Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna Prawo Pracy i BHP P. Pogłódek M. Różański S.C. P. Pogłódek M. Różański

Zawód: Radca prawny 
Adres: Śląskie, 40-079 Katowice Gliwicka 12/12
Telefon: Kom. 1) 507171717, 2) 602178271
Adres e-mail: kancelaria(małpa)kancelaria-prawopracy.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-prawopracy.pl
NIP:
954-260-66-20
Opis działalności: prawo pracy, bhp Słowa kluczowe: prawo pracy, bhp

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 75% niskie 3x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 6191
Data utworzenia profilu: 2010-01-11 19:41:56
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-19 00:10:14 

Opinie o Kancelaria Prawna Prawo Pracy i BHP P. Pogłódek M. Różański S.C. P. Pogłódek M. Różański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza Kancelaria zajmująca się prawem pracy. Pogłódek wymiata. Analityczny, sprawny i cwany umysł!!! Sprawa wg 9 innych kancelarii była nie do wygrania. Znalazł takie rozwiązanie, że moja firma wygrała wszystko. Nie naciąga na kasę i na czas. Spotkanie krótkie i konkretne. Kilka zdań i wszystko jasne. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2018-05-05 22:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wiedza na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecma
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-08 21:25:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy. Obsługa na najwyższym poziomie. Takiej kancelarii szukałem. Szybko, sprawnie i z najlepszym dla mnie skutkiem. Zdecydowanie polecam. Pan Przemysław mnie nie skasował.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-11-15 20:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa rewelacja. Jestem pod wrażeniem, merytorycznie wymiatają. Do tego kawa i wystrój kancelarii, który powala na łopatki. Gratuluje wiedzy, podejścia do klienta i gustu. Nigdy nie widziałam takiej koncepcji architektonicznej. Pozytywnie szokuje!!! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2016-01-22 23:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najlepsza Kancelaria z zakresu prawa pracy w kraju!!! znają każdy niuans w tej dziedzinie. Zdecydowanie polecam. Dzięki nim odzyskałem dla mojej firmy uwaga!!!! 700 tysięcy złotych. Dziękuję. Szybcy, kompetentni, lojalni. Drodzy, ale taka Kancelaria nie może byc tania. W każdym razie warto było. Dzięki. Szef wielkiej koroporacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Szef wielkiej korporacji dnia: 2013-05-02 22:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość świadczonych usług, skuteczność, terminowość, rzetelne podejście zarówno do prowadzonej sprawy, jak i do mnie jako klienta pozwalają mi wystawić jak najbardziej pozytywną opinię. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a.e. dnia: 2011-02-09 08:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria dobra w tym, co robi. Spokojnie można polecić. Rzetelenie i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pracodawca dnia: 2010-03-14 17:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła kilka spraw sądowych w naszej firmie - wszystkie zakończone wygraną. Skuteczność, profesjonalizm i terminowość świadczonych usług.Współpraca pozwoliła na uporządkowanie wielu spraw oraz wprowadzenie korzystnych i praktycznych rozwiązań w firmie.FACHOWCY GODNI POLECENIA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-02 15:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i fachowa obsługa. Wielka wiedza z zakresu prawa pracy. Współpraca pozowoliła mi na zaoszczędzenie dużych środków fianasowych i na uniknięcie wielu problemów. Takich kancelarii i kompetentnych fachowców wszystkim życzę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: przedsiębiorca dnia: 2010-01-21 03:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjna obsługa, pełen profesjonalizm, skutecznie, szybko, doradztwo pozwoliło wyeliminować wszelkie nieprawidłowości i uzyskać rozwiązania korzystne dla mnie, jako dla pracodawcy, POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-11 19:43:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją