Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MALADOX DOROTA WNETRZAK

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 42-208 czestochowa Bohaterow Katynia 25a/1
Telefon: Kom. 519160885
Adres e-mail: studio(małpa)maladox.com
Strona internetowa: maladox.com
Opis działalności: fryzjerstwo Słowa kluczowe: koki, baleyage,strzyzenie

Ocena: 90% pozytywna 18x 1x 2x

Jakość usług: 85% wysoka 18x 3x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 15x 2x 2x
Ceny usług: 100% niskie 13x 5x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 5531
Data utworzenia profilu: 2010-03-12 16:20:42
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-05 08:48:38 

Opinie o MALADOX DOROTA WNETRZAK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tam od dawna i jestem mega zadowolona długi szukałam i znalazłam teraz zgubiłam nowy nr tel i poszukuję to może ktoś na?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zaklina dnia: 2016-03-18 21:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam byłam ostatnio w tym salonie ceny niskie owszem ale szefowa tylko patrzy by zapisywać klientów jak najwięcej na tą samą godzinę miałam siąść na fotel o godzinie 10 siadłam o 10 45 ponieważ na tą samą godzinę było zapisane 3 osoby .. są miłe pracownice i miłe praktykantki w salonie które nadrabiają tym że się ciągle uśmiechają do klientów proponują kawę ;)personel bez zastrzeżeń;) panuje tutaj miła atmosfera tylko błagam zróbcie coś z tymi zapisywaniami na tą samą godzinę bo klientów potracicie .Polecam Studio Fryzur Maladox ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-02 16:37:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w 100% zadowolona! Najbardziej podoba mi się to, że jest to pierwszy salon fryzjerski w jakim byłam, gdzie fryzjerka doradziła mi fryzurę, a nie strzygła żeby strzyc... Po prostu właściwi ludzie na właściwym miejscu. A poza tym miła atmosfera. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-08 21:01:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,byłem niestety tym klientem który od wejścia został potraktowany jak intruz,pomimo wcześniejszego umówienia sie telefonicznie.Wchodząc na umówioną godzine jak zawsze ani me ani be ani kukuryku,Może faceci są inaczej traktowani "z góry" niż starsze babcie dla których ma się zawsze czas i uprzejmość ponieważ zostawiają więcej kasy za usługi a ja co tylko strzyżenie męskie za 11zł.I tak po wejściu siadłem aby zaczekać na swoją kolej a była godzina na którą sie umówiłem 13;00 usłyszałem cichy głos,że Pan czeka W odpowiedzi było to jeszcze długo zaczeka!!!!! I to jest to wspaniałe podejście do każdego klienta no gratuluję,na fotel do strzyżenie poproszono mnie ok 13;35 a była tylko jedna starsza Pani a w zakładzie ok 3-ech pracownic i szefowa zakładu.Oczywiście był czas na wyjście pracownicy do sklepu a ja dalej czekam ,powrót a ja czekam.Obcinała mnie dziewczyna z różnokolorowymi włosami która umie tylko tapirować i myć włosy starszych klientek,jak zobaczyłem swoją nową fryzurę a raczej jej brak po wizycie w tak wspaniałym i zachwalanym saloniku,Dodam tylko ,że całą sytuację ratuje szefowa która jako jedyna ma pojęcie o tym co robi.Niepolecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Naprawdę nie polecam
Opinia dodana przez: ostrzyżony do bani dnia: 2013-05-06 08:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, miło i profesjonalnie !!! 100% ZADOWOLENIA !!!******** Personel rzeczowy spełniający najwyższe wymagania klientów !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: doda21 dnia: 2012-06-03 22:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon ładnie urządzony a przede wszystkim czysty.Miła atmosfera która pomaga nam w odstresowaniu sie po całym dniu...Doswiadczenie fryzjerek-wysoki poziom.Jedyne moje zastrzeżenie to opoznienia są czasami bardzo duże czasami lepiej wziąść mniej osób a żeby czas nas nie naglił niż wszystkich w biegu !!!!Ogólnie salon na 5
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Liściec dnia: 2012-05-29 07:57:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dawna szukałam takiego salonu jak "Maladox"świetna profesjonalna obsługa.Moja nowa fryzjerka pani Martyna bezbłędnie wie jak ma wyglądać moja fryzura/często zmieniam/.Pozdrawiam i polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta 21.o5.2012 dnia: 2012-05-21 17:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem kunsztu fryzjerskiego i profesjonalizmu dziewczyn z salonu... polecam wszystkim usługi salonu MALADOX... Dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-05-16 21:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie salon jest na wysokim poziomie.Obsługa bardzo sympatyczna.Trzy panie(fryzjerki) o wysokiej wiedzy fryzjerskiej zawsze doradzą kolor,strzyżenie,uczesanie,praktykantki również trzy zawsze uśmiechnięte od ucha do ucha miłe i dokładne.Wychodząc z tamtąd jestem zawsze zadowolona i zrelaksowana.Dziewczyny tak trzymać!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stałaklientka dnia: 2012-05-14 03:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śiwetnie urządzony salon, miłe i kompetentne fryzjerki, Pani Dorota zrobiła mi kolor jakiego się nie spodziewałam i wyszło SUPER :-) Polecam ten salon fryzjerski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2012-05-12 10:50:02 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedź na opinię Pani Olgi. Witam, dziękuje za opinie i z góry przepraszam za taki niedopuszczalny incydent. Osoba, która to zrobiła już u nas nie pracuje. To był krótki czas jej kariery w moim salonie, mam nauczkę, ale nie da się w parę dni poznać całej prawdy o nowym pracowniku. Przepraszam za niekompetencje tej fryzjerki i przyjmuje opinie z pokora. Pozdrawiam i zapraszam ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Właścicielka dnia: 2012-04-29 20:47:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Salon wizualnie prezentujący się dobrze. Obsługa miła. Pracuje tam jednak coraz gorzej wykwalifikowana kadra. Nie mowię tu oczywiście o właścicielce. Nie czepiałabym się gdyby nie to, ze fryzjerka która ostatnio mnie obcinała skaleczyła się, ale bez oporów strzygła dalej. Gdy krew sączyła się coraz mocniej, possała palca. Po czasie poszła na zaplecze, jednak wróciła i przy wszystkich oznajmila, że nie mają plastra na zapleczu i wysłała pomocnicę do sklepu. No to jednak dyskwalifikuje fryzjera, nieprawdaz?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: olgaes dnia: 2012-04-28 12:24:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcesz Doradztwa Prawdziwego Fachowca ?? Studio Pani Dorotki To jest to czego potrzebujesz (tak samo jak ja Potrzebowałam) ;) Mardzo miła i kompetentna Obsługa , Super doradztwo i wykonanie . POLECAM !!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: ALEKSANDRA dnia: 2011-08-20 23:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super salon godny polecenia prowadzony przez prawdziwą profesjonalistke bylam zadowolona polecam gorąco a i plusem są jeszcze niskie ceny naprawde warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zuza dnia: 2011-08-08 21:33:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, kulturalna i miła obsługa. Bardzo fachowy dobór fryzur. Doskonały dobór preparatów w zależności od rodzaju włosa. Fachowe doradztwo, a przy tym niskie ceny, bardzo sympatyczna atmosfera w zakładzie, oraz czystość i higiena na najwyższym poziomie. Bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma potrzeby składać reklamacji
Opinia dodana przez: Kasia Hłond dnia: 2011-05-19 20:38:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kulturalna i profesjonalna obsługa, miłe i gustownie ubrane Panie, dezynfekowane narzędzia pracy, pelerynki ochronne pachną czystością, przesadna czystość. Tak trzymać Pani Dororotko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria i Krzysztof dnia: 2011-05-01 13:21:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły tani i konretny zakład,Pani Dorota jak i Pani Kasia świetnie doradzą kiedy trzeba oraz zrobią konkretną robotę co bardzo szanuje,Ceny niskie.Konkurencji niestety nie można porównać do "Maladoxa" zresztą widać to po tym jak pakują swoje rzeczy;) Naprawdę Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Prawidłowo
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2011-04-20 12:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od poczatku istnienia tego zakladu ,stala klientka.Niema tak czystego zakladu jak ten a bylam juz w nie jednym ,dziewczyny zawsze ubrane modnie i zadbane,to jakis chory wymysl zlosliwej konkurencji,kto przychodzi do pani Doroty ,dobrze wie jak jest,.zawsze ,milo,wesolo i sympatycznie ,szefowa zawsze bardzo dobrze doradzi,jest super fachowcem i wie co robi.Ceny sa naprawde niskie.Widac ze ta negatywna opinie pisaly rece konkurencji,do ktorej nikt nie przychodzi.Dziewczyny z MALADOXU nie przejmujcie sie.!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2011-02-21 14:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny, przytulny, oryginalnie urządzony nowy salon fryzjerski. Pani Dorota to naprawdę dobry fachowiec.Ja, moja mama i nasi znajomi jesteśmy bardzo zadowoleni. Fajne obcięcia, dokładność i precyzja w wykonywaniu fryzury! Pani Dorota wykonywała mi fryzurkę ślubną na I i II dzień. Koczek z wypuszczonymi loczkami (I dzień) i super oryginalną kokardę z włosów w stylu latino (II dzień). Szczerze mówiąc, ta druga fryzurka była niepotrzebna, bo włosy z pierwszego dnia trzymały się super. Jestem naprawdę zadowolona! Fryzjerka bardzo sympatyczna i wie, co robi:) Najważniejszy jest dla niej Klient i jego zadowolenie:) Polecam!!! Pani Dorotko, dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia Pawlak dnia: 2010-05-25 17:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś odkryłam nowy salon, wystrój super, profesjonalne podejście do klienta. Zostałam obcięta perfekcyjnie wręcz idealnie tak jak marzyłam, uczesanie również super, ceny bardzo atrakcyjne. Jestem zadowolona w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2010-04-21 22:03:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Nowy salon urzadzony nowoczesnie, mila atmosfera, szybka obsluga. Bylam na podciaciu i koku ślubnym. Poprostu bomba. Fryzura trzymala mi sie 6 dni. Wlascicielka wie co robi.Jesli chcecie byc zadowolone Polecam. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Aneta Michalak dnia: 2010-03-12 16:26:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją