Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

STYl-DOM-MIX

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 02-916 Warszawa Muszyńska 25
Telefon: 22 858 33 15 Kom. 509 541 136
Adres e-mail: biuro(małpa)mebe-do-kuchni.net
Strona internetowa: www.meble-do-kuchni.net
Opis działalności: Produkcja, wykonanie i montaż mebli do kuchni. Projektowanie mebli na zamówienie. Remonty i wykończenia pomieszczeń. Słowa kluczowe: meble kuchenne, meble na wymiar, meble na zamówienie, remoty, szafy, garderoby, komody, meble dziecięce, mdf, drewno, blaty kuchenne, meble do salonu

Ocena: 84% pozytywna 11x 2x

Jakość usług: 84% wysoka 11x 2x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 11x 2x
Ceny usług: 100% niskie 8x 5x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 6475
Data utworzenia profilu: 2010-10-05 14:49:02
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-05 14:49:02 

Opinie o STYl-DOM-MIX

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy ogromnie rozczarowani firmą Styl-Dom-Mix należącą do pani (usunięte przez administratora) Ponieważ w trakcie pierwszych rozmów, zachwalając sposób działania swojej firmy, właścicielka wielokrotnie podkreślała, że w stosunku do innych firm, dla niej najważniejsza jest opinia klienta po zakończeniu prac, poniżej przekazujemy nasze doświadczenie oraz opinię o firmie Styl-Dom-Mix: prace dotyczyły wykonania i montażu zabudowy kuchennej, szaf ubraniowych i regałów. Montaż wcześniej przygotowanych elementów miał być wykonany w ciągu tygodnia przez wieloosobową doświadczoną ekipę. W rzeczywistości prace montażowe trwały kilka tygodni, ponieważ były wykonywane w całości tylko przez jednego pracownika. W efekcie wszystkie meble były krzywo lub niepoprawnie zamontowane i wymagały wielokrotnych, obszernych poprawek. Wbrew ustaleniom, właścicielka Rutkowska nigdy nie prowadziła nadzoru prac nad swoim pracownikiem Marcinem, tylko pozostawiała to nam. Wszystkie prace zostały zakończone dopiero po trzech miesiącach. Jakość całościowego wykonania jest bardzo słaba, jak na cenę oraz wstępne założenia. Pani Rutkowska do dnia dzisiejszego unika finalnego odbioru jakościowo-ilościowego wraz z dokumentacją, zgodnie z umową. Zajmie się tym prawnik. Nie chcąc ciągnąć bezskutecznych poprawek w nieskończoność, zleciliśmy kolejne naprawy doświadczonemu stolarzowi. Pani Rutkowska na początku przedstawiła salon przy ulicy Muszyńskiej, w którym prowadzone były nasze rozmowy, jako część dużego zakładu meblowego z ogromnym, wieloletnim doświadczeniem. Okazało się, że firma Styl-Dom-Mix jest firmą jednoosobową, w której zamówienie przyjmuje pani Rutkowska, po czym pomiary są również wykonywane przez nią i to z błędami, a montaż wykonuje wyłącznie jej jedyny montażysta Marcin, który skarży się na niewłaściwie wymierzone ściany. W ostatnich tygodniach prac właścicielka unikała kontaktu z nami, nie odbierała naszych telefonów. Dopiero wtedy zrozumieliśmy, dlaczego nigdy podczas naszych początkowych spotkań pani Rutkowska nigdy nie odbierała licznych telefonów, twierdząc, że koncentruje się zawsze na kliencie, z którym w tym momencie ma spotkanie, w tym przypadku na nas. Byli to z pewnością klienci, którzy tak jak teraz my mieli problemy z wykonaniem i nie mogli się dodzwonić. Jeśli chodzi o sposób zapłaty, to bardzo niepoważne było to, że pani Rutkowska domagała się ostatniej transzy, tj. kwoty końcowej, jeszcze przed pierwszym dniem montażu, twierdząc, że dzieło zostało już wykonane, ponieważ deski są gotowe do transportu. Firma Styl-Dom-Mix okazała się najgorszym wykonawcą z jakim mieliśmy do czynienia w trakcie remontu naszego mieszkania.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Zła
Opinia dodana przez: APF dnia: 2017-09-17 09:55:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: STYL-DOM-MIX Warszawa Sadyba Krystyna remont, meble kuchenne Odradzam wszystkim tą firmę, ciężko z kontaktem, dodzwonienie się graniczy z cudem, robią fuszerkę, muszą poprawiać kilka razy. Nie oklejają miejsc gdzie będzie malowanie czy kładziony sylikon. Kontakty w kuchni odchodzą od płytek, bo Pan nie miał sprzętu by zrobić większe otwory. Nie wywiązują się z terminów, remont miał trwać tydzień, a trwał miesiąc. Zaznaczam, że przez cały ten czas musiałam żyć w pudłach, co bardzo utrudniło życie codzienne. Zamiast dokończyć nasze mieszkanie, firma zaczęła równoległe inne prace, co wiązało się z tym, że pracownik mógł przyjść tylko w godzinach wieczornych bądź w weekendy. Kilka razy byliśmy umówieni na konkretną godzinę i ani firma, ani robotnik nie raczyli mnie poinformować , że nie przyjdą. Kolejnego dnia jak już się dodzwoniłam robotnik poinformował, że zapomniał przyjść. W pierwszym tygodniu robotnik Pan Marcin (tel: 508 742 182; 508 525 905 dostał pieniądze na materiały, następnie był wielki problem by się z nim rozliczyć, choć co wizytę obiecywał, że się to stanie, dopiero po 3 tygodniach się udało (myślę, że te pieniądze traktował jako chwilówkę/pożyczkę) , następnie okazało się, że są dodatkowe koszty 100 zł za transport (arkadia – kino Femina, materiały spokojnie by się zmieściły do mojego samochodu) choć szefowa ani pracownik nie poinformowali nas o tym wcześniej, cały czas była mowa o materiałach, dodatkowo nie dostaliśmy na transport faktury. Bardzo żałuję, że nawiązałam współpracę z tą firmą. Nigdy więcej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak kontaktu, nie oddzwania, nie odpisuje na maile
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2017-08-08 15:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy w trakcie remontu sypialni teściów. Ciężka sprawa. Załamani nie wiedzieliśmy co robić. Znajomi polecili nam Styl Dom Mix. Zaprojektowali i wykonali bardzo przyzwoite meble z uwzględnieniem gustu domowników. Zadowoleni są przede wszystkim teściowie. Cenowo bardzo przystępnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Z dnia: 2016-05-23 13:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do firmy Styl Dom Mix dostałam kontakt od szwagierki która w zeszłym roku robiła sobie u nich kuchnie. A że projekt i wykonanie bardzo mi się spodobał postanowiłam i ja spróbować. Trochę sceptycznie do nich podeszłam gdyż zazwyczaj sama wymyślałam sobie projekty pomieszczeń ale stwierdziłam że czemu nie niech oni cos zaproponują. I muszę powiedzieć ze się naprawdę nie zawiodłam, podsunęli nam takie świetne rozwiązania na naszą mało ustawną kuchnie długą a wąską ze nawet nie miałam pojęcia ze można takie rzeczy stworzyć przy takim metrażu. Na wykonanie zabudowy musieliśmy trochę poczekać jednak zmieścili się w wyznaczonym terminie bez żadnego problemu. Ja z mężem możemy ze swojej strony polecić tą firmę bez wahania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Cz dnia: 2016-01-27 09:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się niedawno z żoną na zakup mieszkania w Warszawie. Wiadomo, stan deweloperski i trzeba było wszystko urządzić od zera. Całą kuchnie zrobiliśmy na wymiar z tą firmą Polecił nam ją znajomy, który już kilka razy z nimi współpracował. Muszę przyznać, że końcowy efekt, który udało nam się osiągnąć jest więcej niż zadowalający. Meble naprawdę świetnej jakości, niebo lepiej niż kupowane w jakimś sklepie sieciowym no i przede wszystkim idealnie dopasowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zaix dnia: 2016-01-04 11:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę za fachowe wykonanie mebli na wymiar oraz poprowadzenie mojego remontu od A do Z. Właściwie na każdym jego etapie wszystko było dopięte na ostatni guzik i nie miałem zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oskar dnia: 2014-01-08 13:36:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie w mieszkaniu mała i do tego ciemna kuchnia (malutkie okno wychodzi na korytarz). Jak myślałam o remoncie to czułam, że nie będzie łatwo, bo chcieliśmy robić wszystko na własną rękę. W końcu zdecydowaliśmy się na firmę, Styl Dom Mix, która zaproponowała nam fajne rozwiązania i teraz nawet stół składany mi się w kuchni zmieścił - wcześniej nawet o tym nie marzyłam, żeby wcisnąć tam jeszcze stół! Jestem bardzo zadowolona z rozwiązań jakie zaproponowali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kociemba dnia: 2013-11-15 13:26:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja do kuchni zamawiałam meble na wymiar, ponieważ mam małą kuchnię i wszystkie te meble, które są w sklepach ciężko było u mnie dopasować. Ale firma Styl Dom Mix zaprojektowała i w sumie zaaranżowała świetnie całą kuchnię, która wygląda fantastycznie. Współpraca bardzo owocna, dlatego polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było to konieczne
Opinia dodana przez: Eleonora dnia: 2013-10-07 12:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jeśli zależy komuś na profesjonalnym podejściu do tematu. Wszystko wykonane terminowo. Efekt końcowy bardzo zadowalający.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Vip dnia: 2013-08-21 12:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność korzystać z tej firmy robiąc sobie kuchnię w domu :) Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Najpierw pomiary, wykonanie projektu, drobne poprawki wizualne ;) i później sprawny montaż. Firmę znalazłam przez Internet i jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolka dnia: 2013-07-31 19:54:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, bardzo fachowe doradztwo i jakość pierwsza klasa. Jesteśmy bardzo zadowoleni z mężem. Polecam bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jolka dnia: 2012-10-24 09:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sa ok. dobre ceny i dobre wykonanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-19 19:51:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem moge polecic te firme. Meble kuchenne wykonane bardzo solidnie i w terminie. Sprawny montaz i 2-letnia gwarancja. Dodatkowo skorzystalem z ich jesiennej promocji i otrzymalem rabat 20% na material.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Romanowski dnia: 2010-10-30 14:28:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją