Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BAR-KAZ

Zawód: catering  
Adres: Podkarpackie, RZESZÓW Rzeszów
Telefon: Kom. 501365337
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.bar-kaz.cba.pl
Opis działalności: Kuchnia polska i węgierska , dania barowe Słowa kluczowe: jedzenie na wynos, rzeszów, smacznie, tanio, szybko, bardzo dobre, catering, bar-kaz, jedzenie na tel., potrawa, obiad, zupa

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1396
Data utworzenia profilu: 2010-09-09 15:24:51
Data ostatniej aktualizacji: 2010-09-09 15:24:51 

Opinie o BAR-KAZ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyzwoite ceny ,duze porcjie,myslalem ze ludzie ktorzy pisali wczesniej opinie nie dokonca mowia prawde ale gdy zamowilem obiad bylem pozytwnie zaskoczony POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MACIEK dnia: 2011-03-07 09:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bogracz wyśmienity i niedrogi.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: witold ziarnik dnia: 2011-02-07 21:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo smaczne jedzenie. Najlepsza grochówka jaką kiedykolwiek jadłem i placki ziemniaczane - no wyśmienite! I za jaką cene! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: przemo dnia: 2010-12-15 12:29:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, tanio i smacznie, takiego Bogracza jeszcze nie jadłem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grisza dnia: 2010-12-14 21:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super jedzenie bardzo tanie ceny akademickie porcje duże i szybka dostawa polecam :) tak sie najesc za tak mała cene to nawet kebabem u turka sie tak nie najem :) i do tego te promocje !!! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZdrajceV dnia: 2010-09-10 14:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Danie ciepłe smaczne dostarczone bardzo szybko polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2010-09-09 15:40:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka dostawa,bardzo bardzo smaczne posiłki,bardzo duże porcje jak na cenę, a Bogracz wyśmienity jeszcze nigdy takiego nie jadłem . Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-09 15:33:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją