Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Paweł Niedziałek

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, Łódź Mickiewicza 15
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 50% niskie 1x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4879
Data utworzenia profilu: 2010-12-28 22:57:25
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-28 22:57:25 

Opinie o Paweł Niedziałek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny, korzystałam z jego usług kilka razy, zawsze otrzymywałam w pełni fachową poradę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-02-19 17:23:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził moje sprawy rozwodową i szkode komunikacyjną . Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ML dnia: 2012-11-28 15:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa Niedziałka poznałem gdy był jeszcze aplikantem adwokackim, wtedy to udziałał mi porad związanych z kwestiami prawniczymi dotyczącymi prowadzeniem własnej działalności. Teraz kiedy jest już adwokatem nadal korzystam z Jego usług. Współpraca z Nim to sama przyjemność - perfekcja, ogromna wiedza, uprzejmość to cechy, które wyróżniają Go na rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2011-03-28 23:12:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bo jest wart pozytywnej opinii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jeden z nielicznych przedstawicieli zawodu adwokat, godny 100% zaufania, bo jest rzetelny, uczciwy, pracowity, sumienny, solidny i posiadający fachową wiedzę, każdemu polecam takiego adwokata
Opinia dodana przez: Ewa Andrysiewicz dnia: 2011-02-04 09:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco korzystanie z usług p.mecenasa Pawła Niedziałka. Mimo młodego wieku posiada olbrzymią wiedzę i kompetencje. Sprawy prowadzi rzetelnie i uczciwie. Z jego zdaniem bardzo liczą się sędziowie i prokuratorzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: PIOTR dnia: 2011-01-30 09:33:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka, solidna obsługa. Polecam korzystanie z usług Pana Adwokata.Posiada On ogromną wiedzę, porządnie przygotowuje się do prowadzonych spraw. Bardzo mądry młody człowiek, świetna obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2010-12-28 23:00:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją