Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FHF Kancelaria Prawna Radca Prawny Piotr Flatow

Zawód: Radca prawny 
Adres: Mazowieckie, 02-495 Warszawa - Ursus Warszawa Bohaterów Warszawy 10/34
Telefon: Kom. 501-683-319
Adres e-mail: kancelariafhf(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.fhfkancelariaprawna.pl
NIP:
6740003085
Opis działalności: FHF KANCELARIA PRAWNA Radcy Prawnego Piotra Flatow świadczy profesjonalną pomoc prawną dla klientów indywidualnych oraz prowadzi kompleksową obsługę prawną firm. Stoimy na stanowisku, że profesjonalna pomoc prawna nie musi być droga. Zapraszamy Słowa kluczowe: porady prawne, warszawa, ursus, pomoc prawna, prawo, radca prawny , niedroga , najem, pomoc poszkodowanym, kancelaria, drawsko, złocieniec, reprywatyzacja, grunty warszawskie, cudzoziemcy, zatrudnianie cudzoziemców

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4521
Data utworzenia profilu: 07.10.2010 14:29:45
Data ostatniej aktualizacji: 07.10.2010 14:29:45 

Opinie o FHF Kancelaria Prawna Radca Prawny Piotr Flatow

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria odzyskała dla nas dom we Włochach, który zabrali dziadkom, zroblili to stosunkowo szybko (rok czasu), i przy tym nie puścili nas z torbami, widać ze to ich nie pierwsza taka sprawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 17.04.2013 21:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wstyd się przyznać, ale to już drugi rozwód przeprowadzony dla mnie przez tę kancelarię, w ursusie, mam nadzieję, że już więcej to mi się nie przytrafi, ale fakt, że można liczyć na fachową i bezbolesną pomoc, stawiennictwo na rozprawie i naprawdę działanie na niej (co wcale w przypadku wielu adwokatów nie jest takie oczywiste), rozwód żadna radość, ale jeśli już to z tym adwokatem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 07.08.2012 08:31:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Kancelaria Prawna w Ursusie. Jeżeli szukasz Prawnika w Ursusie to skorzystaj. Mają siedzibę w centrum Ursusa, są skuteczni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.08.2012 13:10:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomogli mi uzyskać rentę, co wydawało mi się już niemożliwe, widać, że naprawdę się znają na sprawach ubepieczeniowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 27.06.2012 09:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i niedroga kalcelaria, bardzo szybko i bezboleśnie (co nie takie oczywiste było w moim przypadku) przeprowadzili mi dział spadku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2012 12:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko, niedrogo i skutecznie, brzmi to moze jak info o hydrauliku, ale w przypadku tej kancelarii to najprawdziwsza prawa:), mialam bardzo skomplikowany dział spadku (prawnie i mentalnie), w życiu bym nie pomyslala ze tak latwo i pozytywnie uda mi sie z tego wybrnac, sama w zyciu bym sobie nie poradzila :)szerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ula dnia: 10.02.2012 11:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, właśnie wygrałam skomplikowana sprawę o zapłatę dzięki tej kancelarii, są super:)
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 17.08.2011 10:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria z Ursusa, nie tylko tania ale i szybka porada prawna, szybko napiszą pozew, wniosek, przygotują projekt ugody. Kompetetni i skuteczni zwłaszcza w odszkodowaniach (to sama sprawdziłam)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2010 23:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Kancelaria. Przyjemna atmosfera i rzeczywiście niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 07.10.2010 14:30:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją