Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego dr Adam Zienkiewicz

Zawód: Radca prawny 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-510 olsztyn Kopernika /10
Telefon: 089 541 20 25 Kom. 608 630 612 Fax: 089 541 20 25
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.kancelaria-zienkiewicz.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3583
Data utworzenia profilu: 2010-11-15 13:05:27
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-15 13:05:27 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego dr Adam Zienkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: słucha i stara się zrozumieć człowieka.Nie naciąga na proces jak nie ma takiej potrzeby, podpowiada inne wyjścia z sytuacji, BRAWO!oby więcej takich profesjonalistów na rynku usług prawnych!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesława J. dnia: 2014-01-14 12:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłem z polecenia. co prawda nie mam doświadczenia z ludźmi tej branży ale chyba było bardzo poprawniue. chcociaż moja sprawa nie b yła do wygrania to bardzo był zaangażowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-19 12:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas pomógł mi rozwiązać moje problemy prawne w firmie, ale przy okazji skorzystałem też z Jego wiedzy z zakresu prawa rodzinnego. Jak dla mnie 100% profesjonalizm , a i ceny do zaakceptowania-można się targować. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pracodawca dnia: 2013-02-26 12:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretny facet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-22 11:14:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po rozwodzie który poprowadził pan Mecenas,byłam w 100 proc .zadowolona z wyniku, ale z tego co wiem czasami cięzko się dostać do Niego-ale to chyba wyniki 6tego że jest naprawdę dobry więc ludzie do niego chodzą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julita Kalata dnia: 2013-02-18 11:51:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, terminowo, rzetelnie i najważniejsze -NIEDREOGO!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przedsiębiorca dnia: 2012-12-05 12:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2012-04-10 12:26:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mec.o bardzo wysoiej kulturze osobistej, słuchający i chcący pomóc a nie jak inni tylko kasa sie dla NICH LICZY!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena P. dnia: 2012-04-05 12:30:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzetelna i fachowa pomoc prawna. Radca bardzo kompetenty i dynamiczny, zapewnia profesjonalna obsługę i indywidualne podejście do klienta. gorąco polecam, nie zawiodłam się
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2010-11-15 13:08:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją