenne zabudowy

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4713
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-20 00:15:11 

Opinie o J.K. Meble. Usługi stolarskie. Ściesiński K. Karol Ściesiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę J.K. Meble. Panowie wykonali dla mnie meble do łazienki, salonu oraz na korytarz. Wykonanie trwałe i estetyczne. Szafy zabudowane w korytarzu miają bardzo duże i ciężkie drzwi z lustrem. Nic się nie wypacza, nie ugina. Lustro nie odkleja się. Nawet odwiedzili mnie w celu regulacji zawiasów bez żadnych dodatkowych kosztów. W ofercie mają bardzo dużo wzorów fornirów i płyt, więc mogą wykonać bardzo nietypowe projekty.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2017-12-27 09:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam,jeśli chcecie fachową usługę:wykonanie porządne nie ma się do czego doczepić ,opracowane w najmniejszych detalach,solidne wykończenia,super doradztwo jeśli nie masz pomysłu na wykonanie .Jednym słowem solidnie, w przyjaznej atmosferze, niedrogo i po powrocie do domu masz wrażenie ,że wszystko pasuje jak ;ulał; brak śladów po fachowcu(czysto bez dodatkowych zniszczeń , które zauważasz po czasie)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzanna-Browar dnia: 2017-06-22 15:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spotkałam jeszcze tak dokładnego stolarza. Można też liczyć na porady zarówno od strony doboru kolorów jak i ułożenia zabudowy. Bardzo cierpliwy i czysty, praktycznie po skończonej pracy mogłam wkładać naczynia do szafek :) Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2017-03-03 12:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec,solidny,dokładny i uczciwy co nie jest dziś częste.Potrafi doradzić i szanuje klienta.W lipcu robił u mnie kuchnię z efektów jestem ogromnie zadowolona polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-08-11 13:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zabudowa wykonana na poziomie, polecam każdemu.wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojciech dnia: 2012-12-01 22:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super wykonanie i sympatyczna atmosfera, czysto i bez bałaganu po zakończeniu prac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma potrzeby :)
Opinia dodana przez: klient dnia: 2012-05-07 00:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KOMPETENTNA I UCZCIWA FIRMA,usługi profesjonalne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-15 12:37:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją