Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Inter-Bud Jacek Gilewski

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: 694-410-007 Kom. 600-889-645
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.inter-bud.info/index.html
Opis działalności: Słowa kluczowe: Remonty, glazurnik, prace remontowe

Ocena: 33% pozytywna 2x 4x

Jakość usług: 40% wysoka 2x 1x 3x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 2x 3x
Ceny usług: 0% niskie 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3222
Data utworzenia profilu: 2010-10-28 20:05:12
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-28 20:05:12 

Opinie o Inter-Bud Jacek Gilewski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się w 100 % usługi są drogie ale bardzo niskiej jakości mimo zapewnienia, że za jakość trzeba płacić. Glazurnik pana Jacka równa ściany klejem mapie życzyli kleju na 100 m2 łazienki a łazienka ma 6 m2. Podłoga dąb 1 klasa położona została Tak krzywo że między deski wchodziła karta kredytowa. Na moją reakcję stwierdził że to krzywe deski. Jak przyjechał pracownik firmy produkującej parkiet i zobaczył co zrobili to złapał się za głowę. Jeden tekst sprowadził pana Jacka na ziemię. Jak są krzywe deski to się je odkłada a nie przykleja. Wtedy jest szansa je wymienić. Wczoraj po kilku lata odpadła ościeżnica od drzwi okazało się że przyklejone była na piankę montażową i powpychali pomiędzy ścianę i ościeżnic a papier ścierny żeby poziom wyrównać. Ogolnien masakra i tezymac sie z daleka szkoda nerwów i pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-22 11:11:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ta firme i tych fachowców nalezy omijać z daleka!!!! miałem do czynienia z nimi jakiś czas temu na poczatku wycena ok ceny bardzo wysokie zapewnianie o jakości itp ok uległem myśle sobie dam wiecej bedzie dobrze zrobione niestety nic bardziej mylnego pan jacek dla ktorego nie ma problemów nie do przejścia jest oczywiście bardzo miły kulturalny no i ,,fachowy" w tym co mowi problemy zaczaynaja sie później za byle co wynikłego podczas remontu pan jacek zyczy sobie i to bardzo duzo koszty wzrastaja dlatego nalezy upierać sie przy swoim i nie dawać sie temu naciagaczowi. Remont pozostawił sobie wiele do poprawek np drzwi sie nie domykały na pytanie co z tą usterka pan jacek chcciał zawieść drzwi do salonu w ktorym były kupywane oczywiście nie miał czasu zeby podjechać, nie mieli nawet piły zeby je solidnie przyciąć lub raczej nie chcieli WYJSCIE: zadzwoniłem do pierwszego lepszego gościa z internetu ktory trudnił sie ,,stolarką" i z 40zł w pokoju bez zadnego jeżdzenia przyciął ładnie drzwi porozmawialiśmy troszke o moich fachowcach i sie pośmialiśmy wiele rzeczy było poobijanych po skrupulatnym przejżeniu stanu remonut miedzy innymi reszta isntalowanych drzwi grzejniki parapety itp pan jacek oczywiście jako super fachowiec nie obwiniał swoich ludzi tylko zwalał wine jak w przypadku drzwi na taśmy ktorymi były niby zabezpieczane dodtam ze była to taśma pcv specjalna i w tedy minka zmiekkła grzejniki poobijane też wyjasnienie ale to i tak nic najlepsze było wykonczenie podłogi listwami drewnianymi powiedział ze mam znajleźć stolarza bo oni tego nie robia syf jak nie powiem co dla wszystkich ktorzy sie zastanawiaja stanowcze Nie i radziłbym poszukać kogoś np w dwuosobowej ekipie wtedy nie bedzie trzeba opłacac innych ludzi no i nastepnego cwaniaka takiego jak pan JACEK GILEWSKI i najważniejsze do końca broń boże nie dawac pieniedzy bo tyle go juz zobaczycie
Jakość usług: Niska
Obsługa reklamacji: Jak krew z nosa 6 miesiecy sie prosiłem zeby ktoś przyszedł
Opinia dodana przez: Super Remont dnia: 2014-05-01 14:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Interbud wykonywała u mnie kompleksowy remont budynku typu bliźniak, wymieniano bardzo dużo elementów wyposażenia min. stolarkę okienną i drzwiową, tynki wewnętrzne, schody i podłogi, instalacje CO i CWU a także całą elektrykę. Wszystkie wymienione prace wykonano solidnie i dość szybko-niewielkie opóźnienie wynikało z koniecznośći oczekiwania na zamówioną terakotę-ale to akurat było niezależne od firmy. Podsumowując-jestem z ich usług zadowolony i mogę śmiało polecić tą firmę innym inwestorom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było, regulacji podlegały tylko okna.
Opinia dodana przez: Michał/Wawa dnia: 2013-03-08 08:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę p. Jacka wziąłem z polecenia znajomych. Do wykończenia miałem mieszkanie 120m w deweloperce - i tu pomimo niedociągnięć ze strony dewelopera Pan Jacek bardzo sprawnie i solidnie poprawił hydraulikę, elektrykę według moich i małżonki oczekiwań. Glazura i terakota ułożona dobrze. Pomogli nam w doborze płytek i ceramiki sanitarnej oferując taniej niż w sklepach. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-05 10:27:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadzwoniłem do pana Jacka w celu zamowienia wymiany przysznica na wanne. Pan jacek powiedzial ze przysle człowieka. Wkrotce zadzwonił pan Łukasz, z którym się umówiłem na spotkanie. Ustaliliśmy zakres robót: usunuiecuie prszynica , montaz wanny, parawanu i wyrównanie sufitu. Okreslil ze da sie zrobic w jedne dzien . Do dzis nie skonczył (3 tygodnie) mimo zapłacenia większość kwoty. Nie odbiera telefonów. Kazda robota ktora zrobil okazala sie trefna. Wanna jest niewypoziomowanana. Przecieka woda przez silikon. Osłona na wanne popekała od wsadzania do nierównej wanny. Parawan sie prawidłowo nie otweira przez nierówna wanne. Swiatła w suficie umieszone nierówno. Sufit niewyrownany i nie pomalowany. Nie posiadał podstawowych narzędzi - pożyczał wiertarkę, a nawet śrubokręt. Poza tym ukradł narzędzia i materiały które kupił za moje pieniądze. Pan Jacek pomimo skarg na robotnika twierdził ze to nie jego pracownik i nie ma na niego wpływu. Jednym słowem nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: nie odbiera telefonu
Opinia dodana przez: iceman dnia: 2012-09-03 12:42:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy wcześniejszym remoncie wszystko poszło w miarę sprawnie ale było bardzo dużo poprawek i niedoróbek, niektóre były bardzo rażące, elektryk Pana Jacka nie potrafił nawet poprawnie podłączyć żyrandola i innych banalnych rzeczy -podłączył ale źle. Innych przykładów mógłbym wymieniać całe mnóstwo.A cenią się bardzo wysoko. Nie znałem innego fachowca i powierzyłem firmie inter bud następne zlecenie, umówiłem się na konkretny termin i czekałem 2 miesiące i się nie doczekałem. Co dziennie termin się odwlekał i dzień, tydzień i zrezygnowałem. NIE POLECAM NIKOMU TAKIEGO FACHOWCA
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Usterki usunięto ale nie bez głupich komentarzy
Opinia dodana przez: robert 76 dnia: 2010-10-28 20:13:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją