Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

elprim

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 42-600 tarnowskie gory obwodnica 25
Telefon: 323843014
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: rolety okna bramy Słowa kluczowe:

Ocena: 73% pozytywna 41x 4x 15x

Jakość usług: 75% wysoka 42x 3x 14x
Terminowość: 71% bez zastrzeżeń 38x 3x 15x
Ceny usług: 84% niskie 39x 8x 7x
Ilość opinii w serwisie: 60
Ilość odsłon profilu firmy: 6589
Data utworzenia profilu: 2010-11-21 11:54:59
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-21 11:54:59 

Opinie o elprim

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety firma była rzetelna do momentu montażu bramy oraz okien, w momencie problemów z bramą jak nie zamykanie się, wystająca linka, nie wchodzący rygiel zabezpieczający i wychodzący pas z silnika bramy. Zaczęło odkładanie się terminów przez 3 tygodnie, telefony próby kontaktu wszystko na marne gdyż ostatecznie i tak nikt nie przyjechał, Przemiła Pani kierownik stwierdziła że można sobie dodać reklamacje na pismie ( warto dodać że w bardzo nie przyjemny chamski sposób - profesjonalna obsługa ) , po oddaniu ww. pisma jest termin na naprawe oddalony o 2 tygodnie, nie muszę chyba zaznaczać że 5 tygodni to można czekac na zamówione rzeczy i wykonanie a nie naprawy tego co zostało źle założone.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Tragiczna.
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-24 18:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta, fachowy pomiar i montaż rolet. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2017-03-21 16:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę, zamówiłem rolety do okien, materiał jest dobrej jakości, w oknie wygląda rewelacyjnie, obsługa konkretna, fachowa od zamówienia po montaż. Pan, a właściwie młody chłopak, który montował rolety był bardzo kompetentny, a przy tym sympatyczny, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Zdzichu dnia: 2017-02-22 18:25:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam zakupy w firmie Elprim. Rolety które zamówiliśmy bardzo dobrze wykonane oraz fachowo zamontowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-17 14:07:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan z pomiaru fachowo doradził, montaż już po 20 dniach od zamówienia, przesympatyczny młody człowiek zjawił się punktualnie i sprawnie zamontował rolety dzień/noc w oknach-oby było więcej takich fachowców, jestem bardzo zadowolona z usług i na pewno polecę tą firmę znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Waleria dnia: 2017-02-14 19:58:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Elprim jest nierzetelną i nieodpowiedzialną....!!!!!! Korzystaliśmy z mężem z ich usług i nikomu NIE POLECAM !!! Owszem, okna wstawili ,ale jak już w okresie gwarancji zaczęły odpadać klamki , to po zgłoszeniu tego faktu albo nie było szefa ,albo szef miał oddzwonić( czego oczywiście nie zrobił), albo jest na urlopie - i tak w kółko....jednym słowem to jest oczywiste olewanie klienta i kłamanie "w żywe oczy". ...a przecież daliśmy tej firmie zarobić- wybierając u nich okna ! Niestety nie wiedzieliśmy ,ze w razie reklamacji będą się tak migać! Po prostu przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy - jest beznadziejna razem z szefem !!! Nigdy już nie skorzystamy z ich usług !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zła
Opinia dodana przez: Jolanta Kos dnia: 2017-02-08 15:24:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowilismy rolety bambusowe ktore kosztowaly 390zl. Po 5 miesiacach jedna listewka pękła, po czym zadzwonilismy do firmy niestety uslyszelismy ze 2 letnia gwarancja nie obejmuje wymiany tej listwy poniewaz to 'to byla nasza wina' to sa slowa firmy. Niska jakosc usług, nieslownosc, nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie mila osoba
Opinia dodana przez: Ja dnia: 2017-02-07 09:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalna firma. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-31 15:11:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety ale zawiodłam się na firmie.Zamówiłam roletke 2tygodnie przed świętami i miała być gotowa do świąt a niestety nie była.Do tego nikt nie powiadomił mnie o opóźnieniu,sama musiałam się dowiadywać.Roletke dostałam 2dni po świętach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2016-12-29 15:23:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem rolety zewnętrzne jestem bardzo zadowolony. Rolety spełniły moje oczekiwania. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2016-12-29 10:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Produkty wysokiej jakości pełen profesjonalizm.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2016-12-08 15:35:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma najlepsza w regionie. Profesjonalne podejście do klienta i ceny na dobrym poziomie. Co najważniejsze przyjadą, doradzą i zamontują. Nie ma żadnych ukrytych kosztów jak to miałem doświadczenie w poprzedniej firmie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mam nadzieję że nie będzie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2016-11-29 16:02:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, firma porażka. Dwa okna pomierzyli i wykonali za niskie o 10 cm, oczywiście czekałem kolejne 3 tygodnie na wykonanie nowych. Rolety w kasetach - zamówiłem do drzwi balkonowych z materiału, który mi się podobał - efekt - pani , która przyjmowała zamówienie nie wiedziała, że z tego materiału roleta nie zmieści się do kasety.Po zwinięciu rolety nie chowała się ok. 50cm. Oni nie widzieli w tym problemu, "przecież to w niczym nie przeszkadza". Listwy maskujące boczne w dziwny sposób skurczyły się o ok 9cm.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz - Były klient dnia: 2016-11-23 09:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne produkty, niskie ceny, terminowy montaż i super kontakt. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-11-10 08:13:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam! Produkty wysokiej jakości,fachowy montaż zgodnie z ustalonym terminem. Pozdrawiam całą obsługę z firmy Elprim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2016-10-20 10:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, montaż zgodnie z ustalonym terminem, produkty bardzo wysokiej jakości . Polecam wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2016-10-18 09:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne rolety, dobre ceny, fachowy montaż. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2016-09-14 08:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam! Zakupiłem stolarkę okienną, rolety zewnętrze i bramę do całego domu. Już na etapie projektowania pracownicy firmy Elprim byli bardzo pomocni. Na pomiar czekałem 1 dzień od zgłoszenia, a montaż 21 dni. Ekipa monterów fachowo wstawiła okna z roletami oraz bramę. Ceny nie są najniższe na rynku, ale za tą jakość nie ma na co narzekać poza tym dostałem dodatkowy rabat! Już wiem że to nie ostatni zakup, jak tylko się urządzę zamówię rolety wewnętrzne :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2016-09-01 15:11:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Elprim!Zamówilam rolety wewnetrzne,od pomiaru do montażu wszystko przebiegło sprawnie i szybko.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2016-07-06 14:26:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu tej firmy. Zamówiłam pomiar i przyjechał gruby Pan który już od wejścia nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Po wycenie markizy.. zaczął mierzyć okna na rolety i wtedy zaczął się cyrk.. cena rolet wewnętrznych została zawyżona o 80% niż cena podana na stoisku w Katowicach.Jak mogą dwie osoby pracujące w jednej firmie podać dwie różne ceny za taki sam towar ?:) oszuści i tyle. Pan który przyjechał byl prawdziwym patriotą bo mial sandały i skarpetki ;) nie polecam firmy. Dla mnie to oszuści
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-27 16:10:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma polecam w 100% Szybki pomiar i rewelacyjne doradztwo. Zamówiłem rolety zewnętrzne i bramę, ale to na pewno nie koniec współpracy. Jeśli poszukujesz firmy, która oferuje świetna jakość i przystępną cenę, to zachęcam do korzystania z usług tej właśnie firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adaś dnia: 2016-06-26 10:32:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1)Fachowcy od pomiaru - porażka nie dość, że mierzyli w 4 to jeszcze źle zmierzyli okna 2)Panie w biurze wszystko fajnie do czasu podpisania umowy na okna później totalne olewanie klienta termin montażu przeciągnięty o 3 tygodnie nawet nie odpisują na maile totalnie olewają klientów, nie polecam nikomu tej firmy!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2016-05-24 21:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomiar w ciagu kilku dni, na nim pan pomógł dobrać system rolet (wybraliśmy plusy)i kolor. Po dwóch tygodniach montaż. Wszystko tak jak ustalono na pomiarze. Jestesmy super zadowoleni. Oby więcej tak rzetelnych i słownych firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2016-04-10 18:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma w okolicy!Po raz kolejny korzystałam z usług i zawsze jestem zadowolona.Tym razem zamówiłam markizę ,wykonana i zamontowana perfekcyjnie.Odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach.Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-04-04 13:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy w 100% profesjonalna obsługa , szybkie pomiary i doskonała jakość materiału , po roletach zapadła decyzja o kupnie bramy garażowej jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur i Aldona dnia: 2016-02-13 13:20:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy kontakt z firmą był mailowy, przesłałam maila z prośbą o wycenę i jeszcze tego samego dnia ją otrzymałam. Umówiłam się na pomiar ku mojemu zdziwieniu udało mi się wynegocjować dobry rabat. Zamówiłam okna, rolety zewnętrzne z silnikami oraz bramę. Wszystkie produkty bardzo dobrej jakości w przystępnej cenie. Rzadko w tych czasach o dobrych monterów i tu zdziwiłam się gdyż firma nie zatrudnia podwykonawców. Montaż przebiegł szybko i czysto. Serdecznie polecam. Świetny kontakt! Fachowy montaż! Produkty świetnej jakości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wszystko jak w najlepszym porządku :)
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-02 16:48:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Przyjechał Pan na pomiar z torbą pełną katalogów, pomógł wybrać system najlepszy do naszych okien, doradził z materiałem i kolorem. Po 3 tygodniach przyjechał montażysta i wszystko pięknie wisi i zdobi nasze okna. Jak najbardziej polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mam nadzieję że nie bedzie :)
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-12-02 00:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam. Świetny kontakt, miła oraz profesjonalna obsługa. Zamówiłam 11 rolet zewnętrznych, które po 20 dniach wisiały w oknach :) Jakość i cena idą w parze. Pozdrawiam i zachęcam do korzystania z usług firmy Elprim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stonka dnia: 2015-11-09 20:40:42 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem czy polecać czy nie,ja gdybym miała drugi raz wybierać to zastanawiałabym się nad tą firmą .Przyjechał pomiarowiec żle wymierzył drzwi balkonowe a że to nietypowe były drzwi to dlatego go wezwałam aby sam zrobił pomiarpo 3 tygodniach przyjechali montażyści i co drzwi nie pasują probował mnie namówic aby skuć nie wiem jak to się nazywa fachowo belka stropowa co mogło by sie różnie zakończyć ku jego niezadowoleniu nie zgodziłam zażądałam nowych drzwi pasujących do wymiaru i tak znów czekałam 4 tyg,tak że pomiarowiec to jedna wielka porażka tej firmy okna pasowało na wymiar ale tak nieestetycznie wykonali wykończenie na elewacji że brak słów.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacja ciągłe telefony i obiecanki jutro będą
Opinia dodana przez: j dnia: 2015-08-28 13:43:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu!!! Podczas pomiaru osoba dokonujaca go przyjela zamowienie na rolety, kolory itd i poinfirmowala mnie ze do piatku wszystko bedzie gotowe do odbioru. W piatek poznym popoludniem sam musialem podjechac do punktu obslugo bo nikt nie raczyl mnie poinformowac o opuznieniu mimo iz wspominalem ze we wtorek wyjezdzam na dluzszy okres. Obiecano mi ze wszystko do najpozniej wtorku rano bedzie gotowe. Ok bylo ale zdziwilem sie gdy po montazu (samodzielnym) roletu po pierwsze sa zle uszyte tzn material dzien/noc nie nachodzi jak powinien a po drugie kolor rolet do pokoju nie odpowiada zamowionemu. Od razu jak to zaowazylismy to zadzwonilismy z reklamacja do punktu. Ok pani byla mila i powiedzmy ze przyjela reklamacje. Musze zaznaczyc iz mimo zlego koloru zgodzilismy sie aby taki zostal a poprosilismy tylko o regulacje. Po kilku dniach ta sama pani zadzwonila juz do tescia zinformacja ze trzeba bedzie zaplacic za regulacje w sumie ok 150zl poniewaz przy pomiarze rzekomo informowano nas ze taka sytuacja moze sie zdarzyc czego nie pamietam. Zadzwonilem osobiscie z zagranicy azeby dowiedziec sie o co chodzi i uslyszalem ze po konsultacji z kierownikiem (on tez bral pomiary) nie przyjmna naszej reklamacji. Powiedziano mi ze bylem informowany o wszystkim. Gdy powiedzialem ze obiecano mi instrukcje montazu itp pani wyparla sie tego. Gdy powiedzialem ze zadam wymiany na kolor ktory zamowilem powiedziano mi ze kierownik napewnonue zrobil bledu i ze to nasz wybor. Pani dodala do tego cytuje: pana slowa przeciwko slowu szefa!!! W tym me mecie kazalem pozdrowic go odemnie i zakonczylem rozmowe!!! Po wszystkim widac ze firmie tej zalezy na kliencie do mometu otezymania zaplaty a potem..... NIE POLECAM A WRECZ ODRADZAM!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Mozna powiedziec ze brak
Opinia dodana przez: Wojciech Adamiec dnia: 2015-08-19 20:27:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, produkty wysokiej jakości w przystępnej cenie. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-11 09:30:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elprim polecił mi znajomy, który był zachwycony produktami oraz montażem. W 100% się z nim zgadzam i z czystym sumieniem polecam wszystkim! Ja zamówiłem bramę i rolety zewnętrzne, wszystko chodzi jak igła. Serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy Elprimu! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DL dnia: 2015-01-23 20:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna firma. Zamówiłem żaluzje do całego mieszkania pomiar do 2dni montaż do 10. Wszystko bardzo profesjonalnie.Jestem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2015-01-03 18:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybki pomiar niecałe 3 godz i był pan do pomiaru , tydzień czasu i okna z roletami były gotowe , bramę zamawiałem później ale też bardzo szybko i solidnie została zrobiona i zamontowana. Polecam firmę ELPRIM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-12-29 14:35:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Nie polecam tej firmy,zamawiałam u nich okno,zamówienie miało być zrealizowane w ciągu 4 tygodni,czekałam 8 tygodni,między czasie liczne telefony i prośby o podanie konkretnego terminu bez skutku,jak montaż doszedł do realizacji to wszystko było nie tak,parapety nie te wymiary i porysowane,po prostu kabaret.Jedynie Panowie monterzy nadrabiali dobrą miną i pracowitośćią.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-12-16 15:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Szukaliśmy z żoną rolet wszędzie alegro firmy itd. W innych firmach za to co w ELPRIMIE jest standardem trzeba było dopłacać a mowa o aluminiowych wykończeniach takich jak prowadnice.przyjechał do nas handlowiec p. Sebastian i służył bardzo dobrą radą. Pokazał rozwiązania co i jak wygląda na prawdę byliśmy mile zaskoczeni ze nie próbował nam sprzedać nic drogiego tylko zależało mu na naszej satysfakcji. Długo trzeba czekać na montaż ale o czym zostaliśmy uprzedzeni. Ogólnie bardzo dobrą firma. Mamy wykończony cały dam ich roletami i jesteśmy bardzo zadowoleni. Montaż szybki i wszystko wygląda bardzo ładnie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anonim dnia: 2014-12-14 02:03:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość bardzo słaba. Specjalnie dają słabe wieszali w roletach, zeby sie psuly. Potem za wymiane 2 wieszakow (cena 1.szt na allegro 5zł) biora 200. Trzeba jedynie dojechac rozwiercic 4 nity i potem zalozyc 4 nowe. Pilociki do bram tak samo zepsute. Problem zglaszany kilka razy: "ktos podjedzie" Ogolnie az zal. Serwis tez slaby. Zdecydowanie nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ODRADZAM!
Opinia dodana przez: Tobey dnia: 2014-12-04 14:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spoko firma. szukalem na allegro znalazlem tansze rolety ale z pcv a ta firma posiada profile aluminiowe (rolety w kasetach ). nie wiem jak reszta produktow jakie sprzedaja bo maja tego mnustwo ale rolety w kasetach czy zaluzje drewniane polecam. efekt na oknie lepszy niz oczekiwalem . mlody czlowiek byl na pomiarze ale wiedze mial spora i doradzil za co dziekuje. jedyny minus to termin czekalem 2 tygodnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tadek dnia: 2014-06-03 11:09:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie Ktoś konkretny, na poziomie. Przyjechał elegancko ubrany facet, doradził, zmierzył, pokazał i dał dobrą cenę. Po trzech tygodniach przyjechał monter, założył i wszystko pasuje i super wygląda! Wreszcie normalna firma a trochę ich już miałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2014-05-05 23:53:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, przyjechał Pan punktualnie, zmierzył bramę montaż zgodnie z ustalonym terminem. Bardzo solidna firma.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Domi dnia: 2014-04-03 20:06:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Skorzystałam z usług firmy Elprim w lutym. Zakupiłem okna, bramę i rolety zewnętrzne. Wszystko zostało już zamontowane! Ekipa szybko i sprawnie wykonała montaż. Nie mogę nie wspomnieć o osobie wykonującej pomiar, cechuje się ogromną wiedzą i jest świetnym doradcą. To na pewno nie koniec współpracy z firmą Elprim. Wielkie dzięki dla wszystkich pracowników :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-03-04 06:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w firmie Elprim rolety zewnętrzne i wewnętrzne. Byłem zaskoczony terminem wykonania usług. Od zgłoszenia chęci pomiaru (darmowego - bez gwiazdek typu "tak pomiar jest darmowy, ale musi pan zakupić towar lub zwrócić koszt paliwa") minął jeden dzień i przyjechał na miejsce świetny doradca z wszystkimi potrzebnymi materiałami. Jestem wymagającym klientem, dbającym przede wszystkim o jakość, ale i dobrą cenę i tu kolejne zaskoczenie, gdyż uzyskałem spory rabat nie tracąc na jakości. Montaż odbył się po niespełna dwóch tygodniach od podpisania umowy. Gorąco polecam! Fachowo, szybko, tanio!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-03-03 17:20:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, bardzo dobrej jakości produkty, szybka realizacja. Zakupiłam rolet wewnętrzne i zewnętrzne. Świetni fachowcy! Doradzili jakie wybrać kolory i systemy. Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-07 22:01:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zeszłym roku w listopadzie zakupiłam okna, bramę i rolety zewnętrzne. Jestem bardzo zadowolona z produktów i montażu :) Wszystkim gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2014-01-07 16:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A dla mnie ok. Pomiar w dwa dni, montaż po 15 dniach co w tym okresie i tak szybko w porównaniu z konkurencją. A wygrywają ceną - najniższa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: oby nigdy nie była potrzebna
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-08-27 00:25:41 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletny brak profesjonalizmu. Na stronie informacja, że pomiar do 24h - czekaliśmy prawie tydzień. Do tygodnia od wykonania pomiaru powinniśmy otrzymać moskitiery - minęły trzy tygodnie. Generalnie nie polecam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-19 07:14:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje zamówienie opiewało na ok.16 tys.zł /maj 2012/(okna, rolety, brama garaż - wszystko z montażem). Drzwi balkonowe osadzone na bazie krzywej poziomicy, kaseta 1 rolety zamontowana odwrotnie. Moje pierwsze zgłoszenie reklamacyjne - sierpień-wrzesień 2012. Drugie (dot. tego samego) - kwiecień 2013. Oba do dziś pozostały pozostały jedynie na papierku w Elprim.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żenująco niska
Opinia dodana przez: Jan Gawenda / Gajan dnia: 2013-05-08 07:29:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja zamówienia miała trwać tydzień. Czas oczekiwania po telefonicznym przypomnieniu wydłużył się do 4 tygodni. Po umówieniu się na montaż na określony dzień oraz godzinę - montażysta się nie zjawił, nie zadzwoniono z informacją dlaczego. Po trzech telefonicznych upomnieniach firma chciała przełożyć montaż na kolejny dzień. Wtedy podziękowaliśmy za usługę. NIE POLECAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ostatni Klient dnia: 2013-04-22 11:13:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomiar przekładany dwukrotnie,rozbieżności w wycenie ,niestety ceny odbiegają w porównaniu do konkurencyjnych firm około 30% drożej,warto poszukać a za różnicę w cenie spędzić miło weekend.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-17 15:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie super firma! Szybko, sprawnie i fachowo. Przyjadą, doradzą i zamontują - i masz pewność że wszystko jest ok. Zamawiałem już kilka razy i za każdym razem jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Super szybka
Opinia dodana przez: DAREK dnia: 2013-04-15 22:58:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem u nich dwie rolety wewnętrzne w kasecie z prowadnicami. Rolety miały przyjść do tygodnia. Po dwóch przypomnieniach o swoim zamówieniu z łaską otrzymałem rolety po 3 tygodniach czekania. Niestety, wymiary rolet nie zgadzały się z tymi na zamówieniu, rolety poszły do reklamacji. Po 5 dniach rolety wróciły przy czym kolejny śmiech na sali. Fachowcy obcięli rolety na szerokość, kaseta pozostała bez zmian (za szeroka) i niech mi ktoś teraz powie jak mam zamontować do tego prowadnice? Nie polecam zdecydowanie!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-12 20:09:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka tygodni temu skorzystałam z usług firmy elprim, przyjechał człowiek który fachowo wymierzył okna, doradził jakie rolety wybrać, termin realizacji był krótki, cena przystępna, ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misia dnia: 2012-12-05 18:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam rolety do okien dachowych. Nie bylo problemu z terminem ani z montażem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mamagaga dnia: 2012-08-24 07:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem okna, brame, rolety zewnętrzne. Zamówienieni miało być zrealizowane w ciągu 2- 3 tygodni. Było zrealizowane w ciągu 3,5 tygodnie a więc panowie mieli lekki "poślizg". Można im to wybaczyć gdyż montaż trwał krócej niż miał trwać w teorii. Przyjechało 6 panów jedni mątowali okna zaraz za nimi szli panowie z roletami. Powiem szczerze, że firma zna się na robocie. Podchodzą fachowo do klijenta. Trzeba przyjąć poprawkę na czas realizacji ale fachowość 100 %. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2011-08-05 20:38:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pkt tesco Bielsko-B. końcem czerwca zamówiłem najprostszy karnisz jaki tylko może być czyli drewniany z kilkunastoma kółkami na firany.Mówiąc krótko 2 patyki z 2-ma uchwytami +dodatki. Termin realizacji max (!)2 tyg. Po dziś dzień nie zrealizowany (koniec lipca t.j.ponad 5 tyg) i ani "me" ani "bee") z ich strony. W zamówieniu zamieszczono klauzulę -PILNE!/bo mi zależało.Pomimo kilkukrotnych odwiedzin pkt-u i monitach telefon.(nawet do TarnowskichG.!) nie udało mi się nic wskurać. Za ten miesiąc stwierdzam, że szybciej to chyba sam bym sobie to wystrugał z jakiejś kantówki lub gałązki..Firma TRAGICZNA! Same prezesy(!) i kierowniki(!) a robić chyba nie ma komu.. Odradzam i nie polecam, jeśli zależy Wam na szybkiej realizacji. Ja musiałem kupić gdzie indziej karnisz, bo "łaskawcy" mnie olali (kolokwialnie to umując).I co mi po konkurencyjnych cenach?? ŻAŁOSNA ta firemka..ELPRIM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: reklamacja nie zrealizowana...
Opinia dodana przez: krzepi dnia: 2011-07-28 12:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłem markize, realizacja trwała 3 dni. Jestem zadowolony. Przyjechali pomierzyć po 3 dniach zamontować. Rewelacja, polecam wszystkim. Ceny też konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-07 16:49:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety odklejaja sie od ram okiennych, kilkakrotne naprawy nie przyniosły rezultatu. Szef firmy chamski !!!
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-24 16:02:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna bardzo ładne, ale panowie bardzo powolni. Wstawianie, które miało potrwać 3 dni (wg umowy)robili w 5 dni, w tym dodatkowe 2 dni weekendu, więc 7 dni całkowitego brudu i straty czasu. Oprócz tego jeden z robotników bardzo bezczelny. Może trafiliśmy na złą ekipę, ale ogólnie nie polecamy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-14 14:56:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W zeszłym roku zamówiłem u nich bramę i okna, jestem zadowolony żadnych problemów. W tym domówiłem markize i rolety zewnętrzne, dostałem niezły rabat. Jestem z tej firmy zadowolony na pewno jak coś będę robił to tylko u nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł1 dnia: 2010-12-19 22:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-21 12:03:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją