Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SalonPsiej Urody KIARA Cybulska Marta

Zawód: psy i koty - hodowla, pielęgnacja, tresura Groomer 
Adres: Śląskie, 42-233 Czarny Las, Częstochowa Czarny Las Poprzeczna 25
Telefon: Kom. 509428755
Adres e-mail: marta.c88(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.salonkiara.pl
Opis działalności: Salon Psiej Urody KIARA - strzyżenie i pielęgnacja psów Słowa kluczowe: Strzyżenie psów, salon psiej urody, psi fryzjer, groomer, czarny las, kiara

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2897
Data utworzenia profilu: 2010-09-22 23:02:50
Data ostatniej aktualizacji: 2010-09-22 23:02:50 

Opinie o SalonPsiej Urody KIARA Cybulska Marta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta ma doskonałe podejście do piesków, wspaniale poradziła sobie z moim niesfornym pupilem, ma do tego ogromną wiedzę z którą się dzieli, jak najbardziej jestem zadowolona z wizyty w salonie,a patrząc na zachowanie pieska mogę stwierdzić że on też jest zadowolony:] Dodatkowym atutem jest niska cena za usługi. Pełny profesjonalizm i doractwo. Dziękuje Pani Marto i do zobaczenia wkrótce:]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-01-27 19:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: takiej milosci do psow jaka ma Pani Marta to ja jeszcze u nikogo nie widzialam. moj pies, bardzo ciezki w obcinaniu i kapieli, odkad jezdzimy do salonu Pani Marty stal sie spokojniejszy po wizytach u fryzjera i pieknie wyglada. naprawde szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2013-04-11 16:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam ja jestem bardzo zadowolona z uslug fryzjerskich Pani Marty . Ma dobre podejscie do psow i obcina fachowo i profesjonalnie. Jezdze ze swoja suczka rasy foksterier i zawsze super wyglada. Jestem zadowolona i moj pies tez. Polecam kazdemu, Pania Marte, kto ma psa wymagajacego strzyzenia i pielegnacji.Monika S
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-24 15:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę firmę, byłam pierwszy raz ze szczeniakiem, pani Marta ma świetne podejście do piesków, "fryzura" pieska również super wykonana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: meriga dnia: 2011-06-17 12:08:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne podejście do psa oraz strzyżenie na najwyższym poziomie,piesek wyglada cudnie,jestem bardzo zadowolona.Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-04 18:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie wyposażony salon dla psów, zamiłowanie do czworonogów, indywidualne podejście do zwierząt, miła obsługa, strzyżenie wg wzorca FCI ale także wg życzeń Klienta, doradztwo w pielęgnacji sierści pieska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MartaC dnia: 2010-09-22 23:04:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją