Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Andrzej Tkaczyński Notariusz Andrzej Tkaczyński

Zawód: Notariusz 
Adres: Dolnośląskie, 50-046 Wrocław Sądowa 14/4
Telefon: 717962500 Kom. 602 138 352
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.tkaczynski.com
Opis działalności: Słowa kluczowe: akt notarialny notariusz

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4714
Data utworzenia profilu: 2010-10-19 13:46:31
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-19 13:46:31 

Opinie o Kancelaria Notarialna Andrzej Tkaczyński Notariusz Andrzej Tkaczyński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, szybko, sprawnie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stawol dnia: 2015-03-24 08:14:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowicie profesjonalny i kompetentny, z ogromnym wyczuciem sytuacji i empatii, w bardzo przystepny sposob wyjasnil cala sytuacje, wskazal wszystkie mozliwe opcje, podpowiedzial, ktora z praktycznego punktu widzenia, jest najkorzystniejsza. Goraco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: H&M dnia: 2014-02-05 20:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny, rzeczowy całkowicie umiejący odnaleźć się w sytuacji zainteresowanego. Oprócz tego wspaniały człowiek. Miło wspominam wraz z rodziną formalności które przyszło nam przejść. Na pewno jeśli zajdzie taka potrzeba będę korzystać z usług Kancelarii Notarialnej Pana Andrzeja Tkaczyńskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zainteresowani dnia: 2013-05-29 18:26:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazny rejent. Zgodził się przygotować pełnomocnictwo dla wyjeżdżającej Córki z dnia na dzień. Pomógł nam tak wszystko zapisać, żeby wszystko załatwić w urzędzie. Kontakt telefoniczny i mailem bez uwag.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie reklamowałem niczego, ale po tygodniu wyjaśniono mi jeszcze parę wątpliwości.
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-09-28 19:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybraliśmy mecenasa Tkaczyńskiego do podpisania umowy kupna mieszkania z deweloperem. Opłaciło się, bo znalazł błędy w treści umowy zaproponowanej przez dewelopera i jeszcze koszty były sporo niższe niż u notariusza od dewelopera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Maciek Turowski dnia: 2012-04-11 16:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zgłoszeniu się i załatwieniu formalności spadkowych w bieżącym roku stwierdzam, że jest to, bardzo ludzka i profesjonalna kancelaria notarialna - mogę każdemu polecić tego notariusza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Jurkiewicz - j_21@poczta.onet.pl dnia: 2011-08-30 13:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakładaliśmy spółkę u tego rejenta. Zna się na rzeczy i jest przychylny przedsiębiorcom, także początkującym. Przy umowie nie było pośpiechu. Termin, cena i obsługa bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: MK dnia: 2011-01-10 13:20:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona. Kupowaliśmy u Niego mieszkanie. Pan Tkaczyński to Notariusz zaprzeczający stereotypom dotyczącym tej grupy zawodowej. Rozmawiał z nami językiem zrozumiałym, a nie prawniczymi sloganami, wyjaśnił zapisy umowy. Do tego był po prostu sympatyczny. Nie robił problemów z terminem, praktycznie z dnia na dzień. Jak zapytałam asystentkę o sobotę to też nie było problemu. Ostatecznie umówiliśmy się w tygodniu o 17. Cena bardzo rozsądna. Szkoda, że podatek jest taki wysoki przy kupnie mieszkania,ale to już nie wina notariusza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Paulina Koprowska dnia: 2010-10-19 14:00:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją