Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dekora anna pawłowska

Zawód: firanki i zasłony - szycie-usługi Krawiec 
Adres: Śląskie, 40-067 katowice mikołowska 11
Telefon: 32 7813032 Fax: 32 7813032
Adres e-mail: a.pawlowska(małpa)autograf.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: pracownia szycia firan i zasłon Słowa kluczowe: firany, zasłony,rolety,szycie

Ocena: 88% pozytywna 15x 2x

Jakość usług: 93% wysoka 15x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 4866
Data utworzenia profilu: 25.10.2010 20:51:08
Data ostatniej aktualizacji: 25.10.2010 20:51:08 

Opinie o dekora anna pawłowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za przepięknie dopasawane tkaniny do domu.Zasłonki i firanki cudo.Polecam wszystkim tą firmę. Mają ogromny wybór tkanin.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izabella J. dnia: 22.05.2019 19:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za przepięknie udekorowane okna.Polecam wszystkim szukaj!dych solidnej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna Boll dnia: 04.01.2019 14:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi.Pięknie uszyte,zawieszone,zakończone w terminie.Wcześniej chodziłam po innych takich sklepach i nikt nie miał takiego wyboru tkanin i tak ogromnego doświadczenia.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 28.12.2018 17:28:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny wysokie materiały średniej klasy nic nowego wzory z przed 10 lat niedokładność inna rozmowa w sklepie naocznie inne wykonanie nie polecam i bardzo drogo
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 08.11.2018 22:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma z długoletnim doświadczeniem. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.Cichy dnia: 25.08.2018 09:54:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość wysoka jakość polecam warto...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta Kowalska dnia: 29.12.2017 10:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsluga.Termin dotrzymany.Efekt przepiękny.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2017 22:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość wykonanej usługi bardzo dobra po dziesięciu latach ponownie zleciłam aranżację okien w domu wyszło rewelacyjnie. Dziękuję Pani Aniu. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Nowakowska dnia: 21.02.2017 10:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakoś materiałów, kompetentna obsługa. termin przedświąteczny zachowany.... POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Mucha dnia: 30.03.2016 11:13:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo miło zaskoczona terminową realizacją oraz wykonaniem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hajduk dnia: 05.12.2014 21:33:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana w terminie, profesjonalna obsługa od momentu wejścia do punktu do chwili oddania finalnego zamówionego wystroju okien. Ceny konkurencyjne, duża pomoc przy wyborze materiałów. Polecam z całą odpowiedzianością
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Grass dnia: 06.10.2014 12:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie zrealizowane w terminie, materiały jakościowo znakomite w dobrej cenie. Jestem mile zaskoczony i w pełni zadowolony... Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Grass dnia: 23.07.2013 09:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WYSOKA JAKOŚĆ TKANIN, MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 27.09.2012 11:46:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z obsługi sympatycznej Pani która zaprojektowała mi firany , uszyła bez zarzutów i w terminie.Mam natomiast spore zastrzeżenia do takiej samej firmy z Katowic która poprzednio wykonywała mi usługę. Gorąco pozdrawiam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola Zakrzewska dnia: 02.05.2011 22:10:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogólnie sprzedawca bez wyobraźni. ogólna rada na przyszłość: omijać ten sklep z daleka, jeżeli liczymy na fachowe doradztwo...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 06.04.2011 10:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła i fachowa obsługa, dobre wykonanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 25.01.2011 20:49:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 25.10.2010 20:52:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją