Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wod-Mar Mariusz Wodecki

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-450 Bydgoszcz Łabędzia 1
Telefon: (52) 349-61-68
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: usługi wod-kan, usługi wodno-kanalizacyjne Słowa kluczowe:

Ocena: 33% pozytywna 2x 4x

Jakość usług: 40% wysoka 2x 3x
Terminowość: 25% bez zastrzeżeń 1x 1x 3x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2512
Data utworzenia profilu: 2010-12-09 16:52:18
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-09 16:52:18 

Opinie o Wod-Mar Mariusz Wodecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od 2 lat p. Mariusz przeszedł przemianę w terminowości i odbieraniu telefonów, więc teraz bardzo dobry fachowiec jest dostępny i słowny. można polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-08 11:52:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan wykonal u mnie ogrzewanie centralne ok.2 lat temu w tym roku zglosilam problem z rurami miedzianymi ktore po dotknieciu zaczely sie rozszczelniac.Po wykonaniu kilku telefonow w koncu p.Wodecki raczyl odebrac i uzgodnilam z nim date przybycia.po przyjezdzie wykonal minimalna prace i skasowal wstepnie 150 zl.lecz to bylo jeszcze nie skonczone.Obiecal ze przyjedzie po paru dniach lecz do dnia dzisiejszego nie raczy ani odebrac telefonu ani sie pojawic.STANOWCZO NIE POLECAM NIKOMU TAKIEGO HYDRAULIKA.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: NIE DOKONCZONA
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-08-01 13:40:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAŻAJCIE NA TEGO NIBY FACHOWCA. Pan nie dobiera telefonu a nie dokończył jeszcze instalacji. Na szczęście zapłaciłem za to co zrobił a nie więcej. Pan co dziwne w dzisiejszych czasach, bierze zaliczki na poczet zakupu materiałów. Uważajcie na niego, Umie tylko dobrze gadac i brac kase.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Niedokończona usługa
Opinia dodana przez: John dnia: 2013-07-24 21:43:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIESŁOWNY.Umawialł się kilka razy. Brałam Urlop czekałam, potem juz nie odbierał telefonu. Bardzo nie polecam tego pana. Udaje ze sie zna na swoim fachu.
Opinia dodana przez: aa dnia: 2013-02-12 11:46:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem strasznie zawiedziona postępowaniem tego Pana. Miałam do czynienia z tym fachowcem przy instalacji gazu. Niby wszystko ok, ale to tak na pierwszy rzut oka. Chciałam go zaangażować jeszcze do kolejnych prac myśląc, że poprzednia usługa została wykonana prawidłowo. No i tu już zaczęły się problemy. Umawiał się że przyjdzie wycenić kolejne prace i się nie pojawiał. Myślałam "każdemu się może zdarzyć, że coś wypadnie i nie przyjdzie no ale Drugi i trzeci raz to samo i ciągłe odwlekanie terminu. Wkońcu Pan nawet przestał odbierać telefon. Pomyślałam sobie ok poszukam kogoś innego. A potem niestety odkryłam nieszczelność instalacji gazowej położonej przez tego Pana, no i powstał problem bo jak reklamować usługę skoro do tego Pana nie można się dodzwonić. Gorąco nie polecam !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak możliwości uzyskania reklamacji z powodu niemożliwości skontaktowania się z Panem "fachowcem"
Opinia dodana przez: Angela dnia: 2012-09-10 18:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: super
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-15 19:35:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją