Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instalacje sanitarne wod kan co Pompała

Zawód: instalacje hydrauliczne - usługi Hydraulik 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon: Kom. 503997920
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3648
Data utworzenia profilu: 2010-12-16 20:10:52
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-16 20:10:52 

Opinie o Instalacje sanitarne wod kan co Pompała

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin wykonywał u nas w domku jednorodzinnym instalacje wod-kan-c.o i gaz ,ustalił z nami kosztorys oraz zakres robót.Prace zostały wykonana zgodnie z umową i bez zastrzeżeń.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: robert dnia: 2013-04-09 18:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Pompała wykonał w mojej kamienicy szereg prac remontowych. Począwszy od zamontowania instalacji gazowej, po wymianę pionu kanalizacyjnego. Prace przebiegły bezproblemowo, zgodnie z ustalonym czasem, a także zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami cenowymi (nawet taniej). Poleciłam tego fachowca znajomym, u których również wzorowo wywiązał się realizując zlecenie. Panie Marcinie czym sobie Pan zaskarbił niechęć mojego poprzednika, nie wiem, będę prosiła pozostałych zadowolonych o opinię. Jeszcze raz dziękuję za współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2013-03-06 10:35:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin wymieniał u mnie całą instalację grzewczą.Nie polecam tego fachowca oto kilka przykładów.P.S.Dlaczego negatywne opinie znikają? 1.Miały być pochowane rury w ścianach-poz zdjęciu grzejnika rura na wierzchu 2.Nowe grzejniki - porysowane i założone ze spadem w drugą stronę. 3.Odpowietrzacze automatyczne na układzie otwartym nie działają - to powinien wiedzieć fachowiec,a nie namówić klienta na dodatkowy koszt. 4.Zarzucenie tynkiem ściany na grubość 1-2 mm. 5.Generuje dodatkowe nie potrzebne koszta.np.założeniu 4 zaworów 1' na instalacji(tylko Pan Marcin wie po co je założył teraz ciekną.)zamówienie towarów których nie wykorzystał,a połowy i tak nie ma. 6.Towar niknie w mgnieniu oka,lecz nie za bardzo się zgadza-co dostał a co zużył. Jest tani i tak robi.Przyjeżdża o godz.9-10 i do 15-16 dłużej nie może.Idzie typowo na łatwiznę.Lepiej poszukać kogoś innego..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-11 21:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Pompała wymienił u mnie instalację w toalecie. Szybko i sprawnie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-01-05 19:50:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wymiana instalacji wod kan w mieszkaniu bardzo fachowo i terminowo z gwarancja i bardzo dobrą cena.Polecam takich fachowców, gdzie dziś jest ich bardzo mało jest rzetelny i punktualny.To dziś się liczy bardzo polecam go wszystkim znajomym co maja problem z hydrauliką warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżen
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2011-02-08 14:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Pompała wymienił w moim mieszkaniu instalację w łazience. Szybko i sprawnie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2011-02-03 10:21:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten pan robił u mnie ogrzewanie podłogowe. Zrobił dokładnie i szybko. Szkoda że takich fachowców nie ma dużo. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt Mnich dnia: 2010-12-19 12:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i czysto wykonał modernizację w moim domu. Pojawił się punktualnie, wykonał zgodnie z terminem, i co najważniejsze, jeszcze niewiele kasuje:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: u mnie nie było potrzeby:)
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2010-12-16 20:14:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją