Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

usługi hydrauliczne wiesław popiel

Zawód: budowlane usługi i remonty Hydraulik 
Adres: Mazowieckie, warszawa - raszyn
Telefon: Kom. 601 92 -76 -50
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: serwis budowlano techniczny, hydraulika Słowa kluczowe: awarie, hydraulik, przyłącza , kanalizacja, naprawy, remonty, odwodnienia ,wodociągi , wodomierze, przykanaliki , wcinki, grzejniki, remonty,usługi hydrauliczne, hydraulik ekspresowo ,

Ocena: 100% pozytywna 7x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 0% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3774
Data utworzenia profilu: 2010-10-15 10:35:55
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-15 10:35:55 

Opinie o usługi hydrauliczne wiesław popiel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie hydraulik, który usunął przyczynę, a nie objawy. Wiązało się to z przerobieniem instalacji, ale przynajmniej od tego czasu mam spokój w restauracji, nic się nie zatyka, wszystko jest OK. Cena nie najniższa ale i tak żałuję że nie zamówiłem tego hydraulika wcześniej, przynajmniej zaoszczędziłbym na poprzednich "fachowcach". No i ekspresowy przyjazd w nocy gdzie inne pogotowia nie odbierały telefonów,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek - śródmieście dnia: 2016-06-25 00:19:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma może i dobra, ale za przyjazd 250zł to już lekka przesada.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Firma
Opinia dodana przez: Hony dnia: 2013-12-09 13:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w czasie remontu przewiercilem rurę wodną . Awarię naprawił mi p. Wiesław 601 92-76-50 o 24.kiedy inne firmy 24h nie odbierały telefonów.zrobił to szybko i fachowo. cena srednio-wysoka.Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma reklamacji
Opinia dodana przez: sadam dnia: 2013-01-08 14:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka reakcja na zgłoszenie .Pan hydraulik precyzyjnie zlokalizował uszkodzoną rurę i ją wymienił.Polecam ,ponieważ przyjechali w nocy ,kiedy wszystkie firmy 24/h smacznie spały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wspólnota mieszkaniowa dnia: 2012-09-21 16:17:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek niestety okazał się niepoważny. Umówił się na naprawę, nei przyjechał i przestał odbierać telefony.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-16 22:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: reakcja na awarię w ciągu 60 minut. Awaria usunięta szybko i sprawnie . Ekipa polecona przez wodociągi warszawskie. koszt usuniecia awarii średni - ale chłopaki sie narobili
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: administrator dnia: 2012-08-13 14:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Awaria usunięta błyskawicznie, dwoch poprzednich hydraulików nie dało sobie rady, dlatego polecam pana Wiesława
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tosti dnia: 2011-04-18 13:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa . Najważniejsze to to, że bardzo szybko usuneli trudną awarię .Ceny konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: feliks dnia: 2010-12-17 08:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawa awarii pękniętej rury wodociągowej wykonana sprawnie. cena wysoka ,ale adekwatna do wykonanej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kadfiii dnia: 2010-10-15 10:39:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją