Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

YES-TvSat Piot Wyżykowski

Zawód: anteny Monter 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon: Kom. 517571266
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.yes-tvsat.pl
NIP:
7251704481
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 5x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1892
Data utworzenia profilu: 2010-11-18 13:37:05
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-23 18:48:17 

Opinie o YES-TvSat Piot Wyżykowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedstawiciel firmy wykonał u mnie uslugę instalacji anteny satelitarnej. Wszystko przebiegło sprawnie i z dobrym skutkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bobr dnia: 2016-02-14 13:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam polecam firmę Yes została wykonana u mnie w domu instalacja multiroomu telewizcji Nc na 5 pokoju. Instalator bardzo dobrze przygotowany praktycznie wszystko przy sobie jeśli chodzi o materiał niczym nie musiałem się martwić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil Pieniążek dnia: 2014-09-18 12:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę yes-tvsat usługa została wykonana w ciągu 48 godz pełen profesjonalizm Dvb-t działa nam już ok 3 tygodni bez żadnych zakłóceń. Dziękuję pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sidowski dnia: 2013-07-19 15:55:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dobry kontakt telefoniczny, instalacja wykonana profesjonalnie żadnych zastrzeżeń pan Piotr udziela porad także przez telefon polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2012-08-06 14:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, profesjonalny sprzęt, fachowa porada, no i rewelacyjnie wykonana usługa. Ochraniacze na obuwie - super :-) Na pewno jeszcze będę korzystać z usług i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RenataB dnia: 2011-03-23 09:14:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja wykonana bardzo szybko dwie godziny od telefonu i to w niedziele do tego instalator ma przy sobie szpitalne ochraniacze co jest naprawdę nie spotykane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Markiewicz dnia: 2011-01-15 20:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa ustawienia anteny. Punktualność, profesjonalny sprzęt, duży zasób wiedzy. Przy okazji ustawienia anteny okazało się, iż niesprawny jest konwerter. Usterka została szybko wykryta, konwerter wymieniony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2010-12-18 14:05:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam. Największa wada to to, że był agresywny (co to ma znaczyć?!!!) w zachowaniu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OstatniRazKlient dnia: 2010-11-18 13:51:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją