Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Atena Dominika Kucińska

Zawód: kosmetyka - usługi Dietetyk 
Adres: Łódzkie, 90-060 Łódź Nawrot 12
Telefon: 517 495 422
Adres e-mail: afrodyta(małpa)afrodytaspa.com
Strona internetowa: www.afrodytaspa.com
Opis działalności: kosmetyka, dietetyka, masaże, wybielanie zębów, wypełniacze, wizaż Słowa kluczowe: dietetyka masaż, kosmetyka, dietetyka, wizaż, wypełniacze, makijaż permanenty

Ocena: 100% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2380
Data utworzenia profilu: 17.06.2010 17:32:39
Data ostatniej aktualizacji: 17.06.2010 17:32:39 

Opinie o Atena Dominika Kucińska

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie oceniam, bo nie byłam aczkolwiek nosiłam się z zamiarem wybrania do dietetyka i wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że wszystkie superlatywy pisane na temat Ateny zamieszczone są jednego dnia :D. Wygląda na to, że pracownicy salonu dostali polecenie służbowe pisania komentarzy. Takie są moje odczucia i raczej nie skorzystam, ale pozdrawiam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 27.04.2012 22:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczne miejsce: piękne wnętrza, profesjonalna, przemiła obsługa i rewelacyjne zabiegi po których każdy czuje się nieziemsko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaina dnia: 29.06.2010 19:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młoda aczkolwiek fachowa obsługa, przyjemna atmosfera. Salon dopiero co odkryłam, ale już zaskarbił sobie moją przychylność. Lokalizacja w samym centrum. Dziękuję za fantastyczny odpoczynek po całym męczącym tygodniu pracy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karina dnia: 28.06.2010 00:05:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młoda Pani masażystka sprawia, że moje ciało gubi gdzieś zbędne lata. Po takim zabiegu czuję się rewelacyjnie! Nikt nigdzie nie zrobił mi tak orzeźwiającego masażu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Skolina dnia: 22.06.2010 16:56:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mila atmosfera i profesjonalizm w kazdym calu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michalski dnia: 22.06.2010 09:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze dobrała mi dietę i ćwiczenia okazało się,że jem za dużo białek co było problemem otyłości czuję że zmierzam w dobrym kierunku w końcu coś się ruszyło. Ślicznie dziękuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 21.06.2010 23:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa, śliczne urządzone wnętrza, świetne kosmetyki... W tym salonie naprawdę można się poczuć jak na greckiej wyspie :)) Polecam serdecznie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidziasek dnia: 21.06.2010 15:38:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne uwagi i pomocna dłoń fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola24 dnia: 17.06.2010 22:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Luksusowe SPA dla każdego. Jestem pozytywnie zaskoczony bardzo dobrą ofertą odnowy dla mężczyzn, jak również doradztwem w zakresie żywienia/suplementacji i treningów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: exceed / www.musier.pl dnia: 17.06.2010 21:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały kontakt, profesjonalna obsługa, fachowość i przyjazna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia Rycicka dnia: 17.06.2010 20:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera, profesjonalne podejscie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wioletta Madziała dnia: 17.06.2010 19:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa klienta, indywidualnie ułożone diety połączone z dobraniem aktywności fizycznej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 17.06.2010 17:35:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją