Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego mgr Zbigniew Szuplak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Łódzkie, 90-712 Łódź Próchnika 51/7
Telefon: Kom. 662263294
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawo prawnik radca prawny łódź cywilne spadkowe pracy rodzinne nieruchomości należności odszkodowania upadłości podatki ubezpieczenia administracja kancelaria

Ocena: 100% pozytywna 15x 3x

Jakość usług: 100% wysoka 13x 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x 3x
Ceny usług: 80% niskie 4x 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 5688
Data utworzenia profilu: 2010-12-22 03:22:41
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-22 03:22:41 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego mgr Zbigniew Szuplak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki termin spotkania i wnikliwa analiza problemu. Dokumenty przygotowane w ciagu kilku dni, sprawa w toku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam K. dnia: 2016-03-13 09:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już pisałem na innym portalu, ale jestem tak zadowolony, ze napisze i tu. Polecam Pana Mecenasa! Jak szukacie ludzkiego specjalisty, to pan Szuplak będzie idealny. Zawsze znajdzie czas, wszystko dobrze wytlumaczy, kawka, herbatka. I widać, że nie tylko o kase mu chodzi, ale zeby czlowiekowi pomoc. I szybko i dobrze sprawy prowadzi.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2015-05-08 11:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzeczowy czlowiek, szybko wydaje opinie, ceny niewysokie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard W. dnia: 2014-08-28 14:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i bez naciągania. Jeżeli szukacie dobrego prawnika, polecam Pana Zbigniewa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2014-07-23 22:17:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna jakość usług, żadnych opóźnień i ceny do przyjęcia. Pan Szuplak to bardzo dobry prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-07-13 19:14:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam bardzo podziękować Panu Mecenasowi za współpracę i wiele ciepłych słów podczas mojej sprawy. Nie do opisania pomoc jaką uzyskałam nie chodzi tu tylko o pomoc prawną, ale Pan Mecenas jest osobą, która potrafi wesprzeć drugiego człowieka i nie czeka na swoje wynagrodzenie. Goraco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-06-26 12:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny specjalista. Prowadził mi 2 sprawy, obie wygrał. Daję 8/10
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-02-03 15:05:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny przeciętne, obsługa ok, bez opóźnień, wszystko w termińie. Sprawa wygrana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2013-01-06 15:32:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Pan mecenas jak większość prawników patrzy przede wszystkim na swój interes, a nie klienta. Żadna rewelacja jeśli chodzi o wiedzę czy kulturę obsługi klienta.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-18 23:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził już 2 moje sprawy- w Sądzie pracy i w Sądzie Rodzinnym, obie wygraliśmy. Wiem, że tylko dzięki wiedzy i sprytowi Pana Mecenasa. Naprawdę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof P. dnia: 2012-08-25 13:10:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, szczególnie w prawie rodzinnym. Moją sprawę poprowadził sprawnie i bez problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2012-07-25 19:11:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził wiele miesięcy moja sprawę w Sądzie Pracy. Podjął się prowadzenia sprawy i wygrał to co inni prawnicy uznali za beznadziejna walkę .Polecam , Pan Mecenas jest na pewno dobrym specjalistą w prawie pracy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech K. dnia: 2012-06-27 22:46:05 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry specjalista. Jestem zadowolony, ale bez rewelacji.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard K. dnia: 2011-11-20 20:59:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Mecenasa. Moją sprawę przez ponad 7 lat prowadziło kilku innych radców z marnym wynikiem (twierdzili, że jest 'przegrana' i powinnam odpuścić). Gdy poszłam do Pana Zbigniewa Szuplaka nie sądziłam, że coś jeszcze da się zrobić, a jednak! Nie minął rok i sprawę wygraliśmy! Dlatego szczerze polecam usługi tego człowieka- nie będzie kręcił jak inni, tylko od razu powie co i jak zabierając się do walki.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magdalena S. dnia: 2011-11-03 08:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzeczowy prawnik, szeroka znajomość przepisów. W moim przypadku sprawa spadkowa.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JS dnia: 2011-06-12 14:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas to świetny specjalista. Zapoznał się ze sprawą i szczerze- bez pustych obietnic- powiedział, czego mogę się spodziewać, co mozna zrobic i ile to będzie kosztowało. Jezeli poszukujecie wysokiej klasy fachowca, polecam tę kancelarię i tego mecenasa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk P. dnia: 2011-05-10 13:34:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę Kancelarię. Pan Zbigniew to najwyższej klasy specjalista. Moją sprawę poprowadził bardzo sprawnie i z pozytywnym dla mnie skutkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz T. dnia: 2011-03-21 09:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Mogę szczerze polecić. Kompetentny i rzetelny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K. dnia: 2010-12-22 03:25:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją