Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Elgeron P. Krzysztof

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin Mierzyn Welecka
Telefon: 602373012
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Skład drzewny Elgeron Słowa kluczowe: Skład drzewny, Elgeron, więźby, tarcica,

Ocena: 50% pozytywna 3x 1x 3x

Jakość usług: 42% wysoka 3x 4x
Terminowość: 40% bez zastrzeżeń 2x 3x
Ceny usług: 0% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2764
Data utworzenia profilu: 20.01.2011 10:55:10
Data ostatniej aktualizacji: 20.01.2011 10:55:10 

Opinie o Elgeron P. Krzysztof

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakoś drewna rewelacyjna. Obsługa niemalże ekspresowa a ceny to już całkiem niebo. Polecam kazdemu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KDE Construction dnia: 12.12.2019 11:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od 2006 r.kupuję u nich materiał i zawsze jest ok z uśmiechem, dla mnie 100% pozytyw za profesjonalizm, a jak komuś wypad sęk to go trzeba wkleić na poksipol na pewno nie wypadnie :))lub decha na plecy i trzeba iść wymienić sobie na taką bez sęków ale u Ludwińskich hi hi tylko przysznurujcie buty he he.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Herbert.P dnia: 07.01.2015 14:30:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W piątek złożone zamówienie z zapowiedzią odbioru towaru w poniedziałek 05.01.2014 przed wyjazdem po odbiór towaru kontakt telefoniczny i odpowiedź proszę przyjechać po towar. Po przyjeździe okazuje się, że zamówiony towar "chłopaki sprzedały" w sobotę. Żenada!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak rozwiązania problemu
Opinia dodana przez: Radosław B. dnia: 05.01.2015 12:18:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość niska , za taką cenę w innych składach drewno wyższej jakości. Sprzedawca często mija się z prawdą
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zibi dnia: 20.06.2013 15:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zaskoczony negatywną opinią o Elgeronie a zwłaszcza o P.Krzysztofie jest to osoba bardzo miła . Od lat zaopatruje się u niego w więzby dachowe i jestem bardzo zadowolony z jego usług . Cieśla Mirosław Maczuga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jest dobra
Opinia dodana przez: Mirosław Maczuga dnia: 11.04.2013 18:38:38 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena kusi i wielu się na nią skusi. Prawda jest jednak taka, że firma oferuje średnio niską jakość drewna, za średnio wysoką cenę. Na chwilę obecną wybrałbym inny skład drewna. Poprzedni komentarz o wypadających sękach, wilgotnych deskach, itd. jest prawdziwy w 100%.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: melfron dnia: 25.09.2012 14:02:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żenujące jest to że istnieją takie składy drzewne dzbanstwo i dziadostwo. Nawet najmniejsze zamówienia realizowane są z takim opóźnieniem że już samemu szybciej byłoby jechać do lasu ściąć drzewo i zrobić z niego deski. Jakość fatalna oflisy, wypadające sęki to jakość jego produktów jak klient ma reklamację to potrafi rzucić słuchawka po prostu hamstwo.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Rzut słuchawka
Opinia dodana przez: Nimmitz dnia: 20.01.2011 11:11:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją