Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

STUDIO URODY / KOSMETYKA / TIPSY LUBOŃ KAMILA MAŃKA

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Wielkopolskie, 62-030 LUBOŃ - ŻABIKOWO LUBOŃ MORELOWA 6
Telefon: Kom. 602 583 015
Adres e-mail: kamila-mycha(małpa)tlen.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: STUDIO URODY LUBOŃ , SALON URODY LUBOŃ, TIPSY LUBOŃ, KOSMETYKA LUBOŃ Słowa kluczowe: TIPSY,KOSMETYKA,STUDIOURODY,MIKRODERMABRAZJA,MAKIJAŻ PERMANENTNY,PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW

Ocena: 93% pozytywna 15x 1x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 14x 2x 1x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 92% niskie 13x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 4739
Data utworzenia profilu: 2010-08-09 13:08:25
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-09 13:08:25 

Opinie o STUDIO URODY / KOSMETYKA / TIPSY LUBOŃ KAMILA MAŃKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon , jestem zarówno zadowolona z kosmetyczki jak i fryzjerki . Dziewczyny mąka super ceny i organizacje a do tego NISKIE CENY !!! Pozdrawiam Kasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 2015-06-17 13:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nicola dnia: 2014-08-21 19:45:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% pozytyw dla tego salonu . Wszystko sprawnie i dokładnie a ceny normalne . Polecam z czystym sercem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2014-04-30 12:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% polecam ten salon kosmetyczny .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2014-03-18 09:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazlam ten salon przez przypadek, bedac na spacerze i szczerze mówiąc będę juz klientka tego salonu zarówno kosmetyczka jak i fryzjerka sa bardzo dokladne w tym co robia i jak pracuja. W salonie czystko , przestronnie i atmosfera bardzo sympatyczna. Panie uśmiechnięte i wesołe. Polecam z czystym sumieniem ten salon. Jadwiga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jadwiga dnia: 2014-02-24 13:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znalazłam ten portal przez przypadek i jestem zachwycona że można tu wypisywać opinie o fachowcach. Otóż znalazłam fajny gabinet kosmetyczny w Luboniu , jak sie okazuje Pani kosmetyczka jest rewelacyjna , henna brwi trzyma mi sie juz 3 tyg a zawsze miałam nie dłużej niż 10 dni , oczywiście pokusiłam sie o paznokcie i też jestem zadowolona , a ceny przyzwoite. Świetny towar i usługi a kosmetyczka przemiłą jest osobą , zna się na tym co robi . Polecam Wam drogie kobiety ten gabinet bo ja go nie raz jeszcze odwiedzę . Ewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-10-29 19:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KTOŚ KTO PISAŁ TEN NEGATYWNY KOMENTARZ NA PANIĄ KAMILE TO TYLKO KONKURENCJA. JA CHODZĘ DO PANI KAMILI JUŻ 6 LAT NA USŁUGI I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. HEH A PO DRUGIE ROBIĆ TAKIE BŁĘDY ORTOGRAFICZNE TO DOPIERO " ŻENADA " POZDRAWIAM MAŁGORZATA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAŁGORZATA dnia: 2013-10-16 15:38:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI KAMILA MANKA SAMA SOBIE WPISUJE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RZENADA !!!!!!!!!!!!!! !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 23:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kosmetyczka super, dokładna i niskie ceny. Nie ma to jak zrelaksowac sie w gabonecie kosmetycznym , a to bardzo wazne w tych czasach. polecam Pani Kamila jest profesjonalistka w swoim fachu . pozdr Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-08-07 18:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak sobie chcialam dac opinie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-12 14:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam.postawiam ma dokładność,szybkość i precyzję w tym co robi p.Kamila-100% opinia pozytywna za moje hybrydy i pozostałość zabiegów.pozdrawiam Kamila polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza groomer dnia: 2013-02-23 20:23:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drogie kobiety, szukacie super kosmetyczki, taniej i dokładnej ... mam taką , znalazłam ją w Luboniu na ul.Kościuszki 49 . Polecam Pani Kamila jest bardzo sympatyczną , ciepłą osobą i wykonuje swoje usługi rewelacyjnie. Dla szybszego znalezienia podaje Wam kobietki nr telefonu do zakładu 510-38-38-58
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Kwaśniewska dnia: 2012-11-21 17:06:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jako klientka Pani Kamili informuje Was drogie kobiety że gabinet został przeniesiony na ul. kościuszki 49b (na tyłach sklepu społem) ZAPRASZAM I POLECAM tel 510 38 38 58
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BASIA dnia: 2012-10-11 20:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam kosmetyczka super . Miła , uśmiechnięta i bardzo niskie ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: małgorzata dnia: 2012-10-02 09:18:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TEGO GABINETU JUZ NIE MA CHYBA?
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NATALII dnia: 2011-02-09 22:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: śliczny gabinet,bardzo duza oferta usług kosmetycznych, fachowa obsługa,a kosmetyczka mila,usmiechnieta , otwarta dla ludzi. bardzo duzo kwalifikacji i dyplomow -POLECAM - WARTO :) LUBON-ŻABIKOWO MORELOWA 6
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-29 20:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MIŁA UŚMIECHNIETA ŁATWO NAWIĄZUJE KONTAKT Z LUDZMI
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-09 13:09:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją