Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Coffee Hair & Beauty fryzjer kosmetyczka

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 30-212 Kraków Królowej Jadwigi 135
Telefon: 12 661 81 70 Kom. 507097067
Adres e-mail: coffeehair(małpa)coffeehair.com
Strona internetowa: www.coffeehair.com
Opis działalności: Fryzjerstwo, kosmetyka, wizaż, masaże, solarium Słowa kluczowe: Fryzjer, kosmetyczka, makijaż, masaż, solarium

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4151
Data utworzenia profilu: 31.08.2010 15:27:35
Data ostatniej aktualizacji: 31.08.2010 15:27:35 

Opinie o Coffee Hair & Beauty fryzjer kosmetyczka

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może i poziom fryzjerów jest wysoki,kilka razy strzałem włosy i nie mam do tego zastrzeżeń ,to do pracy salonów i owszem, w soboty rano, kiedy jest duży ruch w salonie jest jedna fryzjerka i tabun klientów, oczekiwanie na strzyżenie wymaga dużej cierpliwości, ok 2 godzin .Nie dla mnie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: And2 dnia: 12.07.2015 11:20:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pani Anety robiłam kolor po ciężkiej fryzjerskiej wpadce. Przede wszystkim dokładnie ustaliła o co mi chodzi, zrobiła próbę koloru (co przytrafiło mi się pierwszy raz) i dopiero gdy zobaczyła jak kolor wychodzi na moich (lekko zielonych) włosach, nałożyła farbę. Kolor wyszedł fantastycznie, włosy nie zniszczyły się ani trochę. Atmosfera w salonie była niezwykle miła, co także jest wielkim plusem. Bardzo polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ke dnia: 08.09.2013 12:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie znalazłam salon dla siebie! Fachowość, rozsądna i otwarta na klienta szefowa, domowa atmosfera. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 02.09.2010 00:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. wreszcie znalazłam "swojego" fryzjera:) Pierwszy salon , ktory spełnił moje oczekiwania pod kazdym wzgledem. Fachowa i bardzo mila obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: fijka dnia: 01.09.2010 11:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła atmosfera, fachowe doradztwo, bogata oferta usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 31.08.2010 18:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jakość usług za niewygórowaną kasę. Fajnie urządzone wnętrze i miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Liloo dnia: 31.08.2010 15:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za każdym razem miła obsługa, pełne skupienie na kliencie. Atmosfera wręcz domowa. Czysto, schludnie i słonecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kuba R. dnia: 31.08.2010 15:39:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna jakość usług, fachowe porady, miła obsługa, dobre kosmetyki, zawsze jesteśmy zadowoleni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie możliwe by się zdarzyły
Opinia dodana przez: niki dnia: 31.08.2010 15:30:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją