Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

meb dąb zakład stolarski tomasz popiołek

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Łódzkie, 97-500 radomsko Marii Dąbrowskiej 95
Telefon: 0446839573 Kom. 668-289-057
Adres e-mail: mebdab(małpa)mebdab.pl
Strona internetowa: www.mebdab.pl
Opis działalności: Wykonanie mebli zgodnie z życzeniem klienta Słowa kluczowe: Meble

Ocena: 93% pozytywna 55x 4x

Jakość usług: 94% wysoka 55x 1x 3x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 44x 11x 4x
Ceny usług: 92% niskie 53x 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 59
Ilość odsłon profilu firmy: 11918
Data utworzenia profilu: 2009-09-29 12:58:32
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-12 12:47:17 

Opinie o meb dąb zakład stolarski tomasz popiołek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę MebDąb poleciła mi zadowolona z ich usług i cen koleżanka. Hale produkcyjne robią bardzo dobre wrażenie. Wycena okazała się rzeczywiście bardzo atrakcyjna i co najważniejsze - PRECYZYJNA! Wszystko rzetelnie policzone i zrealizowane w ustalonej cenie. Meble wykonane bardzo porządnie, z dużą dbałością o szczegóły, dobrze dopasowane do sprzętów. Fachowa i miła pomoc przy projektowaniu funkcjonalności i kolorystyki kuchni. Nietypowe elementy zamówienia wykonane "z głową". Wszystko idealnie na czas. Poprawki zrealizowane szybko, bez problemów, pomimo bardzo dużej odległości od zakładu. Naprawdę trudno znaleźć takich profesjonalistów, miałam szczęście :) więc polecam dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: Designela dnia: 2018-01-08 21:50:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie pozostawia wiele do źyczenia. Moim zdaniem partacze musiałem sam wykonać wiele poprawek. Termin wykonania kuchni koło roku i do dzisiaj nie jest skończona.Na kaźdy telefon jest ustalany termin ale i tak nie przyjeźdzają . Totalne olewanie klienta.Jeźeli ktoś się decyduje na tą firme nie wpłacajcie całej kasy do puki nie skończą.Z moimi reklamacjami juź nawet nie chce mi się dzwonić bo po prostu jestem olewany.Nie polecam tej firmy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Poraźka
Opinia dodana przez: ANDRZEJ dnia: 2018-01-03 09:08:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż mebli rozpoczął się 2 po wyznaczonym w umowie terminie, 4 tygodnie po terminie nadal nie jest zakończony. Zgłoszone usterki są ignorowane, właścicielka tłumaczy, że przecież meble są zrobione, a to że są niefunkcjonalne (nie można podłączyć płyty indukcyjnej, ponieważ nie zrobiono wymagalnego odstępu od piekarnika, nie można podłączyć zmywarki - ponieważ meble stoją zbyt blisko ściany, itp.) - to ją nie interesuje. Właścicielka tłumaczy w umowie nie jest napisane że meble mają być funkcjonalne. Właścicielkę interesuje tylko to co czy zostały wpłacone pieniądze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: monika sobotka dnia: 2017-10-26 15:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wykonanie zabudowy w całym mieszkaniu, sporo zaoszczędziliśmy cenowo w porównaniu z wycenami innych firm. Wszystkie meble są poprawnie wykonane. Szafy , garderoba.Meble kuchenne zabudowa łazienki.Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta,Wojtek dnia: 2017-03-07 09:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wykonanie mebli i fachowe doradzenie jakie mam zamówić. Polecam P Anię za uprzejmość i fachowe podejście do klienta. eble zamontowane i są piękne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-02-01 10:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z podpisaną umową i opisaniu szczegółowym wykonania zabudowy meblowej całego mieszkania wszystko zostało zrealizowane bez zastrzezeń. POLECAM:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogsia dnia: 2016-12-14 09:37:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie zrealizowane bez poprawek ładnie,dokładnie. Pozdrawiam Wiola
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2016-12-02 09:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie czytelników opinii. Polecam firmę meblową MebDąb wykonanie jet poprawne bez żadnych zastrzeżeń. Krzysztof
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-10-20 19:26:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko fachowo i terminowo. Jesteśmy zadowoleni z mebli które kupiliśmy. Montaż sprawny, towar ładny. Zośka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zośka dnia: 2016-10-08 12:01:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za wykonanie mebli kuchennych,lakier na frontach MDF jest idealny.Jeszcze raz dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-07 19:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję za szybkie wykonanie zamowienia,meble do przedczkola są bardzo ładne.Było niewielkie opużnienie ale mieliśmy czas zarezerwowany więc pretęsji nie mamy.Polecam.Czytam tak te opine wystawione przez innych inwestorów i wnioskuję że zawsze można się dogadać i myślę że wina nie stoi po jednej stronie .Ja osobiście mam też firmę usługową i wiem jacy są czasami inwestorzy że czasem nie chce się z nimi rozmawiać.( Najlepiej wykonać za darmo bardzo dobrze).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-27 17:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lipcu zamawialam mebelki do pokoju syna, biały lakier mat. Właścicielka trafnie nam doradziła, wraz ze stolarzem wspólnie ustaliliśmy projekt, cenę i termin, Pani Beatka przesympatyczna, uśmiechnięta, uczciwa kobieta. Mebelki wyszły śliczne, wszystko solidnie i terminowo wykonane. Montaż szybko sprawnie i dokładnie, Jesteśmy bardzo zadowoleni, nie tylko z jakości i ceny ale też z ogólnego podejścia do klienta, bardzo mili ludzie. Myślę, że śmiało można polecić tych Państwa. Dziękujemy i do zobaczenia Pani Beatko ?? pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Sebastian i Kondzio dnia: 2015-09-03 08:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy serdecznie w naszym mieszkaniu aneks kuchenny i 2 szafy zostały prawidłowo wykonane i zamontowane więc bardzo dziękujemy za usługę. Czytam opinie wpisywane przez innych inwestorów i troszkę jestem w szoku że zdarzają się opinie negatywne .My możemy polecić firmę z ręka na sercu. Pozdrawiamy( Mielniccy).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wszystko ok
Opinia dodana przez: A.T Mielnniccy dnia: 2015-07-03 11:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Zakład Stolarski jest ok. Troszkę termin montażu odbiegł ale nie wiele,Jesteśmy zadowoleni z mebelków tanio dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek,Mariola dnia: 2015-05-26 16:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za wizualizację i wykonanie zabudowy według projektu. Wszystko jest poprawnie zamontowane . Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 2014-10-30 14:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za zabudowę szaf, garderoby i mebli kuchennych.Polecam Firmę ,żadnych nie prawidłowości nie zauważyliśmy więc polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-23 12:19:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Partacze nie znający się na robocie w każdym meblu są ubytki ten człowiek chyba nie wie co to FACHOWIEC nikomu nie polecam tej firmy a te dobre opinie to chyba sami sobie wpisali albo dobrze komuś zapłacili oszuści
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: W każdym meblu jest coś nie tak ubytki w płycie, kanty odchodzą porysowane porażka
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2014-04-19 14:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie MEB DĄB zamówiłam kuchnie lakierowaną na wysoki połysk w lutym i jestem bardzo zadowolona z mebli, nie mam żadnych zastrzeżeń co do wykonania i montażu. Szczerze mogę polecić firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna/Ruda Śląska dnia: 2014-03-23 10:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi firmy, wykonane meble są ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2014-02-06 15:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy z mężem wyposażenie mieszkania w zabudowę mebli stałych i przenośnych.Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonania ,termin troszkę się przedłużył ale jesteśmy tylko ludżmi i wszystko może się wydarzyć.Polecamy ta firmę z niskich cen i jakości wykonania.Pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina i Jendrzej dnia: 2014-01-15 15:57:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i na temat. Polecam firmę MebDąb wykonanie mebli jest OK. Jak ktoś nie wieży to mogę udostępnić mieszkanie do pokazania wykonanych mebli.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2013-10-25 13:04:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękujemy za wykonanie całej zabudowy mieszkalnej bez żadnych przykrych niedomówień. Mimo poniektórych przykrych opinii od innych inwestorów my z własnego doświadczenia możemy polecić Firmę Mebdab.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara,Krzysztof dnia: 2013-10-04 14:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam firmę MebDab .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2013-06-19 15:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble do kuchni zamowione w 2010 roku. Pan Tomek przyjechał wymierzył i czekałam na mebelki. Panowie przyjechali, poskrecali, pieknie spasowali, posprzatali po sobie!!!!. Moge z czystym sercem polecac :) Meble mam juz 3 lata i nic sie z nimi nie dzieje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo dobra - wiadomo ze na reklamacje trzeba zaczekac bo maja terminy umowione z klientami ale za kazdym razem przyjezdzali w ciagu tygodnia
Opinia dodana przez: MaW dnia: 2013-04-10 10:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złożyliśmy zamówienie na szafy z drzwiami łamanymi . Panowie po zamontowaniu ładnie posprzątali umyli zabrudzenia,bardzo byłam zszokowana że takie czynności wykonują montażyści, zmierzając do opini o firmie MebDab polecam ,niskie ceny i jakość bez zastrzeżeń .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga,Janusz dnia: 2013-02-06 14:36:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie czytelników o opiniach firmy Mebdab. Mogę jak najbardziej polecić firmę ze względu na niskie ceny i jakość materiału w razie jakichkolwiek usterek firma zobowiązuje się do poprawienia usterek jak najszybciej to jest możliwe,wiemy jako inwestorzy jak bywa z wykonawcami zaczynają i nie kończą poprawek.Z całym szacunkiem fachowa firma .Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bardzo dobra i szybka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-03 15:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złożyłam zamówienie w firmie MebDąb na umeblowanie całego mieszkania i jestem bardzo zadowolona z realizacji i w jaki sposób zostało zamówienie wykonane ,czekałam tylko 5 tygodni cena była szokująco niska porównując do wszystkich wycen jakie dostałam z różnych innych firm. Polecam wszystkim moim znajomym firmę MebDąb i nie tylko jeżeli ktoś szuka tanio i solidnie to jak najbardziej tylko ta firma. Pozdrawiam Alina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina Warszawa dnia: 2012-11-29 14:18:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme polecam, ze wzgledu na najlepszą cenę (za orzechowy fornir z kontynuacją słojów i czarne szkło), za fachowe i proklienckie podejscie własciciela firmy. Pierwszy kontakt z Pania Ania miły i kompletnie niekompetentny.Zainwestowalismy sporo czasu na tłumaczenia pisemne, przesłanie projektów mebli, wyjasnienia i pokazywanie na przykładach o co chodzi. Przy realizacji pomylka - brak frontu na 1 szafkę fornirowaną co zmieniło kompletnie koncecję kuchni, kilka drobnych reklamacji i poprawek=nerwo, ale z perspektywy czasu, po ponad roku - warto było, bo piekną kuchnie wyceniana nawet na 30tys mamy za 12.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: akceptowalna
Opinia dodana przez: nelka dnia: 2012-11-15 15:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa firma szybki dokładny montaż . Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-05 23:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ktoś szuka dobrych i tanich mebli to polecam osobiście firmę Mebdab . Moje zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bezproblemowo. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2012-10-27 10:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej firma jest godna polecenia .Szybko ,tanio i solidnie.Jeszcze raz POLECAM :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2012-05-29 11:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferowane meble przez firmę Mebdąb do aneksu kuchennego zostały prawidłowo wykonane i zamontowane jestem pełen podziwu dla montażystów za ich cierpliwość chodzi o zrzędzenie w moim wykonaniu przy montażu .Na przyszłość dla innych klientów nie przeszkadzajmy montażystom oni wiedzą co mają robić.Jak najbardziej polecam firmę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-17 15:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam . Firma taka jaka powinna być Dziękuję za wykonanie praktyczne prawie wszystkich mebli do całego mieszkania . Jak najbardziej polecam. Zuzanna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2012-04-17 14:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złożyłam zamówienie na meble kuchenne MDF foliowanego w połysku i macie wygląda to bardzo ładnie wszystko jest równiutkie i błyszczące tak jak sobie tego życzyłam na lakiery i fornir nie było mnie stać więc skompletowałam sobie imitację tych produktów .Jestem bardzo zadowolona z jakości towaru i obsługi Pani Ani w pawilonie na Bartyckiej zostało mi wszystko doradzone i wyjaśnione.Bardzo polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-04 14:39:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne doradztwo i poprowadzenie sprawy do końca. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2012-03-20 16:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję .Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-03-06 16:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak jak było zamówione tak zostało dostarczone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.R dnia: 2012-02-09 13:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ktoś potrzebuje mebli tanich i dobrych to polecam tą firmę.Pozdrawiam ( Amelia)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-07 10:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz wraz ze swoją ekipą fachowców zrobili bardzo dobrą robotę u mnie w domu, montując kuchnię i szafy. Byłam się przyglądać na początek ich pracy i "odebrać" po 2 dniach ich intensywnej pracy. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, że wszystko poszło tak sprawnie i efekty pracy montażystów są naprawdę zadowalające. Polecam:) Jakość usług: Wysoka Terminowość: Bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2012-01-30 13:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione Zamontowane jestem zadowolona .Polecam.:)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Warzsawa dnia: 2012-01-28 13:32:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy w Firmie MEBDĄD fronty kuchenne drewniane z usługą montażu zostały zamontowane dokładnie bez żadnych zastrzeżeń. Polecamy tą firmę .Pozdrawiamy (Kochanowscy)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.M Kochanowscy dnia: 2012-01-25 11:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnie mam przepiękną panowie obiecali że będzie jak na obrazku i tak się stało żadnych przykrych sytuacji i usterek. Polecam z całego serca naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila Mięta dnia: 2011-12-29 13:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko ,solidnie i przede wszystkim tanio jak już ktoś napisał jakość bardzo dobra tak jak w salonach gdzie kwoty mebli przewyższają człowieka pojęcie że meble takie same mogą aż tak się różnić cenowo. Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2011-11-30 12:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne i szafa wnękowa została zamontowana poprawnie. Mały front został uszkodzony i wymieniony w ciągu 7 dni roboczych tak jak było powiedziane tak zostało wymienione.Polecam tą firmę. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok.
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2011-11-16 12:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Mebelki pierwsza klasa. Obsługa na wysokim poziomie. Projekt oraz bardzo dobre doradztwo przed przystąpieniem do zamówienia. Nie wiem skąd negatywne opinie bo ja czegoś takiego nie doświadczyłem wręcz przeciwnie. Mebelki kupiłem sporo taniej niż u innych producentów. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2011-11-14 08:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firmę Meblową miałam straszne krzywe ściany a fachowcy tak dopasowali szafki że nic nie widać jestem pełna podziwu tacy młodzi a tacy zdolni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena Maćkowska dnia: 2011-11-03 12:15:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Tą firmę.Pozdrawiamy .Aneta i Sławek.:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-28 12:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed złożeniem zamówienia w tej firmie czytałem wszystkie opinie jakie zostały napisane i szczerze miałem kłopot czy te negatywy to prawda czy ktoś robi złą opinie tej firmie,ale zaryzykowałem tylko dla tego ponieważ mają niskie ceny i co się okazało że jest wszystko w porządku meble które zamówiłem zostały zamontowane jak na razie to nic się nie psuje więc mogę polecić wszystkim tą firmę. Pozdrawiam.Wojtek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2011-10-26 12:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po porosty szok takie niskie ceny za Fornir a tak ładnie wykonane. Polecam jak najbardziej .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2011-10-22 09:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki waszej firmie mamy meble łazienkowe takie jakie chcieliśmy i za rozsądną cenę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-21 12:42:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bardzo polecam tą firmę ze względu na niskie ceny i przede wszystkim że meble wyglądają jak te które kosztują grube pieniążki:) Dzięki JULEK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-18 15:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Zamawiałam u Państwa w firmie meble pokojowe i meble kuchenne które miały być wykonane z MDF lakierowanego i bardzo jestem zadowolona z usługi wykonania mebli a szczególnie z połysku lakieru były tak wypolerowane że można się przejrzeć jak w lustrze a nie wszędzie oferują taki lakier w innych sklepach zauważyłam że lakier ma kropeczki i kółeczka tak jakby nie był polerowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-17 16:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za dobre wykonanie mebli kuchennych :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2011-10-10 21:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mebelki które zamówiłam zostały zamontowane dzień po terminie ale jestem zadowolona bo wszystko co miałam zamówione zostało tak zrobione i zamontowane .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2011-10-08 16:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, mebelki naprawdę solidne i tanie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2011-06-08 20:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Diękuję za mebelki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2011-05-21 15:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Dziękuję za profesjonalne wykonanie mebli kuchennych według projektu.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-12 11:30:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po miesiącu użytkowania mebli, powypadały zawiasy z drzwiczek, mija już pół roku a reklamacja nie została zrealizowana pomimo ciągłego przypominania i dzwonienia. Żeby zrobić wymiar i sprzedać towar pojawili się po kilku dniach od tel, żeby wymienić zepsute rzeczy nie mają czasu i mają klienta w głębokim poważaniu. NIE POLECAM!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zerowa!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Zofia - Zabrze dnia: 2010-02-11 11:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Naprawdę porządna. Meble kuchenne są bardzo wysokiej jakosci. Po Prostu tanie i dobre. Mebelki mam juz poł roku i nie mam zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anet dnia: 2010-02-01 21:14:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją