Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FHU Elektryk Jany Andrzej Jany

Zawód: Elektryk 
Adres: Śląskie, Chorzów
Telefon: Kom. 664967550
Adres e-mail: elektryk.jany(małpa)interia.pl
Strona internetowa: http://www.elektryk-jany.pl/
Opis działalności: Drobne usługi, instlacje, montaż Słowa kluczowe: Elektryk, elektryka, pomiary

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2029
Data utworzenia profilu: 2011-01-10 14:31:36
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-10 14:31:36 

Opinie o FHU Elektryk Jany Andrzej Jany

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam do zamontowania żyrandol, ale kiedy okazało się, że w mieszkaniu potrzeba wykonać jeszcze inne drobne usługi, typu przykręcenie gniazdek, Pan zrobił to bez dodatkowych opłat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: opinia dnia: 2011-11-08 12:24:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaryzykowałem, wypróbowałem, jestem zadowolony z wykonania prac zleconych. Korzystałem z usług tego Pana parę razy. Ostatnio wykonał w mojej kamienicy oświetlenie placu z czujkami ruchu plus czujnik zmierzchowy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacji brak
Opinia dodana przez: właściciel dnia: 2011-11-03 23:14:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan elektryk początkowo wydawał się ok, powiedział że da radę zmienić skrzynkę rozdzielczą i chciał niedużo kasy. Pierwszy jego dzień wyglądał tragicznie, nie wiedział które kable do czego podłączyć, drugi dzień chciał więcej kasy na skrzynkę + oświecanie światła w łazience zapalało światło w kuchni. Szanowny Pan przyszedł więc również w niedziele i dalej nie wiedział co z tym fantem zrobić ale w końcu było ok po 3 dniach. Podczas instalacji plomby monterskiej przez energetykę okazało się, że nasz Pan elektryk usunął również plomby z licznika za co byliśmy ścigani i kontrolowani przez parę lat. NIE POLECAM JEŚLI NIE CHCECIE MIEĆ KŁOPOTÓW!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: k&m dnia: 2011-08-02 06:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i sprawna naprawa domofonu+ drobne uslugi typu przykręcenie gniazdek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fkf dnia: 2011-02-12 21:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawnie naprawił drobne usterki, bardzo dobry fachowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elektrostymulacja dnia: 2011-01-29 20:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny profesjonalista- polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aaaaaaaaaa dnia: 2011-01-19 14:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, praca została wykonana wzorowo, dokładnie. Przystępna cena, fachowiec słowny i punktualny. Od tej pory polecam Go znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2011-01-10 14:33:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją