Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

kow-bud Bogusław Kowalewski

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 14-300 morąg leśna 14/5
Telefon: 89 757 5632 Kom. 600243625
Adres e-mail: kow-bud(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: usługi remontowo-budowlane,remonty mieszkań,ogrodzenia,hydraulika Słowa kluczowe: remonty

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 2x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2286
Data utworzenia profilu: 2010-06-20 20:34:29
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-20 20:34:29 

Opinie o kow-bud Bogusław Kowalewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia ,czysta,uczciwa,mogę cały czas polegać na ich usługach ,problem trudno się ostatnio do nich dostać terminy ale warto poczekać
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 2014-10-27 20:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont łazienki i przedpokoju rewelacja, Pan wszystko wytłumaczy i podpowie, doradzi, szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: rzetelna
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2014-03-29 22:43:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma solidna i uczciwa dbająca o najmniejsze detale w wykonywanej usłudze szczerze polecam ,lazienka i kuchnia zrobiona kompleksowo jestem bardzo zadowolony żle zaznaczyłem jakośc usług ,jakość usług jest wysoka przepraszam ale nie jestem biegły w obsłudze komputera
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: dostepny na telefon bez problemu
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2014-02-14 20:54:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z usług tej firmy, remont łazienki wyszedł kapitalnie. Szczerze polecam i na pewno jeszcze nie jeden raz skorzystam z usług i cennych porad pana Bogdana.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2012-06-29 19:29:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny fachowiec, słowny, dokładny,znający się na "rzeczy". Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. I w 100% POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-06-17 22:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma rzetelna,uczciwa i czysta,prace zlecone wykonała terminowo i bardzo schludnie,wysoka kultura osobista aby więcej takich firm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo szybka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-10 14:04:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją