Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"STRANC" Błażej Stranc

Zawód: instalacje c.o. - usługi Hydraulik 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 88-230 Piotrków Kujawski Poznańska 7
Telefon: Kom. 607883713
Adres e-mail: biuro(małpa)stranc.com
Strona internetowa: www.stranc.com
NIP:
889-147-58-02
Opis działalności: instalacje c.o. , wodno-kanalizaycyjne, konstrukcje stalowe, montaż kotłów Słowa kluczowe: technika grzewcza, instalacje c.o., wod-kan, konstrukcje stalowe montaż, kotły grzewcze

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3377
Data utworzenia profilu: 2010-08-02 23:26:25
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-02 23:26:25 

Opinie o "STRANC" Błażej Stranc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogrzewanie super .. solidnie, ładnie , profesjonalnie.. Polecam dla najbardziej wymagających inwestorów..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-04 22:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług pana Błażeja. Wysoka jakość usług, profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Podczas prac hydraulicznych nie wiedziałem co to sklep, wszystko sam sobie kupił, przywiózł, oddał. Kotłownia wykonana bardzo estetycznie - jestem zadowolony, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mariusz s. dnia: 2014-09-03 21:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pracy! Polecam. Rzetelny, solidny i co ważne potrafi doradzić najlepsze rozwiązanie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Maciej P. dnia: 2014-08-21 16:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec jakich mało. Zna sie na rzeczy i instalacjach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Robacki dnia: 2014-02-12 01:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowiec z najlepszej półki. Godny polecenia. woda - ogrzewanie działa bardzo dobrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej piorkow kuj. dnia: 2013-03-13 21:15:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma z jaką miałem do czynienia na swojej budowie. Polecam pana Stranca każdemu kto chce mieć instalację na najwyższym standardzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Radziejów dnia: 2012-10-22 20:40:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piec grzeje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-02 12:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec z górnej półki - instalacja wykonana na najwyższym standardzie. POLECAM WSZYSTKIM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Radziejów dnia: 2012-07-31 22:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja wykonana według najwyższych zasad techniki grzewczej. Żadnych problemów. Mody dobry hydraulik !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2010-10-29 08:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hydraulik godny polecenia - co najważniejsze słowny. Piec został założony profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2010-10-11 09:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chłopaki są młodzi ale z dużą wiedzą i potrafią dobrze robić. Bardzo dokładni i profesjonalnie podchodzą do klienta. Jakość usług doskonała, super doradztwo ... Po prostu godni zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar Z. dnia: 2010-08-02 23:29:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją