Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dach mar marian gołombek

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Śląskie, bełk
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: budowlaniec dekarstwo Słowa kluczowe:

Ocena: 60% pozytywna 6x 1x 4x

Jakość usług: 70% wysoka 7x 3x
Terminowość: 70% bez zastrzeżeń 7x 3x
Ceny usług: 70% niskie 7x 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2689
Data utworzenia profilu: 28.08.2010 20:38:17
Data ostatniej aktualizacji: 28.08.2010 20:38:17 

Opinie o dach mar marian gołombek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowca, współpracuję z firmą juz od kilku lat. Terminowość oraz fachowa obsługa. polecam wszystkim !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JózefRBK dnia: 01.12.2016 14:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota wykonana super!!! i w terminie, polecam firmę każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 27.01.2016 20:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka wycena i profesjonalne podejscie! Serdecznie polecan firme!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eugeniusz dnia: 11.04.2014 11:56:04 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Córkę ma za to b.fajną!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ziomek dnia: 10.02.2014 16:20:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dach wygląda super,firma przywiozła materiał i zamontowała fachowo,wszystko sprawnie i terminowo,naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 10.09.2013 10:58:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robił mi więżbe drugi raz bym go nie chciał tak jak przed mówca to prawdziwy odwal fusz
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wiezba
Opinia dodana przez: adam dnia: 23.06.2013 08:56:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to prawdziwy partacz nie zna się na robocie a mniemanie o sobie ma
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: wykonanie więzby
Opinia dodana przez: dnia: 11.04.2013 20:49:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i tanio! Serdecznie polecan firme! Szybka wycena i profesjonalne podejscie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 07.01.2013 16:14:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profesjonalna! Terminowa !! Wysoka jakość usług!Szef własnoręcznie wykonuje prace dekarsko- ciesielskie-co jest wyjątkiem Godny polecania!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Zawsze
Opinia dodana przez: P.Andrzej-Rybnik dnia: 30.07.2012 14:36:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to prawdziwy partacz skorzystałem z usług tej firmy i żałuje bardzo drugi raz to za darmo bym ich nie chciał
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2010 08:27:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przestrzegam wszystkich przed tą firma włsciciel kompletnie nie zna sie na robocie liczy sie tylko kasa jest to przykład odwal fusza
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: dekarstwo
Opinia dodana przez: oli dnia: 15.09.2010 14:19:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją