Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CZEKOLADA , PRACOWNIA IRODY

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 97-400 BEŁCHATÓW 19 STYCZNIA 14
Telefon: 502666111 Kom. 509584583
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.fryzjer-belchatow.pl
NIP:
7691001364
Opis działalności: Architektura włosów i ciała - profesjonalne usługi fryzjerskie - kosmetyki Loreal , kerastase. usługi kosmetyczne na twarz i ciało, laserowe usuwanie owłosienia, fale radiowe oraz liposukcja ultradzwiekowa na ciało- Słowa kluczowe: fryzjerstwo, kosmetyka

Ocena: 56% pozytywna 9x 2x 7x

Jakość usług: 84% wysoka 11x 2x 2x
Terminowość: 54% bez zastrzeżeń 6x 5x
Ceny usług: 16% niskie 1x 6x 5x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 4857
Data utworzenia profilu: 26.06.2010 21:12:45
Data ostatniej aktualizacji: 26.06.2010 21:12:45 

Opinie o CZEKOLADA , PRACOWNIA IRODY

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podane dane o nr telefonów są nieprwadziwe! podane nr telefonów są do innych firm, salon nie istenie
Opinia dodana przez: bartek123 dnia: 21.07.2014 16:18:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Manicure miałam wykonany bardzo ładnie. Słyszałam też wiele dobrego o zaawansowanych zabiegach w Czekoladzie. Zastanawiam się nad korzystaniem z IPLa, konkretnie depilacja bikini i wertując internet w poszukiwaniu informacji, wiem, że lampa musi być regularnie wymieniana w głowicy, bo się zwyczajnie przepala i z usunięcia włosków nici. Sam model sprzętu, jaki jest w gabinecie poleca Ganc-serwis z Warszawy. Na pewno zapytam o lampę przed zapisaniem się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anka dnia: 17.05.2013 14:30:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam zapisać się na fryzurę, ale niestety nie salon jest nieczynny! Zawsze chodziłam do tego Salonu i na fryzurę i do kosmetyczki. Nigdzie nie byłam tak wypieszczona jak tutaj..i teraz nie wiem co mam robić. Chyba będę szukać kogoś w Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Turlaj dnia: 03.09.2012 11:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykupiłam kupon w serwisie zakupów grupowych. Cena była niższa o 65% od cennikowej. Już korzystałam z zakupów grupowych w innych miastach (Łódź, Warszaw i inne) ale w Czekoladzie byłam zachwycona obsługą i jakością usługi. Robiłam zabieg czekoladowy na ciało, super zabieg na twarz i masaż kamieniami. Rewelacja! Widać, że szefostwo oprócz super estetycznego i ekskluzywnego salonu dobrali i wyszkolili godnych polecenia fachowców! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 01.04.2012 10:41:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hujnia i tyle
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: abazur dnia: 31.01.2012 20:56:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny kosmiczne w cenniku.... a sami nie wiedzą co ile kosztuje dla jednych tyle dla drugich juz innaczej!!
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ;/ dnia: 12.01.2012 17:06:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całkowita porażka , wyszłam mega wkurzona !!
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2011 20:50:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzura nietrwała brak profezsjonalizmu i przyznania się do błędu...a ceny bardzo wygórowane. Zdecydowanie nie polecam! Nic szczególnego...selon ładnie zrobiony a poza tym nie ma nic więcej do zaoferowania prócz nacieszenie oczu tym przepychem.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ;) dnia: 08.08.2011 13:36:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer Adam jest bardzo dokładny, doskonały w układaniu najbardziej wyszukanych fryzur. Pomaga w odpowiednim wyborze fryzury, a upięcie jest "dopieszczone" do ostatniego kosmyka. Oczywiście zajmuje to trochę czasu, ale warto! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Guemi dnia: 30.07.2011 14:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam w prezencie Bon Upominkowy do Czekolady. Z gabinetu kosmetycznego wyszłam zrelaksowana i w ogóle nie chciałam opuszczać tego Miejsca, bo super profi Kosmetyczka, super muzyka.... super sprzęt. Na wstępie miałam badaną skórę, później został dobrany odpowiedni zabieg do mojej skóry.. Skorzystałam z usług fryzjera - SUPER CZESANIE! Następnym razem koniecznie skorzystam z sauny IR i z masażu kamieniami... P O L E C A M!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Włodarczyk dnia: 13.07.2011 19:26:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fryzjer który tam pracuje nie ma bladego pojęcia o stylowym dobieraniu koloru i obcinaniu, moim zadaniem to amator a nie profesjonalista, stanowczo odradzam ten salon!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 01.04.2011 16:15:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon jest bardzo ładny ale chyba komuś Bełchatów pomylił się z Warszawą. Ceny są niedopuszczalne.U prawdziwego stylisty np u Pana Leszka Czajki moge zostawić tyle pieniędzy a nie u młodych amatorów. Naprawdę komuś się coś pomyliło!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 09.03.2011 07:06:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER MAKIJAŻ !!! BYŁAM ZADOWOLIONA !!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: HALCK dnia: 03.03.2011 22:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona obsługą w Pracowni Urody Czekolada. Na wstępie podają kawę lub herbatę. Jest bardzo czysto nie mówiąc, że pracownia ma bardzo estetyczne wnętrze. Zawsze relaksuję w tym mieście. Fryzjerzy potrafią dobrać odpowiedni kolor i fryzurę. Często robię fryzury okolicznościowe i na prawdę polecam!! W gabinecie kosmetycznym zrobiłam depilacje owłosienia na łydkach. Super!! Mam o jeden problem mniej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adamczyk dnia: 25.02.2011 08:13:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie byłam zadowolona z usług tego salonu ale odeszła najlepsza fryzjerka także raczej zrezygnuje z tego salonu. Mam nadzieje że szefostwo zdaje sobie sprawę że stracili taki talent. a salon bardzo fajny i miła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirabel@ dnia: 04.02.2011 15:40:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer który tam pracuje nie ma bladego pojęcia o czesaniu. jego fryzury są nie trwale i sztuczne.!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Elaaaaaaa dnia: 16.01.2011 17:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z czesania na mój ślub. pani fryzjer zrobiła ze mnie boginie. było to artystyczne dzieło. w 100% mogę polecić salon.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sara dnia: 13.01.2011 07:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługi na najwyzszym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 26.06.2010 21:14:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją