Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

POLWEST Krystian Wojciechowski

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Wielkopolskie, 62-030 Luboń Kwiatowa 41
Telefon: Kom. 513992648
Adres e-mail: polwest1(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.polwest.pl
NIP:
7822170482
Opis działalności: Usługi blacharsko - dekarskie, ogólnobudowlane, remonty mieszkań, naprawa dachów Słowa kluczowe: dekarstwo,lacharstwo,usługi budowlane,dekarz poznań,naprawa dachu,papa termozgrzewalna

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3949
Data utworzenia profilu: 2011-02-17 17:20:00
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-17 17:20:00 

Opinie o POLWEST Krystian Wojciechowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocieplenie dachu w szeregowcu. Szybki kontakt, wycena bez ociągania, praca wykonana szybko i sprawnie. Cena nie była niska ale zgodna z ustaleniami poczynionymi Z GÓRY !!! Ogólnie jestem bardzo zadaowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: PERFECT !!! Jeden telefon i tego samego dnia wykonana praca.
Opinia dodana przez: MJ dnia: 2015-11-08 12:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma POLWEST wykonała u mnie naprawe papową dachu i obróbki murków ogniowych . Wszystko szybko tanio i solidnie , POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MIKOLAJ H. dnia: 2014-09-03 18:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita firma, najwyższy poziom obsługi klienta, rewelacyjne doradztwo,oferta przygotowana z niespotykanym zaangażowaniem (wszystko uzgadniane telefonicznie), ceny bardzo dobre i co ważne na koniec nie było wątpliwości ile trzeba zapłacić, żadnych dopłat czy nieoczekiwanych kosztów, super kontakt z handlowcem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2014-09-02 21:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Polwest wykonała u nas docieplenie dachu oraz prace murarskie(murki ogniowe oraz dodatkowy komin - część dachową). Wszystko sprawnie, rzetelnie i terminowo. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A&J dnia: 2014-07-16 10:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne materiały wykonanie dachu rewelacja :) Polecam gorąco mili Panowie ceny dobre nie duże za taką usługę jaką zamówiłem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Kulaś dnia: 2014-06-16 12:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Serdecznie polecam firme POLWEST P. Krystiana Wojciechowskiego. Usługa wykonana zgodnie z moim oczekiwaniem a nawet po drobnych konsultacjach została ulepszona. Robota wykonana w ustalonym czasie, bez żadnych opóźnień. I co najważniejsze nie trzeba samemu biegac po sklepach szukajac odpowiednich produktów,(które i tak trzeba później wymieniać bo okazują się nie te) firma sama za Ciebie dobierze Ci odpowiednie i w przestepnej cenie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony mieszkaniec Plewisk dnia: 2014-06-13 12:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Państwa. Polecam Firmę Dekarską POLWEST sumienni zorganizowani szybki efekt wykonanie nowego dachu + obróbki rynien. POLECAM! do tego Gwarancja na 10 lat. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-02 09:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-20 15:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, fachowo, profesjonalnie. Nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2014-05-14 22:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość wykonywanych usług, firma z długim stażem. 100% profesjonalizmu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stelmaszyk dnia: 2011-02-17 17:21:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją