Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marcin Sobalski

Zawód: budowlane usługi i remonty Malarz 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: remonty

Ocena: 50% pozytywna 4x 4x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 2x 2x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 4x 4x
Ceny usług: 0% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2157
Data utworzenia profilu: 26.10.2010 14:15:44
Data ostatniej aktualizacji: 26.10.2010 14:15:44 

Opinie o Marcin Sobalski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba kompetentna i slowna . Wykonanie łazienki według projektu bez jakich kolwiek zastrzeżeń.Mogę Pana polecać każdemu kto chce mieć łazienkę pięknie wykonaną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 29.01.2019 18:18:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety. Nic się nie zmieniło. Pan tylko potrafi mowic jaki to jest ach i ech. Fakt jest taki że z profesjonalizmem to ma nie wiele doczynienia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 07.09.2018 00:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.08.2014 21:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super wykonane!!! Lazienka az lśni !!!Nowe plytki i super sufit podwieszany!!! Polecam tego fachowca w 100% !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.12.2012 22:50:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super wykonane dom posprzatany po remoncie Osoba slowna i dotrzymujaca terminu Fachowe doradztwo zaopatrzenie w materialy do wykonania prac Poprostu polecam tego Pana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 30.11.2012 23:09:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TRAGEDIA!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: IRBIS XD dnia: 20.12.2010 09:15:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No obawiam się że się zgodzę. Też miałam styczność z tym fachowcem. Niesłowny i zakręcony
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2010 22:51:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam każdego przed tym Panem. NIECH NIKT NIE KORZYSTA Z JEGO USŁUG!!! SZKODA NERW. Miałem z nim do czynienia rok temu. Niesłowny, mało rzetelny, robi na ilość, a nie na jakość. Prawdopodobnie podejmuje sie kilku zleceń w jednym czasie, w związku z czym prace przedłużają sie w nieskończoność. Te jego przechwałki jak to i tak wszystko od niego zależy i nikt na nim nie wymusi szybszej realizacji - są bezczelne. Jak już dostanie pieniądze to traktuje swoja pracę "na odwal się". Jest zakręcony. Jest ignorantem przekonanym, że wszystko mu ujdzie na sucho. Zarozumiały smarkach. ODRADZAM.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 26.10.2010 14:25:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją