Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

LISTOL Marcin Lisiecki

Zawód: Stolarz 
Adres: Łódzkie, 99-205 Dobrzań Dobrzań 15a
Telefon: Kom. 600 802 664
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: stolarstwo Słowa kluczowe: szafy, kuchnie pod zabudowe, garderoby

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2764
Data utworzenia profilu: 2010-03-17 17:50:37
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-04 11:20:25 

Opinie o LISTOL Marcin Lisiecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca kazdemu. Jest kreatywny, odpowiedzialny i zawsze na czas. Ceny ktore proponuje sa przystepne, a jakosc wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-03-28 11:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług tego fachowca i byłam zadowolona ponieważ było na czas wykonane, niskie ceny, oraz potrafił doradzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2010-04-18 13:43:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin jest bardzo dobrym fachowcem ,wielokrotnie korzystałam z jego usług i byłam bardzo zadowolona.Gorąco polecam 100% zadowolenia.....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2010-04-09 16:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług pana Marcina korzystałam już wielokrotnie. Ma wiele ciekawych pomysłów. Z czystym sumieniem mogłabym go polecić każdemu. Robi przepiękne szafy, kuchnie, komody i wiele innych.Profesjonalny w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dorsim dnia: 2010-04-09 11:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług p.Marcina już kilkakrotnie,pomimo młodego wieku jest osobą bardzo odpowiedzialną i zdolną.Ma mnóstwo ciekawych pomysłów.Ceny które proponuje są konkurencyjne, a efekty wykonanej pracy bardzo zadowalające.Jeśli ktoś potrzebuje rzetelnego i konkretnego fachowca to gorąco polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2010-03-17 18:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody człowiek ale zna się na rzeczy. Ma dużo pomysłów i co najważniejsze słowny, jak się umówi na konkretny termin to jest. Jeśli chodzi o ceny to są przystępne w porównaniu z innymi firmami, a jakość jak dla mnie wysoka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałam zadnych zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2010-03-17 17:54:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją