Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wolski Kancelaria Adwokacka Michał Wolski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 23-300 Janów Lubelski Zamoyskiego 99
Telefon: Kom. 531 969 181
Adres e-mail: kancelaria.wolski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: wolski.jcom.pl
NIP:
5732526193
Opis działalności: ancelaria stworzona została z myślą zapewnienia profesjonalnej i sprawnej obsługi prawnej osób fizycznych oraz przedsiębiorców Słowa kluczowe: adwokaci Janów Lubelski, Kancelaria Adwokacka w Janowie Lubelskim, Michał Wolski adwokat, Adwokat Michał Wolski Janów Lubelski, Michał Wolski, Michał Wolski adwokat Janów Lubelski

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4494
Data utworzenia profilu: 2010-11-15 21:10:32
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-04 15:39:48 

Opinie o Wolski Kancelaria Adwokacka Michał Wolski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przewiduje sytuacje, rzetelny, konkretny, rozważny, profesjonalnie podchodzi do tematu, godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient_2014 dnia: 2014-07-17 14:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznych adwokatów,na których można wydać kasę.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-29 22:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę potwierdzić,że pan Wolski jest zaangażowany w sprawy.Nie ma dużego doświadczenia ale się uczy. Ja niestety zrezygnowalem z jego uslug i teraz żaluję tego.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-13 19:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody adwokat, jeszcze mu się chce, więc się stara. Cena za usługę wyważona, jednak w zamian oferuje spore zaangażowanie. Dzwoni i na bieżąco informuje o sprawie - co ważne, bo inni telefonów nie odbierają po odbiorze gotówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł B. dnia: 2013-03-21 20:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny, nie owija w bawełnę, sprawy stawia jasno i klarownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-18 19:44:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie obiecuje gruszek na wierzbie,mówi jak się rzeczywiście sprawy mają.Przyjemny w kontaktach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zetesz dnia: 2011-02-01 16:08:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Wolski to konkretny, aktywny człowiek. mówi zrozumiale wysłuchał dokładnie co dla mnie było ważne, bo poprzedni odpowiadał mi głupoty zanim wiedział i robiło mi się niedobrze. Natomiast Pan Wolski na szczęście uratował moją sprawę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz78 dnia: 2010-12-03 02:31:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny mecenas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-15 21:35:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duże doświadczenie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-15 21:11:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją