Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sebastian Jedynak

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon: Kom. 518512609
Adres e-mail: remonty(małpa)remont-wnetrza.szczecin.pl
Strona internetowa: www.remont-wnetrza.szczecin.pl
Opis działalności: Usługi remontowo-budowlane, wykończenia wnętrz Słowa kluczowe: budowlane fimy, usługi remontowo-budowlane, fachowiec budowlany, wykończenia wnętrz

Ocena: 11% pozytywna 1x 2x 8x

Jakość usług: 25% wysoka 2x 2x 6x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 1x 8x
Ceny usług: 0% niskie 4x 5x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2910
Data utworzenia profilu: 2010-11-06 16:36:07
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-06 16:36:07 

Opinie o Sebastian Jedynak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam . Przypadkiem wrszlam na tą strone z opiniami na temat tego czlowieka. Ludzie ktorzy dodali Komentarze na tej stronie poprostu szokuja. Pracuje z tym panem ponad rok i wszystko co jest tu napisane to jakaś kąpletna bzdura. Jest mily i uczciwy dokladny i pracowity.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-29 20:48:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sebastian Jedynak jest zwykłym naciągaczem,oraz leniwym alkoholikiem... Nie wykonuje prac zleconych do końca,pobierając od inwestorów pieniądze,na drugi dzień znika... Po kilku dniach oddzwania,tłumacząc się złym samopoczuciem.Tym czasem zaszywa się ze swoim nałogiem,po czym rezygnuje z dalszej współpracy. UWAGA!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: +48 697 775 506 dnia: 2012-11-05 23:00:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Sebastian tak, jest dokladny. Dlugo to trwa, ale cos za cos. Ma fajne pomysly, i czesto podpowiada ciekawe rozwiazania dla klienta. Opoznienia, sa. ale jak porozmawialam ze znajomymi, ktorzy przechodzli remonty, to kazdy to podkreslal, ze opoznienia u kazdego wachowca sa. Ceny, przystepne. Pomiedzy najmniejsza, a najdrozsza wycena wybralam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-06 13:54:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To zwyky kretacz i naciongacz dobra rada nie kontaktu z tym panem
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-02 19:50:21 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ma fach w reku - jak robi to dosc dokladnie i ładnie, o problemach nie bede sie wypowiadac bo ma je każdy. Moge pokazac moje mieszkanie zrobione przez tego człowieka. gg1899008
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2011-04-29 12:10:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, widzialem roboty tego Pana.Tak sie sklada,ze bede teraz dokanczal to co on zaczal. Odwala straszna fuszerke. Przede wszystkim sa ogromne niedociagniecia jesli chodzi o kladzenie plytek oraz obsadzanie drzwi. Pewnie wiecej tego sie znajdzie, gdy wejde na budowe.Moge tylko powiedziec, ze przez takich jak ten Pan pseudo-fachowcow, w tym kraju nie szanuje sie budowlancow.Az szkoda ludzi,ktorzy spotkali go na swojej drodze (z opowiesci mojego klienta dowiedzialem sie, ze bylo takich dosc sporo). Pan Sebastian bierze kase,zaliczki,i w pewnym momencie po prostu znika,zostawiajac niedokonczone roboty. Obyscie nie spotkali go na swojej drodze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2011-04-21 08:59:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: omijać wielkim łukiem, bezdomny alkoholik
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-18 08:23:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam serdecznie widzę,że nie tylko ja miałem problemy z tym panem Tylko,że ja jako pracownik przyjąłem się do niego ale szybko zauważyłem co się u niego w \\\"firmie\\\" wyrabia , był nie wypłacalny jako \\\"pracodawca\\\" i starał się manipulować ludźmi. Dlatego nie chciałem psuć sobie swojej reputacji jako rzemieślnik i odszedłem , zamiast płacić za moja pracę normalnie wykręcał się zaliczkami potem 2 miesiące odzyskiwałem swoje pieniądze . Ciężko było ale odzyskałem , a to dlatego ,iż jako jeden z niewielu znałem jego miejsce pobytu gdyż brałem zawsze służbowy samochód stamtąd gdzie mieszka.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-19 09:50:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bajerant ,manipulant,kłamca,naciągacz.NIE POSIADA FIRMY.Chwali się nie swoją pracą.Bierze zaliczki i przepija lub przegrywa na automatach.Chwali się osiągnięciami sexualnymi,ostatnia jego ofiara to jakaś p.magister inżynier której też robi remont biedna kobieta dała się omotać tak jak ja do dziś spłacam odsetki karne za niewywiązanie się z kredytu zaciągniętego na remont mieszkania które nie zrobił w terminie p.Sebastian mam problem z ustaleniem jego miejsca pobytu ,sprawę oddałam do prokuratury i wiem że nie tylko mnie tak oszukał.Takich kobiet jest więcej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gronkiewicz dnia: 2011-02-19 22:53:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W naszym mieszkaniu miał wyremontować łazienkę. Również nie wykończył. Wziął zaliczkę (i tak nie zgodziliśmy się na kwotę, jaką chciał na początku dostać) i przed końcem robót zniknął. Nie pojawił się w mieszkaniu już nigdy, chociaż miał jeszcze duzo do zrobienia. Pracami, które wykonał w niewielkiej lazieneczce, zabrudził CAŁĄ RESZTĘ mieszkania! Zalecamy unikać tego pseudo-fachowca.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-24 14:45:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jedynak (wiem to niestety nie tylko z mojego doswiadczenia) zaczyna roboty, bierze zaliczki, i rzadko kiedy dokancza. Przeciaga roboty, bierze po kilka na raz. W dodatku, kupuje bardzo duzo materialu, zeby potem cos dla niego zostalo, i przycina nastepnych klientow.Mi kompletnie rozgrzebal kuchnie, pokradl pare narzedzi (wiartarka i pare drobnostek), i kilka materialow (worek z gladzia, kabel do pradu, folia etc etc.)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-06 16:37:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją