Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Casus Elżbieta Zawieja

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-336 Warszawa Kopernika 30/506
Telefon: 22 828 13 12 Kom. 502 421 977 Fax: 22 827 70 79
Adres e-mail: biuro(małpa)casus.biz
Strona internetowa: www.casus.biz
NIP:
525-228-40-11
Opis działalności: Pomoc w dochodzeniu roszczeń odszkodowawczych Słowa kluczowe: odszkodowanie,odszkodowania,renta,renty,PZU,OC

Ocena: 81% pozytywna 9x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 9x 2x
Terminowość: 81% bez zastrzeżeń 9x 2x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3241
Data utworzenia profilu: 2010-07-16 23:48:38
Data ostatniej aktualizacji: 2010-07-16 23:48:38 

Opinie o Casus Elżbieta Zawieja

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam z Casusem dwie sprawy odszkodowawcze i w jednym i drugim przypadku dostawałem wyższe odszkodowanie niż w pierwotnej wersji proponował ubezpieczyciel.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2018-09-08 14:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i skutecznie poprowadzona i zakończona sprawa o uzyskanie odszkodowania. Fachowe podejście i duża wiedza. Jestem w pełni zadowolona i wdzięczna za pomoc. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2018-08-09 13:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaangażowanie w sprawę, empatia i wiedza, to cechy główne ludzi, którzy pracują w Casus'ie. Dziękuję za okazaną pomoc i wsparcie w dążeniu do celu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luke dnia: 2018-07-04 16:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość i skuteczność! Na napisanie pozwu czekałam niespełna tydzień, a później wszystko potoczyło się swoim tempem, na które nikt (poza sądem) nie miał wpływu. Jestem zadowolona z obrotu sprawy. Polecam Casus - to dobra firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-20 09:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza i chęć niesienia faktycznej pomocy. Te dwie cechy charakteryzują firmę Casus. Mnie pomogli uzyskać odszkodowanie chociaż kosztowalo mnie to wiele nerwów. Tym niemniej szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Berta dnia: 2018-01-08 15:53:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy, dla których niemożliwe nie istnieje. Pełen profesjonalizm i uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tuuusek dnia: 2017-11-07 12:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc i wsparcie w tak trudnych i ważnych dla mnie chwilach. Odszkodowanie to coś, co nam się należy i trzeba o nie walczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gaja dnia: 2017-10-10 14:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie firma Casus jest jedną z lepszych jeśli chodzi o dochodzenie roszczeń ubezpieczeniowych, mi bardzo pomogli odzyskać moje pieniądze z tytułu ubezpieczania za śmierć, ubezpieczyciel za żadne skarby nie chciał mi go wypłacić a dzięki nim otrzymałam swoje pieniądze !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-06-08 16:28:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja sprawa wypadku w roku 2008 została załatwiona pozytywnie i profesjonalnie nie było żadnego nagabywania do firmy zgłosiłam się sama i nie wydzwaniali po sąsiadach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-18 16:47:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dnia 28-06-2010r. podpisałem umowę. Począwszy od tej daty , najpóźniej do 15-07-2010r. miał być złożony w sądzie pozew. Jest 19-07-2010r. a pismo nie jest jeszcze nawet gotowe. Telefon osoby prowadzącej sprawę nie odpowiada. Trudno mi zrozumieć zaistniałą sytuację.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2010-07-19 13:09:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dnia 28-06-2010r. podpisałem umowę. Począwszy od tej daty , najpóźniej do 15-07-2010r. miał być złożony w sądzie pozew. Jest 16-07-2010r.(piątek) a pismo nie jest jeszcze nawet gotowe. Telefon osoby prowadzącej sprawę nie odpowiada. Trudno mi zrozumieć zaistniałą sytuację.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2010-07-19 12:56:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją