Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Remontowo-Budowlane Instalatorstwo Elektryczne Antoni Kubacki

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Dolnośląskie, 53-446 Wrocław Szczęśliwa 21/21
Telefon: 717885568 Kom. 504813817 - 665594901
Adres e-mail:
Strona internetowa:
NIP:
894-153-72-80
Opis działalności: Remonty Słowa kluczowe: Hydraulika,elektryka,kafelkarstwo,ocieplanie

Ocena: 33% pozytywna 2x 1x 4x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 2x
Terminowość: 25% bez zastrzeżeń 1x 2x 3x
Ceny usług: 0% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3070
Data utworzenia profilu: 2010-08-24 17:49:43
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-30 17:16:58 

Opinie o Usługi Remontowo-Budowlane Instalatorstwo Elektryczne Antoni Kubacki

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy więcej Kubackiego!!! Facet jest zupełnie niepoważny! Popsuł całą pracę, kafelki trzeba kłaść na nowo!!! Totalny paprak!!! Nie odbiera telefonu, unika odpowiedzialności!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-10-18 19:26:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Antoni Kubacki to idealny przykład wykonawcy którego trzeba się wystrzegać jak ognia. Mami klienta swoją "pracowitością" i "fachowością" ale to tylko pozory. Jak złapie "klienta-frajera" zaczyna się zabawa- nie ma ludzi bo im nie płaci, tych co ma bierze "z łapanki" - nie mają żadnych umiejętności, ale to mu nie przeszkadza- bo jest to pretekst by nie zapłacić. Pan Antoni pracuje tak, żeby wydawało się ze jest ok, ale dziwnie dużo materiału "się marnuje", a wiadomo, że jak nie ma to trzeba dokupić.. no ale tym się nie martwi bo to przecież normalne że klient ma kasę- nie wiem jak jest gdy sam zapewnia materiał - no ale można się domyślić.. na budowie zostawia totalny syf, którego nie raczy nawet posprzątać w podstawowy sposób, spapranych rzeczy nie poprawia, a jak jest zmuszony, "bo nie będzie pełnej kasy" - potrafi coś umyślnie zepsuć, tak żeby ujawniło się dopiero za chwilę. Ogólna ocena BARDZO ZŁA - omijać szerokim łukiem jeśli nie chce się zostać oszukanym przez tego "pseudofachowca" - oszczędzicie sobie nerw, czasu i kasy na poprawki.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: szerman dnia: 2013-07-20 19:46:47 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panie Kubacki jest mi pan winien pieniądze dodzwonić się do pana nie można. skontaktuj się ze mną 717839436 Wojtek z Lubuskiej
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2012-11-02 15:58:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Antoni prosze o kontakt bysmy mogli zakonczyc problemy zwiazane z PUP z lipca zeszlego roku oto numer kontaktowy do mnie 889 308 122. Sprawa bardzo pilna nie cierpiaca zwloki. Lukasz Jackowski. W zaden sposob nie moge sie z panem skataktowac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lukasz Jackowski dnia: 2012-02-15 07:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótki termin realizacji. Ekipa remontowa pracowała od rana do wieczora więc z wymiana okien na plastikowe uwinęli się bardzo szybko. Dodatkowo dostałem zapasowe klamki do okien. Ceny nie są również wygórowane, a ja jestem zadowolony. W sumie to polecam firmę na przyszłość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak na razie nie mam reklamacji.
Opinia dodana przez: Polecony dnia: 2010-09-09 12:39:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Kubacki - po treści widać, że sam Pan sobie wystawia pozytywną opinię. U mnie Pan narobił szkód, u poprzedniej klientce rozbabrał Pan rury pobrał zapłatę i tyle Pana widziała. Pech chciał, że poszukiwała Pana i trafiła do mnie. W Đługołęce też Pan zpaprał robotę, zamiast wymienić okno w kuchni, wyrwał Pan w pokoju.Mnie prywatnie Pan zna od 20 lat wiec nic dziwnego ze Pan wypisuje o mnie bzdury. Niech Pan o sobie napisze ile Pan dostal i za co.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Realista dnia: 2010-09-07 10:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Akurat znam tą firmę rok temu robił u mnie remont łazienki i kuchni,doradził i zaproponował bardzo ciekawe i funkcjonalne rozwiązania a jak miałem po 7 czy 6 miesiącach uszkodzony kran naprawił go następnego dnia a to była niedziela i co jeszcze znam tą osobę co wypisuje te kłamstwa to wredne babsko (stara panna ) Wystarcz porozmawiać z sąsiadami tej PANI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybka
Opinia dodana przez: gość dnia: 2010-09-04 00:18:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją