Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Awangarda Studio Urody Anna Kirsz-Wenerska

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Opolskie, 46-200 Kluczbork Rynek 22
Telefon: 77 418 01 11
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.trendy-awangarda.pl
Opis działalności: Studio urody, salon kosmetyczny Słowa kluczowe: kosmetyka, paznokcie

Ocena: 100% pozytywna 18x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 19x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 8x 12x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 5073
Data utworzenia profilu: 10.09.2010 20:47:30
Data ostatniej aktualizacji: 10.09.2010 20:47:30 

Opinie o Awangarda Studio Urody Anna Kirsz-Wenerska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne studio. Przemiła obsługa. Wysoka jakość zabiegów. Atmosfera w trakcie spotkania i zabiegów również miła. Lubię przychodzić na umówione zabiegi, ponieważ wiem, że spotkanie będzie także miłym spędzeniem czasu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 24.10.2019 16:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio wykonałam u Pani Ani makijaż permanentny brwi. Fachowe i profesjonalne podejście. Duża cierpliwośc. Wszystko wytłumaczyła od początku do końca co się będzie działo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 01.03.2016 22:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką i zawsze wychodzę od pani Ani zadowolona. Paznokcie żelowe wykonuję w tym salonie od 4 lat. Ostatnio zdecydowałam się również na makijaż permanentny. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 19.02.2016 20:56:05 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywałam w tym salonie paznokcie zelowe slubne - wszystko bylo piekne- wynakonanie, kolor i zdobienie, ale paznokcie nie wytrwaly nawet do dnia slubu popekaly, cale zrobily sie matowe. Zbyt stresujaca sytuacja dla mnie.Nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 19.10.2015 09:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa, czysto,przytulnie, pyszna kawa. Już od wejścia czułam się wyjątkowo./Moja koleżanka miała rację/ Miłe uśmiechnięte Panie. Kosmetyczka poleciła mi po zabiegu pielęgnację do domu/zakupiłam jestem zadowolona/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 24.02.2015 22:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze wychodzenia z salonu zadowolona a odwiedzam Go co miesiąc. Uslugi na wysokim poziomie, kosmetyczki przemiłe i zawsze doradza. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 21.11.2014 06:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialne studio, polecam każdemu. Na termin nie trzeba długo czekać, obie kosmetyczki potrafią doskonale doradzić, z salonu zawsze wychodzę zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 22.11.2013 13:02:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon miła obsługa byłam najpiękniejszą panną młodą a makijaż wykonany przez panią był fantastyczny gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Panna Młoda dnia: 03.09.2013 19:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Manicure hybrydowy zrobiony profesjonalnie - trzyma sie zawsze 4 tyg.Bardzo miła obsługa i atmosfera.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka z Opola dnia: 05.01.2012 19:47:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi z kwasami. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka Justyna dnia: 30.12.2011 20:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż perm. (kreseczki górne) ok. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 04.11.2011 20:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią Anię - pazurki robi super. Ładny gabinecik :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.10.2010 23:08:04 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paznokcie trzymaly mi sie okolo tydzien a nie jak zawsze 4-5 tygodni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2010 15:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jestem po serii zabiegów oczyszczania i buźka jest śliczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ona dnia: 27.09.2010 21:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwe Studio Urody godne Polecenia.Fryzjer kosmetyczka solarium 3 w 1 miejscu .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 27.09.2010 19:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porzadku tylko nie podobało mi sie iz zabieg wykonywala pracownica gdyz ewidentnie zapisalam sie do właścicielki - bylam srednio zadowolona z zabiegu a od p.Ani zawsze wychodziłam zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 24.09.2010 22:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna kosmetyczka - widać, że lubi to, co robi. Tipsy super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 24.09.2010 21:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po serii zabiegów radiofrekwencji i efekty są super. W salonie urzekła mnie sterylna czystość.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 17.09.2010 20:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, szczególnie paznokcie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzenka dnia: 12.09.2010 16:38:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykwalifikowana, miła, uśmiechnięta. Potrafi doradzić. Ceny ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: beatka w dnia: 10.09.2010 20:48:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją