Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AUDIT Birlet Jarosław Jarosław Birlet

Zawód: budowlany nadzór Rzeczoznawca 
Adres: Śląskie, 40-272 Katowice Sowińskiego 9/76
Telefon: Kom. 606 50 44 86
Adres e-mail: certyfikaty(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.birlet.com.pl
NIP:
631-102-26-04
Opis działalności: Wykonujemy świadectwa energetyczne budynków i lokali. Bardzo duże doświadczenie. Gwarancja odbioru przez nadzór. Słowa kluczowe: świadectwa, świadectwo energetyczne, świadectwo charakterystyki energetycznej budynku

Ocena: 77% pozytywna 7x 2x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 87% niskie 7x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1734
Data utworzenia profilu: 2010-12-02 19:23:32
Data ostatniej aktualizacji: 2010-12-02 19:23:32 

Opinie o AUDIT Birlet Jarosław Jarosław Birlet

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybo wykonane świadectwo. Bez zastrzeżeń !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2012-09-13 11:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super pozytyw !! Tak trzymać !! POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-07 12:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednikiem. Pełen profesjonalizm. Szybko, tanio i sprawnie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izy dnia: 2012-03-20 09:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja z kolei mam inne wrażenie. Wszystko załatwione sprawnie i profesjonalnie. Żadnych zastrzeżeń. Może z Państwa strony coś było nie do końca tak jak być powinno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Max dnia: 2012-03-12 09:32:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Jarosława nie polecił bym najgorszemu wrogowi !!! Przez opieszałość tego osobnika nalatałem się po urzędzie, podejrzewam że dziecko z podstawówki wykonało by to świadectwo staranniej i na czas zważywszy na fakt że przepłaciłem za tą usługę :/ Fakt faktem naprawił swój błąd tylko dlaczego kosztem klienta ??
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolony dnia: 2012-02-10 22:25:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo niezadowolony z usług pana Jarosława. W trakcie rozmowy telefonicznej był nieuprzejmy, nie otrzymałem odpowiedzi na wszystkie zadane przeze mnie pytania. Pan Jarosław jest zainteresowany jedynie swoim wynagrodzeniem... Świadectwo zostało zrobione w ciągu kilku dni, bez większych zastrzeżeń.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2012-02-10 18:16:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonane świadectwo, szybko, dokładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-08 12:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pan Jarek jest bardzo konkretyny, szybko i bezbłędnie wykonał nam świadectwo, które zostało ocenione przez Panią w urzędzie jako wzorcowe. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2010-12-04 23:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt. Świadectwo zrobione szybko i sprawnie. Budynek oddany bez kompletnie żadnych problemów. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby reklamacji.
Opinia dodana przez: momo dnia: 2010-12-02 19:25:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją