Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ZAWADZKI. Firma ogólnobudowlana.Kreatywne i standardowe wykończenia wnętrz. Grzegorz Zawadzki

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Lubuskie, 67-415 Kolsko Piastowska 9
Telefon: Kom. 502029166
Adres e-mail: g.zawadzki(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
NIP:
925-178-79-99
Opis działalności: wykonczenia wnętrz, elewacje Słowa kluczowe: adaptacje poddaszy,aranżacje,tynki,malowanie,malowanie artystyczne,podłogi,łazienki,zabudowy,elewacje

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 2461
Data utworzenia profilu: 2010-08-15 14:31:00
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-13 13:31:40 

Opinie o ZAWADZKI. Firma ogólnobudowlana.Kreatywne i standardowe wykończenia wnętrz. Grzegorz Zawadzki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwukrotnie korzystałem z usług Pana Zawadzkiego i mam zamiar skorzystać w przyszłości. Z czystym sumieniem polecałem jego usługi znajomym. Główne jego atuty to rzetelność, terminowość wysoka jakość wykonywanych prac, czystość prac i pełne doradztwo w aranżacji wykończenia wnętrza-naprawdę ciekawe i innowacyjne rozwiązania. No i najważniejsze naprawdę miło jest mieć w swoim domu fachowca o wysokiej kulturze osobistej, człowieka skromnego, ciepłego, któremu można zostawić klucze od mieszkania i wyjechać na wczasy. Bo w czasie drugiego remontu tak właśnie zrobiliśmy, a po powrocie w domku wszystko gotowe ładnie i czyściutko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie musiałem niczego reklamować.
Opinia dodana przez: Romuald dnia: 2010-11-06 16:20:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonywane w terminie,pelen profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dana dnia: 2010-11-02 15:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Równiutko,czyściutko i szybko.Naprawde polecam! Pan Zawadzki wywiązuje sie z umowy w 100%.W ciagu trzech dni moj pokoj stal sie zupelnie innym pomieszczeniem.Pan Grzegorz nie dosc, ze uwzglednil w pelni kazde moje zyczenie, to jeszcze podsunal kilka ciekawych i innowatorskich metod wykonczenia.W przyszlym roku planuje remont calego domu.Juz zarezerwowalem termin w u tej firmy.Nie chce nikogo innego.Ceny takie jak wiekszosc firm, ale jakosc zdecydowanie wyzsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2010-09-15 00:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadnych zastrzeżeń, wszystko wykonane zgodnie z terminem i umową. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lukasz2 dnia: 2010-08-18 14:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualny, bardzo dokładny,zna się na robocie. Niedrogi. Szybka realizacja. Wszystko wytłumaczy, zrobi dokładny kosztorys. A przede wszystkim - jego stanowisko pracy jest zawsze czysciutkie i uprzątnięte.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: akurat mnie nie dotyczyły żadne reklamacje.
Opinia dodana przez: klient dnia: 2010-08-15 14:36:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją