Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna Prawo Pracy i BHP P. Pogłódek M. Różański S.C. P. Pogłódek M. Różański

Zawód: Radca prawny 
Adres: Śląskie, 40-079 Katowice Gliwicka 12/12
Telefon: Kom. 1) 507171717, 2) 602178271
Adres e-mail: kancelaria(małpa)kancelaria-prawopracy.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-prawopracy.pl
NIP:
954-260-66-20
Opis działalności: prawo pracy, bhp Słowa kluczowe: prawo pracy, bhp

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 75% niskie 3x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 7002
Data utworzenia profilu: 11.01.2010 19:41:56
Data ostatniej aktualizacji: 19.01.2011 00:10:14 

Opinie o Kancelaria Prawna Prawo Pracy i BHP P. Pogłódek M. Różański S.C. P. Pogłódek M. Różański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem profesjonalną poradę. Dzięki temu wygrałem sprawę z moim pracodawcą. Polecam . Rzetelnie i w pełni profesjonalnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 16.09.2020 22:17:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako prezes zarządu dużej koroporacji zdecydowanie polecam Kancelarię, obsługa rewelacyjna, bardzo dbają o klienta, wszystkie tematy załatwiane ekspresowo i na bardzo wysokim poziomie. Wprowadzili u nas najbardziej optymalne rozwiązania. Bardzo polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Prezes dnia: 21.02.2020 20:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna kancelaria. Polecam merytorycznie, a do tego bardzo miła atmosfera. Byłam zestresowana, ale stres rozładowany po minucie. Pozytywnie wszystko załatwione. Życzę wszystkim takich prawników na swojej drodze, jeżeli oczywiście jest potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 28.12.2018 19:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza Kancelaria zajmująca się prawem pracy. Pogłódek wymiata. Analityczny, sprawny i cwany umysł!!! Sprawa wg 9 innych kancelarii była nie do wygrania. Znalazł takie rozwiązanie, że moja firma wygrała wszystko. Nie naciąga na kasę i na czas. Spotkanie krótkie i konkretne. Kilka zdań i wszystko jasne. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 05.05.2018 22:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wiedza na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecma
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 08.04.2018 21:25:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy. Obsługa na najwyższym poziomie. Takiej kancelarii szukałem. Szybko, sprawnie i z najlepszym dla mnie skutkiem. Zdecydowanie polecam. Pan Przemysław mnie nie skasował.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 15.11.2017 20:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa rewelacja. Jestem pod wrażeniem, merytorycznie wymiatają. Do tego kawa i wystrój kancelarii, który powala na łopatki. Gratuluje wiedzy, podejścia do klienta i gustu. Nigdy nie widziałam takiej koncepcji architektonicznej. Pozytywnie szokuje!!! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 22.01.2016 23:57:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najlepsza Kancelaria z zakresu prawa pracy w kraju!!! znają każdy niuans w tej dziedzinie. Zdecydowanie polecam. Dzięki nim odzyskałem dla mojej firmy uwaga!!!! 700 tysięcy złotych. Dziękuję. Szybcy, kompetentni, lojalni. Drodzy, ale taka Kancelaria nie może byc tania. W każdym razie warto było. Dzięki. Szef wielkiej koroporacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Szef wielkiej korporacji dnia: 02.05.2013 22:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość świadczonych usług, skuteczność, terminowość, rzetelne podejście zarówno do prowadzonej sprawy, jak i do mnie jako klienta pozwalają mi wystawić jak najbardziej pozytywną opinię. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a.e. dnia: 09.02.2011 08:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria dobra w tym, co robi. Spokojnie można polecić. Rzetelenie i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pracodawca dnia: 14.03.2010 17:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła kilka spraw sądowych w naszej firmie - wszystkie zakończone wygraną. Skuteczność, profesjonalizm i terminowość świadczonych usług.Współpraca pozwoliła na uporządkowanie wielu spraw oraz wprowadzenie korzystnych i praktycznych rozwiązań w firmie.FACHOWCY GODNI POLECENIA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.02.2010 15:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i fachowa obsługa. Wielka wiedza z zakresu prawa pracy. Współpraca pozowoliła mi na zaoszczędzenie dużych środków fianasowych i na uniknięcie wielu problemów. Takich kancelarii i kompetentnych fachowców wszystkim życzę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: przedsiębiorca dnia: 21.01.2010 03:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjna obsługa, pełen profesjonalizm, skutecznie, szybko, doradztwo pozwoliło wyeliminować wszelkie nieprawidłowości i uzyskać rozwiązania korzystne dla mnie, jako dla pracodawcy, POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.01.2010 19:43:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją