Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Jan Andrzej Tarkowski Jan Andrzej Tarkowski

Zawód: Notariusz 
Adres: Dolnośląskie, 53-342 Wrocław Komandorska 53/2b
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria notarialna Słowa kluczowe: akty notarialne

Ocena: 57% pozytywna 4x 1x 3x

Jakość usług: 57% wysoka 4x 3x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 2x 2x
Ceny usług: 20% niskie 1x 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4467
Data utworzenia profilu: 2010-08-23 16:26:34
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-23 16:26:34 

Opinie o Kancelaria Notarialna Jan Andrzej Tarkowski Jan Andrzej Tarkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem przy sprzedaży domu. Wszystko poprowadzono profesjonalnie. Wcześniej dostałem projekt i wyjaśniłem wątpliwości. Obsługa w Kancelarii bardzoooo miła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tester dnia: 2019-03-12 19:05:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Negatywne opinie to prawda. Po łebkach odczytany akt zawierał błędy brak możliwości poprawy.Same kłopoty zawód zaufania publicznego dla mnie śmiech na sali Bywałam dużo lepiej obsługiwana przy zakupie spodni.Poświęcano mi więcej czasu i uwagi. A tu jak na bazarze Pan rejent doradza "po co czytać" Prowadził swojego rodzaju wyścig zawody szybkiego czytania masakara!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: lupa dnia: 2018-12-19 12:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pan Rejenta korzystam od wielu lat i zawsze jestem zadowolony z poziomu świadczonych usług. Co do taksy przy większych wartościach można się dogadać. Ale taksy przy podstawowych czynnościach obiektywnie nie są wysokie. Trochę dziwi mnie że ktoś ma zarzuty do rejenta o to że jak 15 min pracy żąda 100 zł to jest dużo, ale jak serwisant sprzętu czy auta za byle pierdołe woła 150 zł to płaci bez zająknięcia. Żeby być notariuszem trzeba przebyć na prawdę długą i ciężką drogę więc nie ma się co dziwić żądanemu wynagrodzeniu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2017-12-14 12:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Załatwiałem tam zakup mieszkania. Miło i szybko. Wcześniej dostałem projekt umowy, z czym w innych kancelariach miałem problem. Ceny rozsądne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek W. dnia: 2016-10-06 10:05:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższe ceny jakie notariusz może pobierać. Źle skompletowane dokumenty. Staramy sie o kredyt w MDM i mimo naszych próśb umowa nie została poprawiona przez co mamy problemy z otrzymaniem kredytu. Obsługa miła, ale nawet nie chciało się pani przeczytać całego aktu umowy przedwstępnej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-28 15:08:47 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem jak z profesjonalizmem tej kancelarii ale potwierdzam, stawki maksymalne.Na pytanie czemu nie może być mniej pan rejent odpowiada że musi z czegoś życ ale zapomniał że ja też :-)Znalazłem takiego co i mnie dał żyć .Myślę że ta kancelaria robi dobry biznes z deweloperami ,no bo tam płaci kupujacy i wyboru nie ma.
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Polak dnia: 2012-05-29 22:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję z p. Tarkowskim od 2 lat i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Solidnie, tanio i zawsze przyjemnie. Kwoty można negocjować. Ja mam sprawdzone ceny ,ponieważ współpracowałam z wieloma kancelariami i u p.Tarkowskiego wynegocjowałam najlepszą cenę:) Można? - można!!!!! Do tego wszystkiego ogromna wiedza i pozytywne podejście do klientów. Moim zdaniem Kancelaria Jana Tarkowskiego jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andżelika K. dnia: 2012-03-08 15:32:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan notariusz bierze maksymalnie wysokie opłaty. Przyniosłem mu gotową treść aktu. Notariusz zażądał za to maksymalnej stawki 100 zł. Na moje pytanie, dlaczego bierze opłatę maksymalną, pan odpowiedział: "Bo takie bierzemy stawki we Wrocławiu". Nie uwierzyłem mu i poszedłem do innej kancelarii, gdzie za to samo zapłaciłem 30 zł!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: julian borowski dnia: 2010-08-23 16:30:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją