Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SZOT Waldemar Nowak

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Opolskie, 49-120 Dąbrowa Mickiewicza 10
Telefon: 4641651 Kom. 696878293
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.szotrem.pl
NIP:
754-154-87-47
Opis działalności: budowlane usługi i remonty Słowa kluczowe: remont montaż usługi remontowe Opole opinie

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 2x
Ceny usług: 66% niskie 2x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3269
Data utworzenia profilu: 20.10.2010 17:55:57
Data ostatniej aktualizacji: 21.10.2010 09:22:14 

Opinie o SZOT Waldemar Nowak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny wykonawca,potrafi doradzić i wykonać nawet najbardziej skomplikowane prace remontowe.Na budowie utrzymuje staranny porządek,dokładny i terminowy.Rzyczę wszystkim takiego wykonawcy.POLECAM pana Waldka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 20.04.2017 11:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Nowak to fachowiec, który potrafi doradzić w każdej sprawie: materiałowej, obniżenia kosztów usługi i rozwiązań technicznych. Polecam wszystkim którzy chcą mieć dobrze zrobioną usługę. Godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2016 19:53:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po remoncie który dokonał - ( malowanie gipsowanie ścian z karton gipsu ) było gorzej jak przed remontem gdzie zapewnienia Pana Waldka były przekonujące że będzie idealnie i na długi czas bez kłopotów a tu kot w worku farba odpada na łączeniach płyt pęknięcia - dramat !!!!!!!!!! A fachowiec nawet na aucie się szczyci "" MALARZ CERTYFIKOWANY ""
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE ZNA CO TO REKLAMACJA
Opinia dodana przez: URZĘDNIK dnia: 19.03.2013 15:59:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pana Nowaka,wykonała bezpłatnej wycena i oględzin mojego domu przed remontem.W trakcie prac remontowych utrzymywany był idealny porządek,doradzał mi różne rozwiązania i pomagał w doborze materiałów wykończeniowych tj.kolory farb,czy kafli do łazienki.Nieodpłatnie jeżdził po materiały i zwracał te,które zostały,żeby nie narażać mnie na zbędne koszty.Prace,które zostały zlecone,wykonał dokładnie i terminowo.Zauważyłam,że jak widział coś do poprawki po poprzedniej ekipie,to poprawił jedynie uprzedzając mnie o zakupie np.dodatkowego materiału.Po zakończeniu prac w terminie!posprzątał po sobie jeszcze raz całą budowę wyworząc jednocześnie wszystkie śmieci i pozostałości po remońcie.Wystawiam firmie SZOT najwyższą ocenę i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 06.04.2012 13:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całość prac została wykonana zgodnie z ustaleniami i terminowo. Pan Waldemar kompetentnie doradzał, wszystkie prace wykonał bardzo solidnie. Utrzymywał wprost niebywały porządek w swoim miejscu pracy, co znacznie ułatwiło korzystanie z pozostałych pomieszczeń w mieszkaniu. Świetny fachowiec, ze wszech miar godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dawal51 dnia: 23.09.2011 13:16:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wywiązanie się z terminu oraz zakresu uzgodnionych prac,po wynegocjowaniu obniżki z tego tytułu ekipa zabierając swoje rzeczy z remontowanego mieszkania dokonała drobnych kradzieży, oraz zniszczenia mienia nie zauważalnego na pierwszy rzut oka, np. włożenie -sezon letni- monet jednogroszowych do zaworów grzejnikowych, co uniemożliwiło całkowicie ich funkcjonowanie w sezonie grzewczym (monety usunął inny fachowiec wezwany w związku z zaistniałą sytuacją - fakt odnotowany w spółdzielni mieszkaniowej)dodatkowo opuszczanie stanowiska pracy na tzw. fuchy po sąsiedzku z czego wynikło również nieuzasadnione, zwiększone zużycie materiału, nie wystawienie faktury za usługę (jedynie KP potwierdzające pobranie pieniędzy)Jakość wykonania usługi dość mizerna, np. pomalowana już gładź, po zaświeceniu światła wygląda jakby przetoczył się po niej ślimak szerokości koła szlifierskiego- na całej powierzchni ścian. Zakamuflowane -tak by klient w momencie odbioru prac nie zauważył- uszkodzenie nowej, wcześniej zamontowanej przez inna ekipę ościeżnicy drzwiowej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 20.10.2010 18:38:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją